• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya arkadaslar su halının tuylenmesinden bıktım supuruyorum 1 saat sonra yine ayni. Bana akil verin ben naapayim?? Yikatmaya vermeden evde bi cozum arıyorum tecrübeli bayanlar bilginize ihtiyacim varrr

Günaydın kızlarr nerelerdesiniz
Yine ıssız buralar
Günaydın canım
Erkenden kalktım
1 saat yürüyüş yaptım
Alışveriş yaptım
Kahvaltı hazırladım
Kraliyet ailesinin uyanmasını bekliyorum :KK53::KK25:
Ya arkadaslar su halının tuylenmesinden bıktım supuruyorum 1 saat sonra yine ayni. Bana akil verin ben naapayim?? Yikatmaya vermeden evde bi cozum arıyorum tecrübeli bayanlar bilginize ihtiyacim varrr
Yeni halı çok tüylenir
Süpürdükçe azalır
Halı üstü kıl temizleyiciler var fırça
Onun faydası olur mu bilmiyorum canım

Bende kalkınca 30 dk.sporumu yaptım aç karına sonra kahvaltımı yaptım kızlar. Ben buralardayım ama bakıyorum kimse bişey yazmamış oyuzden girip çıkıyorum yazacak bişey olmuyor sohbet ortamı olmayınca. Kaçamaksız güzel pazarlar olsun ins.

Kızlar bişey soracağım ya ender saraç in 1 haftalık hurma yoğurt diyeti varmış yapan var mı daha önce acaba denesek mi bi haftalık. Detoks gibi bişey olur bizim içinde göbek yağları için iyi yazıyordu biraz baktım ama sözlerin de fikirlerini alayım da hatta beraber yaparız belki yapabilecek olanlarla.bi haftalık sadece 7 hurma 1 kase yogurt 3 gün aynı olan var...birde 15 günlük 7 hurma 1 bardak sut...7 hurma et balık...7 hurma yoğurt tarzında 3 gün olarak var..ilk dediğim 1 haftalık...2.Şsi 15 günlük..

Kızlar bişey soracağım ya ender saraç in 1 haftalık hurma yoğurt diyeti varmış yapan var mı daha önce acaba denesek mi bi haftalık. Detoks gibi bişey olur bizim içinde göbek yağları için iyi yazıyordu biraz baktım ama sözlerin de fikirlerini alayım da hatta beraber yaparız belki yapabilecek olanlarla.bi haftalık sadece 7 hurma 1 kase yogurt 3 ogün aynı olan var...birde 15 günlük 7 hurma 1 bardak sut...7 hurma et balık...7 hurma yoğurt tarzında 3 ogün olarak var..ilk dediğim 1 haftalık...2.Şsi 15 günlük..

Bol bol süpüreceksin canım Başkan çare bilmiyorum

Kızlar bişey soracağım ya ender saraç in 1 haftalık hurma yoğurt diyeti varmış yapan var mı daha önce acaba denesek mi bi haftalık. Detoks gibi bişey olur bizim içinde göbek yağları için iyi yazıyordu biraz baktım ama sözlerin de fikirlerini alayım da hatta beraber yaparız belki yapabilecek olanlarla.bi haftalık sadece 7 hurma 1 kase yogurt 3 gün aynı olan var...birde 15 günlük 7 hurma 1 bardak sut...7 hurma et balık...7 hurma yoğurt tarzında 3 gün olarak var..ilk dediğim 1 haftalık...2.Şsi 15 günlük..
. Ben öyle diyetlere hiç sıcak bakmıyorum canım. Düzenli sağlıklı menü ve spor en güzel çare. İki gün pilates yaptım geçtiğimiz hafta bacaklarım öyle bir toparladı ki anlatamam. Karın içinde spor şart.

Hafta sonu sessiz olması çok normal canım fazla takılmayın o konuya. Havalar güzel herkes ailesiyle birlikte. Vakti zamanı olan gelir nasılsa. Artık haftasonu kaçamak yapmayında demicem herkes yapıyor ben ne kadar desende. Bari az yapın :KK70: Sonra cumaya toparlayamıyoruz :cry:

:KK54:
Bende kalkınca 30 dk.sporumu yaptım aç karına sonra kahvaltımı yaptım kızlar. Ben buralardayım ama bakıyorum kimse bişey yazmamış oyuzden girip çıkıyorum yazacak bişey olmuyor sohbet ortamı olmayınca. Kaçamaksız güzel pazarlar olsun ins.
Afiyet olsun canım bizde geç yaptık kahvaltıyı pazar olunca
Eşimde il dışındaydı sabaha doğru geldi
Uyanmaları da epey geç oldu
Hafta sonu sessiz olması çok normal canım fazla takılmayın o konuya. Havalar güzel herkes ailesiyle birlikte. Vakti zamanı olan gelir nasılsa. Artık haftasonu kaçamak yapmayında demicem herkes yapıyor ben ne kadar desende. Bari az yapın :KK70: Sonra cumaya toparlayamıyoruz :cry:
:KK53::KK53::olamaz:

Iyi yapmissin cnm
Evet haftasonu hep böyle oluyor

Istersen dene cnm
Ben yapamam ya ozm diyetimi de bozarım kesin
Açlıktan

Tmm tmm yapmayız cnm
Ben kermese gidicem birazdan ama kendimden eminim pasta tatlı yokkkk

Back
X