- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
teskkur ederim canimAfiyet olsun cnm
super canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teskkur ederim canimAfiyet olsun cnm
super canim
Olsun canım biz burdayız vakit buldukça gelkizlar ben geldim. 3 gundur dogru duzgun giremiyodum. biliyosunuz esimin askerliginden dolayi eve gelen gidenler oldu disari cagiranlar oldu. yogun gecirdik bu haftayi. haftaya da usaka gidip gelicez 4 günlüğüne. dondugumuzde de didime memlekete gidicez. mayisa kadar yogunluk devam edicek bakalim.
Afiyet olsun canım16.04.18
08 00
1yumurta omlet
peynir
13 00
1 yurmurta
peynir
1 tam bugday ekmegi
14 00
neskafe
minik çikolata (napoliten)
19 00
demi glance sosda tavuk
1 yk bulgur
marul
sogan
21 00
damlasakizli Türk kahvesi
cay
23 30
bitli cayi
50 dk yuruyus
1.5 lt su
LAydLiNe
Süper
yok canim ihmal etmem arada girer nefes alirim burda![]()
Tesekurler canim... evet iki gun sinavlarla boğustum bitti şükür ....persembe itibari sizlerleyim artik
))[/QUOT sınavlar dendimi tüylerim diken diken oluyor hiçbir yere gitmem çocuklardan fazla stres yaparım
İyi geceler tatlımKızlar iyi geceler![]()
Bende emziriyorum bu sene oruç tutmayı düşünüyorum geçen sene tutmadım bu sene tutmam lazımkızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim![]()
sonradan tutmak gerekiyor canım o daha zorEmzirenler tutmak zorunda değil diye biliyorum
Ama dene bi belki tutabilirsin cnm
Ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum
benim kızım da 6 aylık olaack ramazanda ben de tutarım inşaallahBen gecen sene tuttum canim cok zor olmadi bence iyiki tutmusum oglum gecen sene 6 aylikti
aynen sonradan tutmak daha zor. geçen yıldan ve öncesinden de borcum çok onlara bir de bu sene 30 eklersem vay halime. o patates kızartmaları olmuş mu hiç? Saat 11:00 de yemişsin bi de. Erken kalksan bütün günün güzel geçer bence.
Ben hatırlamıyorum ama tutabilirsin bence. Günler kısa artık eskiye göre. Allah onun sabrını verir bence. Sonradan borç tutmak zor oluyor. Benim bir sürü borcum var
. Bence eşine bu konuyu hiç açma, adamın aklına sokma. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen diyetine odaklan. Kafanı meşgul et ki fazla düşünme o tarafları.
Pide olmamış ama açıklamışsın zaten.
ayy çok güzel haber inşaallah sıkıntı olmadan tutabilirim ben de canımCanım benim hamileliklerimde ve emzirirken günler daha kısaydı hiç bunalmadan tuttum
Doktor tutmama mı söylemişti ama dinlemedim pişman değilim hiç bişey olmadı sonra tutması zor çünkü
Bebek de hiç sütsüz kalmadı Rabbim veriyor rızkını
iyi geceler canımKızlar iyi geceler![]()
Kızlar iyi geceler![]()
sonradan tutmak gerekiyor canım o daha zor
benim kızım da 6 aylık olaack ramazanda ben de tutarım inşaallah
aynen sonradan tutmak daha zor. geçen yıldan ve öncesinden de borcum çok onlara bir de bu sene 30 eklersem vay halime
ayy çok güzel haber inşaallah sıkıntı olmadan tutabilirim ben de canım
iyi geceler canım
16 nisan
dün çok geç yattığım için kalkamadım ve kahvaltı saati geç oldu
11.00
7 zeytin 1 incir
1 haş. yumurta
yarım dilim ekmek
biraz tereyağ
12.00
1 tane küçük muz
14.30
1 kase yoğurtlu çorba
birkaç kaşık ıspanak yemeği
birkaç kaşık kavurma
16.30
1 elma
19.00
1 tabak salçalı et
marul-maydonoz-salatalık(salata yapmak zor geldi)
yarım dilim ekmek
2.5 litre su
Bugünkü menüm
7.00 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
14.30 öğlen
3 kaşık makarna salatası
1 dilim kek
16.00 sütlü kahve
20.00 akşam
4 kaşık kavurma
4 kaşık bulgur pilavı
2 lt su yarım saat yürüyüş
Selam kizlar. Menumu yazarken uyuya kalmışım sabah namazında vakit bulup yaziyorum
16 nisan listem
8.00
1 bardak maydonozlu limon kürü
Kahvalti 10.00
Hamurunu kendim actigim ispanakli börek maalesef 3 dilim :-(
Sekersiz cay
Peynir
10 zeytin
Öğle 12.30
Ogluma hasladigim yumurtanin beyazi
Ara 1 avuc kabuklu yer fistigi
Aksam 18.30
1 ince dilim ekmek
Menemen
20.30 da 1 avuc kabuklu fıstık daha :-( ya ben onu masum saniyordum megersem kalorisi cok fazlaymis
2 litre su
35 dk leslie ( bu seferkini kosa kosa yaptim)
10 dk twister
20 mekik
200 ip atlama