- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydinn kizlarr
size de günaydınGünaydın kızlar
sağol canımmm..Tebruk ederim canim ne mutlu sana masallah
oğlum 8 aylıkken ağustosun kavurucu sıcağında tuttum elhamdülilah sıkıntı olmadıkızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim![]()
rabbim şaşırtmasın niyeti bozan herşekilde yapar sıkma canınıBugun hiç havamda değilim kızlar
Eşim in çalışma yeri değişti aynı binada farklı noktada.
Ve tüm gece bayan arkadaş ı ile aynı kulübede olacak sanırım biraz kıskandım
Elbette kızın işi gücü yok eşime o gözle eşimde ona o gözle bakacak demiyorum ama düşünün her gün onunla artık.
Zaten süreli çalışıyor benden çok onu görecek..
Kızlar bu msjma cevap verip biraz rahatlatın ya bdv ye konu açıcam nerdeyse :)
hem yemeği salatası ve cacığı hepsini severimYemeğide çok güzel oluyor ekşi ekşi evde yiyen yok
ama kendime yapayım bari yarın alıp
ne guzel yazmissin canim amin insallahOlsun canım biz burdayız vakit buldukça gel
Eşini ihmal etme tabi tadını çıkarın hayırlısıyla gidip gelir inşaallah
Allah askerimizi polisimizi korusun
Tez zamanda kavuştursun ailelerine
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Süper![]()
Bende emziriyorum bu sene oruç tutmayı düşünüyorum geçen sene tutmadım bu sene tutmam lazım
sonradan tutmak gerekiyor canım o daha zor
benim kızım da 6 aylık olaack ramazanda ben de tutarım inşaallah
aynen sonradan tutmak daha zor. geçen yıldan ve öncesinden de borcum çok onlara bir de bu sene 30 eklersem vay halime
ayy çok güzel haber inşaallah sıkıntı olmadan tutabilirim ben de canım
iyi geceler canım
Bende emziriyorum bu sene oruç tutmayı düşünüyorum geçen sene tutmadım bu sene tutmam lazım
100 günü geçkin kazam var. tutmak aklıma gelmiyor. 2 emzirme 2 hamilelik dönemi. ikisinde de tutmadım hiçsonradan tutmak gerekiyor canım o daha zor
benim kızım da 6 aylık olaack ramazanda ben de tutarım inşaallah
aynen sonradan tutmak daha zor. geçen yıldan ve öncesinden de borcum çok onlara bir de bu sene 30 eklersem vay halime
ayy çok güzel haber inşaallah sıkıntı olmadan tutabilirim ben de canım
iyi geceler canım
Günaydın arkadaşlar. herkese bol eksili ve sporlu bir gün dilerim. ben dün spor yapamadım maalesef.
Aynen canım haklısın.
Zaten elimden bişey gelmiyor aynen uyguluyorum dediklerini
100 günü geçkin kazam var. tutmak aklıma gelmiyor. 2 emzirme 2 hamilelik dönemi. ikisinde de tutmadım hiç
@Kriziantemcicegi bu moralini bozacak bir şey değil. günümüzde herkes benzer koşullarda çalışıyor. aynı kulübe/aynı oda fark etmiyor. sen canını sıkma. sadece eşinle normal ilgilendiğin gibi ilgilen. boş kaldığını hissetmesin. anlaşıldığını/sevildiğini bir yuvası olduğunu bilsin. araya ruhen/bedenen soğukluk girmesin. maalesef günümüzün en büyük problemlerinden. gereksiz kıskançlık yapma. eşini bunaltma. insanlar evdekilerden daha çok görüyor iş yerlerindekileri maalesef![]()
sağol canımmm..
oğlum 8 aylıkken ağustosun kavurucu sıcağında tuttum elhamdülilah sıkıntı olmadı
rabbim şaşırtmasın niyeti bozan herşekilde yapar sıkma canını
hem yemeği salatası ve cacığı hepsini severim
Günaydın canım...Günaydinn kizlarr
Günaydın,Kızlar masallah grup sabah sessizliğinde....
teşekkür ederim nanım işallah sizlede mezun olacaksınızo olumsuzluk bende de var canim bahardan olabilir. sadece uyumak istiyorum. diyorum acaba depresyona mi giriyorum uyumiyim felan diyorum. aniden yorgunluk hissi tembellik geliyor. spor yapmayi dusunuyorum biyle durumlarda belki enerjim yerine gelir, metabolizmami dusurmemis olurum diye cozum buldum kendime.
hayirli olsun canim benim. kep cok yakismis![]()
darisi basimiza insallah en kisa zamanda
pazartesi bildirim yapilmali bence
hafta sonu hepimiz kacamak yapiyoruz. bu da pazartesi tartiya yansiyo ve ona gore ne kadar caba harcamamiz gerek onu goruyoruz. kendimize ceki duzen vermemiz icin gerekli oldugunu dusunuyorum.![]()
hayırlısıyla sağlıcakla gidip gelir inşallahkizlar ben geldim. 3 gundur dogru duzgun giremiyodum. biliyosunuz esimin askerliginden dolayi eve gelen gidenler oldu disari cagiranlar oldu. yogun gecirdik bu haftayi. haftaya da usaka gidip gelicez 4 günlüğüne. dondugumuzde de didime memlekete gidicez. mayisa kadar yogunluk devam edicek bakalim.
Günaydın,
Ben daha yeni uyandığım için.
Dünkü menümü yazayım baya boşladım burayı ama hala toparlayamadım kendimi.
Sabah: 08:00
3 yk yulaf ve süt karışımım
Ara
1 avuç ceviz
1 avuç kayısı
Öğlen 14:00
2 kase tarhana çorbası
Akşam 18:30
1 tabak mantı
Bir de farkında ola ola yedim o mantıyıçok özür dilerim.
![]()
Kızlar masallah grup sabah sessizliğinde....
Ben geldimmmmmm
İşlerim çok demiştim di mi
Bitmiyor hiç biri ve yapasım da yok
Bu arada ben spora tam gaz devam ediyorum. Dün pilates hocası yoktu ben de tempoya yavaş yavaş artırarak 45 dk dan fazla yürüdüm koşu bandında. Son 5 dk da koştum. Güzel oldu. Sanırım spor günlerini artıracağım çok faydası oluyor.
Kızlar uygun bir zamanda numaramı olmayanlara özelden yazacağım. Ola ki gerekli durumlar olabilir. Hiç çekinmeden haber verebilirsiniz. Biliyorsunuz cuma bildirimleri önemli
Numaram kimde var kim de yok bi yazın bakalım.
Yapmıcam derkenHoşgeldin iyi yapmissin sporun çok faydası var
Ben artık spor yapmicam