• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım nasılsın beni takıma alcan mı LAydLiNe LAydLiNe
Zaten takımdasın demiştim canım geçmiş mesajlarım da. İki hafta listeye giremiyorsun. İzne ayrıldığın için. Bir haftan bitti zaten bir hafta sonra yeniden değerlendiririz. Yerleşebildin mi yeni evine?

Ayaklarım çok fena oldu yürüyemiyorum ağrıdan
Çok canım aciyor
Hadi yaaaa yavaş yavaş yapsaydın keşke. O zaman ayaklarını zorlamadan bişeyler yapman lazım. Sporsuz olmaz çünkü zor olur. Ayrıca en fazla haftada üç gün yapman yeterli. Fazlasını yapma zaten. Zayıfladıkça ayaklarının yükü de azalacak.

Hadi yaaaa yavaş yavaş yapsaydın keşke. O zaman ayaklarını zorlamadan bişeyler yapman lazım. Sporsuz olmaz çünkü zor olur. Ayrıca en fazla haftada üç gün yapman yeterli. Fazlasını yapma zaten. Zayıfladıkça ayaklarının yükü de azalacak.

Topuk dikeni var cnm iki ayagimdada
Çoktandır ağrımıyordu
Yine başladı üstüne basamıyorum

Topuk dikeni var cnm iki ayagimdada
Çoktandır ağrımıyordu
Yine başladı üstüne basamıyorum

Biliyorum canım önceden söylemiştin. Çok yüklendiğin için olmuş olabilir diyorum. Dinlen bir süre. Ağrıların geçtiğinde yavaştan başla tekrardan. Ayaklarını yormadan.

teşekkür ederim nanım işallah sizlede mezun olacaksınız

hayırlısıyla sağlıcakla gidip gelir inşallah
insallah balim cok sagol amin :KK200:
mrskulkedisi mrskulkedisi Çok ihmal etme canım bizi olur mu? Gün içinde gelemesen bile mutlaka iyi kötü menülerini yaz. Veee cuma günü ne yap ne et bildirimini yap lütfen. Seviyoruz seni :KK68::KK68:
yok ihmal etmem canim. menulerim iyi olmasa da yazicam insallah :110:
ben de sizi cooook seviyorum canlarim benim iyiki varsiniz iyi ki girdiniz hayatima :KK68::KK68::KK68:

Zaten takımdasın demiştim canım geçmiş mesajlarım da. İki hafta listeye giremiyorsun. İzne ayrıldığın için. Bir haftan bitti zaten bir hafta sonra yeniden değerlendiririz. Yerleşebildin mi yeni evine?
Çok şükür yerleştim

Sana yazıyordum gittim yine yanlış yere yazdım telefon çalınca karışıklık oldu

Selam kizlar gelemedim cok yogunduk bugun annemler filanda muayeneye gelince resmen kosusturma oldu

Sabah 08.00
1 yagda yunurta
1 tk tulum peynir
3 zeytin

Ogle 12.30
2 yk et doner
Ayran

Aksam 18.30
3 yk kendi yagiyla kavrulmus et
3 yk yigurtli patlican

3 litre su
30 dk yuruyus