• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sikilasmaya yardimci oldugunu bilmiyordum canim ip atlamayi severim ama dizim problemli biraz ameliyat olmam gerek o yuzden dizime yuklenecek sporlar yapamiyorum agriyor hemen evde biraz kosuyum dedim 5 dakika dun butun gun agridi maalesef
Dizine dikkat et canım sağlık her şeyden önemli. Spor yapayım derken sağlığından olma. Dizini zorlamadan yap sporunu

Katmer, yufka ve çilek yediysen o saatte olmamış canım. Meyveleri erken yemeye çalış. Öğün saatlerin çok güzel. Su ve sporunda iyi

Hoş geldin canım. Yemenin bi faydası olmadığını anladığını düşünüyorum :KK66:

3.5 lt yi geçmemeye çalış canım fazlası herkese sıkıntı.

Tuz haricinde çok güzel menü suyu dediğim gibi abartma spor güzel

Duygu cum çalışırken özellikle senin gibi dışarıda çalışırken diyet zor ama yaza mutlu girmek istiyorsan kararlı ve istekli olacaksın. Vişne suyu olmamış. Ayran tercih edebilirdin onun yerine. Bir de kuru meyvelerin 3 avuç çok olmuş. Daha dikkatli tüketmen lazım.

Aç uyumayız aslında ama gereksiz kaçamaklar yaptığımız için kendimizi aç bırakıyoruz. Kaçamaksız düzenli 3 öğün beslenince emin ol şakır şakır gidiyor.
Cok az yedim yufkadan 1 dilim ekmek kadar yoktur ama yemesemde olurdu tabj

Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz :KK36:

Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)

Listeyi @Phoenix_32 in diyet günlükleri sayfasından aldım. :KK36:

Peki canim at biliyorum biraz neler oldugunu ben uyguladigim surede direk gobek kismim inmisti tabi cok sekerli urunler tukettigimden dolayida olabilir cok iyi hissetmistim kendimi

Peki canim at biliyorum biraz neler oldugunu ben uyguladigim surede direk gobek kismim inmisti tabi cok sekerli urunler tukettigimden dolayida olabilir cok iyi hissetmistim kendimi
Zaten bizim diyetimizin aynısı canım benim yasaklılarımın hepsi var listede. Belki bu arınmayla kaçamağın önüne geçebiliriz. 21 günde çok yol kat edeceğimizi düşünüyorum.

Back
X