• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

8.00 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Biraz acı sos

14.30 öğlen
1 domates
1 kase yoğurt
5 kaşık tavuk sote

19.00 akşam (evde değildim annemlere geçtim)
1 kase etli patlıcan

2 lt su yarım saat yürüyüş

Akşamı bilerek yemedim kızlar. Sağlıksız olduğunu biliyorum ve onaylamadığımı biliyorsunuz ama hafta sonu kaçamağını ve aşureyi ancak böyle düzeltebiliyorum. Umarım az da olsa eksi çıkarım çünkü hala bu sabah artıdaydım. Ödemime de bi çare bulmam lazım çok fazla ödemim var.

Ödem olduğunu nasıl anlayabiliyoruz vucüdumuzda

Menun malesef olmamış canim.ama yürüyüş onu dengelemistir yediklerin erimistir ama ekstra kalori yapmamıştır malesef.yediklerin olmasaydı o yürüyüş tartıya süper yansırdi nasip...bu arada yürüyüş normal hızla gezme mi tempolu yuruyusmu
gempolu yuruyus canim spor amacli.
Çok düzensiz ve dengesiz bir menü olmuş canım.
Çayı azaltabilirsin en iyi formül bu. İç ama az iç. Ben çayı da kahveyi de çok azalttım. Yerine su içiyorum.

Tabii ki canım be zaman istersen gel biz buradayız

Dimi bi de senin öyle bir durumun var. Kaç aylık oldu?

. Ben bu gün başladım bile Ada :KK70:

. Akşamı berbat etmişsin valla. Senin anneni düzeltmen gerekiyor annenin seni değil. Onunla da konuş sonuçta eminim halinden memnun değildir.

Çok ama çok kızgınım sana :KK62:

Biz o zamana bitirmeye yaklaşmış olacağız inşallah:KK70:
aksam olmadi malesef misafir olunca ikisi de sisiren seyler. gorunce sok oldum ama yapcak biseyim yoktu:eek:
annem de istiyor. gecen yil 24 kilo vermisti geri aldi. ben toparlarim onu. destege ihtiyaci var. buraya gelmek istiyo hatta. ayni takimda olmamiz sorun olur mu ki. baska takimda olur sorun degil.
Afiyet olsun cnm
Iyi bol bol özlem giderin yarın dikkat et fazla kaçırma cnm
sagol canim benim.

Çok düzensiz ve dengesiz bir menü olmuş canım.
Çayı azaltabilirsin en iyi formül bu. İç ama az iç. Ben çayı da kahveyi de çok azalttım. Yerine su içiyorum.

Tabii ki canım be zaman istersen gel biz buradayız

Dimi bi de senin öyle bir durumun var. Kaç aylık oldu?

. Ben bu gün başladım bile Ada :KK70:

. Akşamı berbat etmişsin valla. Senin anneni düzeltmen gerekiyor annenin seni değil. Onunla da konuş sonuçta eminim halinden memnun değildir.

Çok ama çok kızgınım sana :KK62:

Biz o zamana bitirmeye yaklaşmış olacağız inşallah:KK70:

Çok ama çok haklısın kaptan napcam ben kendimden nefret ediyorum

Back
X