Tarif verir misin canım denemedim hiç şimdiye kadar.
. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi menün bu canım afiyet olsun. 21 günlük şeker detoksuna sen de var mısın?
. Parmağını alt bacağının her hangi bir yerine bastır canım bir süre. Oyuk oluşana kadar sonra parmağını çek eğer oyuk fazla ve yavaş yavaş kapanıyorsa ödem var demektir. Ben bir de tartıdan anlıyorum. Normalde akşam yatmadan önceki kilomla savah kilomun arasında 1 kilo fark olur. Ama bu hafta fark hep 400 gr 500 gr. Yani 500 gr ödemden kaynaklı fazlalık var
. Olur canım neden olmasın ama başka takıma giderse daha iyi olur. Anlaşamaz ayak uyduramazsa bizim takıma transfer ederiz. Ama yok illa bizimle olmak isterse buyursun gelsin başımın üstünde yeri var
. Senin yüzünden pro üye olcam valla merakta kalıyorum hep
Kendinden nefret etme ama kendine inan hem kendine zarar veriyorsun hem de takıma. Toparlan artık kendine gel lütfen
. Menün güzel canım ama öğlen şeker işini abartmışsın. Normal öğün yapsan daha iyi olurdu. Kefiri de eğer evde kendin yapmıyorsan içme lütfen. 21 güne uygun olmaz.
. Evet çok kızacağım hem de. Ne yaptında artıdasın. Menülerini mi gözden kaçırdım acaba
Gözüm alıştı biraz bir kaç yıkamaya belki daha güzel olur. Uzun saçı bende çok seviyorum. Hatta bu ilk çılgınlığım değil. Yine böyle bi kısacık kestirmiştim. Şükür çabuk uzayan saçlarım var. Eski şekli çok yıpranmıştı. Şimdi tazelendi güzel oldu. İnşallah bi süre sonra rengini de ayarlarım