• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilom sabit bu hafta 69.5
Niye boyle oldu bilmiyorum ozur diliyorum herkesten sanirim kacamaktan ve 1 haftadir suren bagirsak probleminden olabilir kusura bakma LAydLiNe LAydLiNe

sevindim canım tebrikler artıdayım diye üzülüyordun azda olsa eksi olması iyidir

boya işi biraz şans mı ne piyango gibi ne çıkacağı belli olmuyor
zamanla düzelir belki
Aynen canım ama normalde kötü olmadı sadece benim tarzım değil bana hitap etmiyor. Ben biraz çılgınım saç konusunda. Uçuk kaçık severim hem rengi hem kesimi. Bu çok sıradan oldu. Koca karılara benzetiyorum kendimi. Bir de makyaj yapmayı sevmiyorum saç makyaj istiyor. İki aya düzelir sabredersem renk oturur ama bir daha bu kuaföre gitmem. Kendime uygun kuaför bulamadım ona yanıyorum.
tebrikler canım

haftaya inşallah düşünüyorum şimdilik artıdayım hiç ortaya çıkmayayım
ama pazar itibarıyla düzenli menülerime döneceğim inşallah
Olsun keşke tartılsaydın.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 60.9 du sanırım
bu cuma 59.9
Fark 1 kg.
LAydLiNe LAydLiNe
Harika bir sonuç canım tebrik ederim maşallah :nazar::nazar::KK9::KK9:

Ben 21 günlük şeker diyetine girerim ama uygulayamam diye korkuyorum o yüzden ben yokum
21 gün yapamasan bile ilk 7 gününü yapabilirsin ben senin yerine olsam denerim. Takımda yapmayan şuan bi sen olacaksın.

Niye boyle oldu bilmiyorum ozur diliyorum herkesten sanirim kacamaktan ve 1 haftadir suren bagirsak probleminden olabilir kusura bakma LAydLiNe LAydLiNe
El kadar ekmek diyoruz ama şimdi tartıda etkisini görünce anlamışsındır canım. Geçen hafta menülerin hep ufak tefek yanlışlarla doluydu. Etkisini de tartıda gördün. Haftaya lütfen daha dikkatli ol :KK39:

Hepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
Tebrik ederim canım pilavlara rağmen güzel gitmiş kilon. :nazar::nazar::KK9:

Benim bildirimim

Geçen hafta: 62.6

Bu hafta : 62.2 :nazar:

Fark: 400 gr

Çok şükür düne kadar artıdaydım. Hafta sonunun artısını çok zor kurtardım. Yaptığımız en ufak kaçamak çok kötü etkiliyor. Ona göre bundan sonra kaçamak yapmayın lütfen.

El kadar ekmek diyoruz ama şimdi tartıda etkisini görünce anlamışsındır canım. Geçen hafta menülerin hep ufak tefek yanlışlarla doluydu. Etkisini de tartıda gördün. Haftaya lütfen daha dikkatli ol :KK39:

Gordum canim ve moralim cok bozuk bu hafta surekli yarim kilo 1 kilo fazlaydim bu hafta acisini cikarip 1 kilodan fazla vermek istiyorum

Aynen canım ama normalde kötü olmadı sadece benim tarzım değil bana hitap etmiyor. Ben biraz çılgınım saç konusunda. Uçuk kaçık severim hem rengi hem kesimi. Bu çok sıradan oldu. Koca karılara benzetiyorum kendimi. Bir de makyaj yapmayı sevmiyorum saç makyaj istiyor. İki aya düzelir sabredersem renk oturur ama bir daha bu kuaföre gitmem. Kendime uygun kuaför bulamadım ona yanıyorum.
Olsun keşke tartılsaydın.

Harika bir sonuç canım tebrik ederim maşallah :nazar::nazar::KK9::KK9:

21 gün yapamasan bile ilk 7 gününü yapabilirsin ben senin yerine olsam denerim. Takımda yapmayan şuan bi sen olacaksın.
Kendime güvenemediğim için kabul etmedim ama 7 güne varım

Gunaydin kizlar hayirli cumalar

Cuma 66
Bugun 65.6
Fark 400.gr
Yuzde 0.61

Evet kizlar 400 gr verdim bu hafta ama tabiki o aslinda 1.2 kilo cunku.cuma ciddi ciddi 66.8 dim kac gundur yediklerim hep azami bundan sonrada ole.yicm gitsin su kilolaf kacamak dedigim.gibi yapmicm haftasonu bi dugune gidicem mumkun oldugu kadar yapmicm ordada. Gun icinde gelmeye calisirim.umarim tarti herkesin yuzunu guldurur
Tebrik ederim canim

Kilo bildirimi
bu cuma 59.9
Fark 1 kg.
LAydLiNe LAydLiNe
Muthissin canim tebrikler

Hepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
Tebrik ederim canim

Benim bildirimim

Çok şükür düne kadar artıdaydım. Hafta sonunun artısını çok zor kurtardım. Yaptığımız en ufak kaçamak çok kötü etkiliyor. Ona göre bundan sonra kaçamak yapmayın lütfen.
Tebrik ederim kaptanim

***13.TAKIM 566. ETAP*** 20 Nisan 2018

cankizzzz (88.7///%)
umudum2 (60.9/59.9/1/%1.64)
LAydLiNe (62.6/62.2/0.4/%0.64)
Nurdan1616(62///%)
aylahl(78.6///%)
polekey2244(67.9///%)
mrskulkedisi (71.2///%)
burcugncy(66/65.6/0.4/%0.61)
Kriziantemcicegi(73.3///%)
duygu06-26 (65.5///%)
Turan16 (69.5/69.5/0/%0) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 565. Etap Free Liste

merryangel(71.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 04 Mart 2018 Baş.Kil:73 Hedef: 58
ada81 (70.1///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
muh_seyda (71.8///%) Yeni Üye Baş.Tar: 04 Nisan 2018 Baş.Kil:72 Hedef:60
My Jale (///%) Yeni Üye Baş. Tar: 2 Mart 2018 Baş.Kil:76.4 Hedef: 65
fanur (71.8/71.1/0.7/%0.97) 564. Etapta izne ayrılan üye ( bildirimsiz)

13. Takım free ortalaması:%

Bu hafta kaçamak çoktu ama yoğun tempodan yakmışım merdiven çık merdiven in ev çocuklar....

LAydLiNe LAydLiNe canım ödem için maydanoz suyu tarifi ,

15-16 sapları ile maydanozu bir tencereye koy üzerine 750 ml su ekle 10 dakika kaynasın fokur fokur ... sonra 15 dakika üstü kapalı demlenmeye bırakıyoruz.. afiyetle içiyoruz...

maydanoz suyu tansiyon düşürüyor canım haberin olsun benim tansiyonum genellikle 11-6 maydanoz suyu içinde pek fena oluyorum çok düşüyor.

LAydLiNe LAydLiNe canım ödem için maydanoz suyu tarifi ,

15-16 sapları ile maydanozu bir tencereye koy üzerine 750 ml su ekle 10 dakika kaynasın fokur fokur ... sonra 15 dakika üstü kapalı demlenmeye bırakıyoruz.. afiyetle içiyoruz...

maydanoz suyu tansiyon düşürüyor canım haberin olsun benim tansiyonum genellikle 11-6 maydanoz suyu içinde pek fena oluyorum çok düşüyor.

Hadi yaaaaa benim tansiyonum da 10-7 dir yani normalde düşük. O zaman dikkatli içmem lazım. Ne kadar sürede tüketmeliyim peki?

13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?:halay::halay::halay::halay::halay: 1 hafta deniyelim miiiiiii ????? :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz :KK45::KK45::KK45::KK45:

Hadi yaaaaa benim tansiyonum da 10-7 dir yani normalde düşük. O zaman dikkatli içmem lazım. Ne kadar sürede tüketmeliyim peki?
ılınyınca içilecek canım çook bekletilmeyecek , küçük bir bardak iç canım ben büyük bardak içiyordum fena oluyordum... ev dönüyordu resmen yıldızlar görüyordummmm :KK70::KK70::confused::confused::confused:

13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?:halay::halay::halay::halay::halay: 1 hafta deniyelim miiiiiii ????? :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz :KK45::KK45::KK45::KK45:
1. sıraya beni yaz canım :KK70::KK70:

ılınyınca içilecek canım çook bekletilmeyecek , küçük bir bardak iç canım ben büyük bardak içiyordum fena oluyordum... ev dönüyordu resmen yıldızlar görüyordummmm :KK70::KK70::confused::confused::confused:
Tamam canım teşekkür ederim. En kısa zamanda deniyorum. Peki günün hangi saati içtiğim önemli mi? Akşam içsem olur mu sence?

Günaydınnnnn herkese saat 10 gibi tartimla gelirim :21:
iyi hadi bekliyoruz tatlım
Kilo bildirimi
bu cuma 59.9
Fark 1 kg.
LAydLiNe LAydLiNe
tebrikler umudum 5 li rakamları görmüşsün
haftaya telafi etmeye çalış canım
Hepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
tebrikler canım
Benim bildirimim

tebrikler canım çok az kaldı hedefine

Back
X