• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de menümü yazayım

Sabah 07:30
çavdar ekmeğiylr yaptığım 1 adet tost

Öğlen 12:00
Bir adrt muz

Akşam 18:30

Bir tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

1.5 lt su. Şantiyede çok içemiyorum lavobo sorunundan dolayı.

zerra zerra ben mesajını yeni gördüm canım.

Hak etmedim zaten bu hafta hiçbirşeyi, onu da sıfır yaz bencr bana müstehak :duduk:

Ben şuan nasıl açım anlatamam ama kendini aç hissetmeyince kilo gitmiyor. Yarın 61 li rakamları göreceğim inşallah. Bir yıldır görememiştim 61 i. Dayan ki açlığa yarın güzel bir sonuç gör tartıda.

Tavuğu ne kadar yedin de acıkmadın? Simit sana serbest çünkü simit sayesinde kahvaltı yapıyorsun. Akşam yememek olmamış. Ada nın dediği gibi yoğurt yiyebilirdin.

Sen böyle söyleyince kendimi çok ponçik bi kaptan hissettim:oops::KK36:

. Nasıl güzel bir menü maşallah :nazar:

14:00 te yediklerin çok olmuş canım. Akşamın biraz gecikmiş. Kahvaltı da olsa güzel olurmuş. Su ve spor güzel

Simidi bir değil de yarım ye canım. Ama şekersiz 21 günde simit yeme derim. Akşam 18:00 e uyamıyorsun ama 19:00 u şakın geçirme
. Bunun için sadece benim kızmamı beklemeyin. Kötü menü gördüğünüzde söyleyin lütfen. Sonuçta hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloyu ama arkadaşlarımızı da düşünmek zorundayız.

Bu aralar menülerinde muzu sık görmeye başladım canım. Azalt lütfen. Onun haricinde güzel bir menü. Temizlikten güzel spor olmaz bence :KK39:
Ya muzu severim ama yemeyeyim diye pek almam.eşim de gidince çocuklar yesin diye alıyor çürüyecek diye yiyiyorum bende malesef

Ben şuan nasıl açım anlatamam ama kendini aç hissetmeyince kilo gitmiyor. Yarın 61 li rakamları göreceğim inşallah. Bir yıldır görememiştim 61 i. Dayan ki açlığa yarın güzel bir sonuç gör tartıda.

Tavuğu ne kadar yedin de acıkmadın? Simit sana serbest çünkü simit sayesinde kahvaltı yapıyorsun. Akşam yememek olmamış. Ada nın dediği gibi yoğurt yiyebilirdin.

14:00 te yediklerin çok olmuş canım. Akşamın biraz gecikmiş. Kahvaltı da olsa güzel olurmuş. Su ve spor güzel

Simidi bir değil de yarım ye canım. Ama şekersiz 21 günde simit yeme derim. Akşam 18:00 e uyamıyorsun ama 19:00 u şakın geçirme
. Bunun için sadece benim kızmamı beklemeyin. Kötü menü gördüğünüzde söyleyin lütfen. Sonuçta hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloyu ama arkadaşlarımızı da düşünmek zorundayız.

Bu aralar menülerinde muzu sık görmeye başladım canım. Azalt lütfen. Onun haricinde güzel bir menü. Temizlikten güzel spor olmaz bence :KK39:

Saati çok geç oldu eve 14:00 ün.
Bu arada nefis poğaça yaptım yarın gün var ama tadına bile bakmadım En Büyük KK

Bugünkü menüm

7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

11.00 1 kase yoğurt

14.30 öğlen
2 yumurta
1 domates
1 salatalık

17.00 1 tane ayva

21.00 akşam çok geç olduğu için sadece 1 kase yoğurt

2.5 lt su yarım saat yürüyüş

20 nisan

Epey uyumuşum bugün kızım uyuyunca o yüzden kahvaltı yok

11.30
6 tane mercimek köftesi
4 yk yoğurt

15.00
1 kase kızılcık tarhanası
1 elma

19.30
1 kase mercimek çorbası
6 tane küçük köfte
4 yk yoğurt
Salata

2 litre su (hava soğuk olunca içemedim çok fazla)

20 nisan

Epey uyumuşum bugün kızım uyuyunca o yüzden kahvaltı yok

11.30
6 tane mercimek köftesi
4 yk yoğurt

15.00
1 kase kızılcık tarhanası
1 elma

19.30
1 kase mercimek çorbası
6 tane küçük köfte
4 yk yoğurt
Salata

2 litre su (hava soğuk olunca içemedim çok fazla)
Akşamın hem çok, hem de geç olmuş.

Ben de menümü yazayım

Sabah 07:30
çavdar ekmeğiylr yaptığım 1 adet tost

Öğlen 12:00
Bir adrt muz

Akşam 18:30

Bir tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

1.5 lt su. Şantiyede çok içemiyorum lavobo sorunundan dolayı.

zerra zerra ben mesajını yeni gördüm canım.

Hak etmedim zaten bu hafta hiçbirşeyi, onu da sıfır yaz bencr bana müstehak :duduk:
. Bu günü unut artık Duygu’ cum. Geçti gitti bitti. Suyu eve gelince çoğalt susuz olmaz. Hem İzmir gibi yerde sıcakta nasıl dayanıyorsun susuzluğa?

Ya muzu severim ama yemeyeyim diye pek almam.eşim de gidince çocuklar yesin diye alıyor çürüyecek diye yiyiyorum bende malesef
Çocukları kandır onlara yedir sen yeme ;)
Saati çok geç oldu eve 14:00 ün.
Bu arada nefis poğaça yaptım yarın gün var ama tadına bile bakmadım En Büyük KK
Süpersin valla
Kızlar biz 11. Olmuşuz takım olarak :duduk::oha:
Dua edin 3. Takım bizden düşük ortalamadaydı. Yoksa sonuncuyduk.

Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık

Saat 12 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık Domates

Saat 3 te
1 tane muz

Saat 6 da
1 tabak havuç çorbası
1 tabak yumurtali ispanak
Salata
Yoğurt

Şu 3lt
Spor yok.temizlik yaptım çok yorgunum ayakta çok kalınca belim ağrıdi ama daha yapacak çok işim var.

LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

. Bu günü unut artık Duygu’ cum. Geçti gitti bitti. Suyu eve gelince çoğalt susuz olmaz. Hem İzmir gibi yerde sıcakta nasıl dayanıyorsun susuzluğa?

Çocukları kandır onlara yedir sen yeme :KK66:

Süpersin valla
Dua edin 3. Takım bizden düşük ortalamadaydı. Yoksa sonuncuyduk.
O kadar çok rüzgar vardıki allahtan susamadım. Genelde geceleri ausuyorum artık, mesela şu an ağzım kurudu. Yatağımın kenarında su bulunduruyorum ne kadar içebilirsem o kadar artık.

Aslında vücudum alışmaya başlamıştı yani sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmiyordum. Şimdiden daha fazla içmem lazımki havalar yanmaya başladığında kendimi alıştırmış olayım

2tane but yedim cnm
Tmm yoğurt fln yerim ozm bundan sonra

Benim bünyem farklı galiba ben akşam yemedigim zmn kilo veriyorum :)

Aynısı bende de var. Öğlen erken yiyorum aslında ve eskiden akiam yemek yemezdim ben, ihtiyaç duymazdım. Yaz da geliyor buralarda hiç yrmek yenmez. Öğlrn menümü kuvvetli dengeli tutup akiamı bıraksam iyi olacak. Ertrsi güne daha dinç uyanırım hem.

Yarın iş var ama resmen ayak ağrısından uyuyamıyorum ya.

Aynısı bende de var. Öğlen erken yiyorum aslında ve eskiden akiam yemek yemezdim ben, ihtiyaç duymazdım. Yaz da geliyor buralarda hiç yrmek yenmez. Öğlrn menümü kuvvetli dengeli tutup akiamı bıraksam iyi olacak. Ertrsi güne daha dinç uyanırım hem.

Yarın iş var ama resmen ayak ağrısından uyuyamıyorum ya.

Aynen cnm bende öyle hem ayağım ağrıyor hem akşam yemedigimde kilo verebiliyorum hem acikmadimda

Günaydın kızlar :KK200::KK200:

Tartının şokundayım fena halde de mutluyum. Sanırım bu cuma mezun olacağım :KK70::KK70:

Dün : 62.2

Bu gün : 61.3:nazar:

Fark: 900 gr

Şekersiz ve erken bitirilen bir günün sonucu :KK73::KK24::cool::rolleyes::KK75::sampiyon:

Demek ki neymiş kaçamak yapmayınca kilolar süper gidiyormuş. :ıslık::ıslık:

Back
X