- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Hayırlısı canım benimOo süpersin canım kaptanla sen yarisiyorsun hadi bakalım hanginiz önce mezun olacak.

Kaptanım geçer beni büyük ihtimalle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canım benimOo süpersin canım kaptanla sen yarisiyorsun hadi bakalım hanginiz önce mezun olacak.
İnşaallah canımCooook iyi cnm tebrikler
Kaçamak yapma sakın cuma kesin 2kilo gider
Günün ilk menüsü benden gelsin
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
3 zeytin
Domates salatalık biber
14:30
Karışık mangal fazla yedim
(Erken ve ekmek yemediğim için)
Salata köz sebze
16:00
1 avuç beyaz leblebi
1 ceviz 6-7 yer fıstığı
3 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah 11 de
Sütlü yumurta
1 dilim Peynir
3 zeytin
Saat 6 da
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
Cigkofte
2 bardak ayran
Şu 2 buçuk lt
Spor 30dk.yürüyüş
10dk.egzersiz
200 ip atlama
LAydLiNe
Bugun menü
Sabah 09.45
Menemen
Bir dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Semizotu
1 adet kizarmis form light ekmek
Ara
8 badem
Ceyrek simit
Aksam 16.30
Kabak yemegi
1 kase yoğurt
2 kayisi
2.5 lt suLAydLiNe
70 dakika parkta tempolu yürüyüş yapildi..
Ayrica carsida 2 saat dolaştım...
Sabah kahvaltisinda 1 adet kizarmis form ekmek yemeyince doymuyorum kaptanim o yuzden onu yiyecem sabahlari...
Cook yoruldum yaza giriyoruz benim artik hergunum parklarda gecer)
Onun yerine tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği yesen tam uygulamış olurdun canım
İnşaallah canım
Bu hafta zor gibi ama öbür haftaya belki mezuniyet
İnşaallah canımCooook iyi cnm tebrikler
Kaçamak yapma sakın cuma kesin 2kilo gider
Cansın arkadaşımTebrikler canım
Olsun canım sabit olman da iyidir Cuma’ya güzel bir eksi görürsün
Harikasın umudum
Ah ah çoktan hedefimize varmıştık
Süper canım
Harika tebrikler canım
Şu anki tablo Cuma 13. takım birinci diyor
Çok fazla artım var Cuma’ya söyleyecem inşallah
Umudum nurdan ve kaptanım yarışıyor bakalım önce hangisi mezun olacak Harikasınız kızlar
Hepinize iyi akşamlar
23 nisan listem
Kahvalti 9.30
1 tabak Kaygana ama unsuz
Sekersiz cay
Peynir
Öğlen 13.30
2 catal makarna
1 bardak ayran
Ara
sekersiz cay
1 avuc kuruyemis
Aksam 19.00
Mercimek köftesi ama cook :-( umarim zarari azdir
Marul
2 bucuk bardak ayran
Saat 9 da sekersiz cay.
1 bucuk litre su
30 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika farkli sporlar
10 dakika twister
İnşaallah canım benimAyy sende mi mezun oluyorsun cnm
İnşaallah canım benim
Ama senin ve diğer arkadaşların mezuniyet ini görmek için buralarda olucaz merak etme
Hep birlikte mezun olucaz inşaallah![]()
Aynen canım bu grup sayesinde gitti kilolar çok şükür 4 kilo da gider yani ins.iyiki tanımışım burayı. Diyetisyene gittiğimde bile hiç etki etmemişti. Elime günlük yediklerimi yazacak bi program vermişti bidahaki gidişinde kontrol etmek için ama günlük kontrol olmayınca olmuyor ozman bile keşke bi grup kursa da günlük takip etse diye düşünmüştüm ama sonuçta mesai dışı seni kim düşünür gece gündüz..sonra burayı buldum ararken ve gerçekten gonul işi.gece gündüz demiyor kimse yorum yapılıyor takip yapılıyor insan sorumluluk hissediyor utanıyor menüsünden. Ve gittikçe çözdük zaten bu diyet işini hamdolsun.arada kaçamaklar olsada hiç bukadar iradeli bi diyet yapıp zayiflama mistim daha önce. Bi ay yapıp bikac kilo verip bırakıyordum. Ama artık kafamda bitirdim hamdolsun.ins.hepbirlkte güzel hedeflere ulaşırız kızlar..tabi benim hedef yanında Şu göbek ve basen ler de giderse ins.zaten onlar yola gelmeden hedefe de ulaşsam bırakmayacağım ins.Sağol canım
Ne kadar çok kilo verdin 4 kilo ne ki canım
Bir şey kalmadı
Bugün pikniğe gittik canım
Kolay kolay gitmeyiz
Sevmezler uğraşmayı ateş yak pişir
Nasılsa eşim hadi gidelim bütün aile biraradayken dedi
Çocukların okulu kursu bizim iş derken birarada olduğumuz günler nadir olur
Güzel bir gün oldu
Temiz Hava herkes memnun döndük eve
Ben ancak 1 ay sonra mezun olabilirim canım o da çok dikkat edip herhafta 1 kilo verebilirsem ki herzman mümkün olmuyor.ama zaten hedefimi ramazan bayramı sonuna ayarlanmıştim ben ins.ozmana kadar da koruma dönemi dahil gider ins.kendime bayrama güzel ciciler alırım bakalım. Tabi yaza da.eşimle iddiaya girmiştik zaten 55 kilo ol ne istersen onu alıcam dolabını yenilecem demişti bende tamam görüşürüz ozman demiştim. 70 ten 55 e ineceğimı zannetmedi galiba ki bukadar büyük konuştu.İnşaallah canım
Bu hafta zor gibi ama öbür haftaya belki mezuniyet
Cansın arkadaşım
Hadi Kızlar iyice gaza gelip bu hafta üçümüzde mezun olalım![]()
23 nisan menüm
10.00 sabah
Yarım simit
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
13.00 5 yaprak sarması
16.00 öğlen
1 lavaş ekmeği
5 parça et mangalda
Patlıcan biber köz salatası
2 lt su içtim yarım saat yürüyüş var
Oğlum okulda görevliydi annemlerle birlikte izlemeye gittik ama kızım burnumdan getirdi yok böyle huysuz bebek beni mahvetti onun gibi bir sürü bebek vardı hiç biri onun gibi yapmıyordu imrendim vallahi bizde bir saat kalmadan annemlere gitmek
zorunda kaldık
3 gündür o kadar çok misafir ağırladım ki kaptanım yazamadımBu hafta ilk üçe girmemiz şart kızlar o yüzden herkes kendini ayarlasın
Maşallah ilk defa + olan kimse yok.
@burcugncy @duygu06_26aylahl kızlar sizin kilolar nerde?
kilo konusunda şanslı insanlar var tabi ki boy da avantajYaaa hemen yiyince yada kacamak olunca hemen geliyor kilo offf pufff... kizimin kres müdürü 1 cocuk annesi gorun sıfır beden resmen... boyu uzun rahat 1.78 falandir... oyle zayıf kiii görünce hayranlikla bakiyorum genetikmis bide cok sekerli seyler yemem tuzlu seylere bayilirim diyor.. pogacaya, böreğe asla hayir demem diyor
..![]()
ben de diyete girdikten hemen sonra yemediğim şeyleri bile yemeye başlıyorumBende diyete girmeden once oyle yapiyorum genelde herseyi abartili sekilde yiyorum maalesef
canım dikkat et menülerini de yaz bence. çok emek verdin geri alma sakınBugün 9 günün ardından sağlıklı beslenmeye döndüm
Önümüzdeki cumaya hedefim mezun olduğum kilo
Saçma sapan bir şekilde kilo alıyorum
Verirken gram gram
Alırken kilo kilo![]()
şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Allah o yavruya şifalar versin inşaallahKızlar nasılsınz Çook yorgunum kuzenimin bebeği oldu 8 yıl sonra..
Onun mevlüdüne gittim kızım o kadar yaramaz dı ki 5 dk durmadı yorgunluktan öldüm desem yeridir..
Ama başka bir kuzenimin bebeği engelli rabbim ona şifa versin oda yürümüyor aslında üzüldümğz şeyler başka birilerinn hayalleri işte...
Nyse kızlar yazmadım kusura yazabilirsem yazarım yoksa bugunlk beni affedin..
dışarıdan farkedilince kilo verdiğimiz moral oluyorBugun mevlüt te herkes ne kadar zayıfladığımı konuştu adete ben yaptığım kaçamaklardan utanıp güzel güzel devam etme kararı aldım insanlar baya kilo verdiğini söyleyince çok havalandım![]()
canım 7 zeytin 1 incir iyi geliyor bana deneyebilirsin. hatta alışkanlık oldu artık ben de kahvaltılarımda eksik etmemeye çalışıyorumBenimde düne göre 500 gr eksi
Ama hala wc yok
ben de bayılıyorum topuklulara ama başkalarında2 bucuk saat yürüyüş yaptim dedim ya bence siz onu 4 sayinçünkü topluklularla yürüdüm normalinden daha fazla efor harcadım
ah su topuklulara bayiliyorum
![]()
![]()
mercimek köftesinde zararlı bir şey yok canım mercimek ve bulgur. ama fazla yememek lazım şişirir seniHepinize iyi akşamlar
23 nisan listem
Kahvalti 9.30
1 tabak Kaygana ama unsuz
Sekersiz cay
Peynir
Öğlen 13.30
2 catal makarna
1 bardak ayran
Ara
sekersiz cay
1 avuc kuruyemis
Aksam 19.00
Mercimek köftesi ama cook :-( umarim zarari azdir
Marul
2 bucuk bardak ayran
Saat 9 da sekersiz cay.
1 bucuk litre su
30 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika farkli sporlar
10 dakika twister
canım burada gerçekten güzel bir ortam var. diyetisyenle ben de yürütemedim bu kilo işini. senin de çok az kaldı mezuniyetini tebrik etmemize. bizim yol uzun bize de nasip olur inşaallahAynen canım bu grup sayesinde gitti kilolar çok şükür 4 kilo da gider yani ins.iyiki tanımışım burayı. Diyetisyene gittiğimde bile hiç etki etmemişti. Elime günlük yediklerimi yazacak bi program vermişti bidahaki gidişinde kontrol etmek için ama günlük kontrol olmayınca olmuyor ozman bile keşke bi grup kursa da günlük takip etse diye düşünmüştüm ama sonuçta mesai dışı seni kim düşünür gece gündüz..sonra burayı buldum ararken ve gerçekten gonul işi.gece gündüz demiyor kimse yorum yapılıyor takip yapılıyor insan sorumluluk hissediyor utanıyor menüsünden. Ve gittikçe çözdük zaten bu diyet işini hamdolsun.arada kaçamaklar olsada hiç bukadar iradeli bi diyet yapıp zayiflama mistim daha önce. Bi ay yapıp bikac kilo verip bırakıyordum. Ama artık kafamda bitirdim hamdolsun.ins.hepbirlkte güzel hedeflere ulaşırız kızlar..tabi benim hedef yanında Şu göbek ve basen ler de giderse ins.zaten onlar yola gelmeden hedefe de ulaşsam bırakmayacağım ins.
canım bebişlere çocuklara belli olmuyor kalabalıktan korktuğu için huysuzlanmıştır belki23 nisan menüm
10.00 sabah
Yarım simit
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
13.00 5 yaprak sarması
16.00 öğlen
1 lavaş ekmeği
5 parça et mangalda
Patlıcan biber köz salatası
2 lt su içtim yarım saat yürüyüş var
Oğlum okulda görevliydi annemlerle birlikte izlemeye gittik ama kızım burnumdan getirdi yok böyle huysuz bebek beni mahvetti onun gibi bir sürü bebek vardı hiç biri onun gibi yapmıyordu imrendim vallahi bizde bir saat kalmadan annemlere gitmek
zorunda kaldık
eşin inanmamış kazanırım diye havadan uçmuşBen ancak 1 ay sonra mezun olabilirim canım o da çok dikkat edip herhafta 1 kilo verebilirsem ki herzman mümkün olmuyor.ama zaten hedefimi ramazan bayramı sonuna ayarlanmıştim ben ins.ozmana kadar da koruma dönemi dahil gider ins.kendime bayrama güzel ciciler alırım bakalım. Tabi yaza da.eşimle iddiaya girmiştik zaten 55 kilo ol ne istersen onu alıcam dolabını yenilecem demişti bende tamam görüşürüz ozman demiştim. 70 ten 55 e ineceğimı zannetmedi galiba ki bukadar büyük konuştu.
Aynen canım. Daha önce hiç bukadar istikrarlı olmadığım için inanmadı demekki ama ben kazanacağım ins.tabi devamı da önemli bakalım nasipkilo konusunda şanslı insanlar var tabi ki boy da avantaj
ben de diyete girdikten hemen sonra yemediğim şeyleri bile yemeye başlıyorumeşim hayretle bakıyor sen falancayı sevmezsin niye yiyorsun
malesef ters psikoloji oluyor ben de
saçmalıyorummmm
canım dikkat et menülerini de yaz bence. çok emek verdin geri alma sakın
şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Allah o yavruya şifalar versin inşaallah
dışarıdan farkedilince kilo verdiğimiz moral oluyor
canım 7 zeytin 1 incir iyi geliyor bana deneyebilirsin. hatta alışkanlık oldu artık ben de kahvaltılarımda eksik etmemeye çalışıyorum
ben de bayılıyorum topuklulara ama başkalarındagiymeyi çok istiyorum ama ne yalan söyliim rahatıma düşkün olduğumdan spor ayakkabıdan vazgeçemiyorum
mercimek köftesinde zararlı bir şey yok canım mercimek ve bulgur. ama fazla yememek lazım şişirir seni
canım burada gerçekten güzel bir ortam var. diyetisyenle ben de yürütemedim bu kilo işini. senin de çok az kaldı mezuniyetini tebrik etmemize. bizim yol uzun bize de nasip olur inşaallah
canım bebişlere çocuklara belli olmuyor kalabalıktan korktuğu için huysuzlanmıştır belki
eşin inanmamış kazanırım diye havadan uçmuşyenilet dolabını hakettin bence canım
![]()