• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar.

çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın o korku yetiyor insana...

en kilolu sen olabilirsin ama en azimlimiz de sensin. hiç belli olmaz bu işler.

3oglanannesi 3oglanannesi ben de zayıf olsam bile o basenler duruyor ve çok rahatsız oluyorum. istikrarlı spor lazım. bir ara gitmişti sonra sporu bırakınca tekrar geldiler. kalıcı olmuyor maalesef.

@aylahl diyet işinde ben de senin gibiyim ya. nasıl olacak bilmiyorum. kilo vereyim diye karar vereyim ardından başlayayım hiç yemediğim şeyler aklıma geliyor. kendi kendimi sabato ediyorum resmen. sanki ceza veriyorum anlayamadım gitti..

LAydLiNe LAydLiNe sanırım pazartesi günleri de bildirim yapıyoruz. 61,7 çıktım ben. yalnız şu 7 den sonra yeme işini oturtamadım. şunu soracağım. hsonu yemekli misafirim vardı. zaten 7 de geldiler. ben napacam buna benzer bir durumda? pardon ben sizden öce yedim deyip yemeyecek miyim? zira dün öyle yapmadım

Gelelim menüme

Sabah: peynir+simit+çay
öğle: gösteri sonrası çocuklarla dondurma:sopa:
akşam: 1 kase domates çorbası/3 yk et sota/bulgurlu patetes köftesi
akşamüstü: misafirin getirdiği tatlıdan ayıp olmasın diye ayak üstü yemek :KK42: :KK42: iradesizlik örneği sergilediğim ve takım arkadaşlarıma kötü örnek oluşturduğum için, kaptanım da onay verirse, her arkadaşımdan bir tane ceza seçmesini istiyorum :olamaz::KK17:

Afiyet olsun cnm
Kacta yediğinde yazarsan iyi olur cnm
Sen pek uğramıyorsun unutmusum seni :)

Günaydın kızlar.

3oglanannesi 3oglanannesi ben de zayıf olsam bile o basenler duruyor ve çok rahatsız oluyorum. istikrarlı spor lazım. bir ara gitmişti sonra sporu bırakınca tekrar geldiler. kalıcı olmuyor maalesef.

@aylahl diyet işinde ben de senin gibiyim ya. nasıl olacak bilmiyorum. kilo vereyim diye karar vereyim ardından başlayayım hiç yemediğim şeyler aklıma geliyor. kendi kendimi sabato ediyorum resmen. sanki ceza veriyorum anlayamadım gitti..

LAydLiNe LAydLiNe sanırım pazartesi günleri de bildirim yapıyoruz. 61,7 çıktım ben. yalnız şu 7 den sonra yeme işini oturtamadım. şunu soracağım. hsonu yemekli misafirim vardı. zaten 7 de geldiler. ben napacam buna benzer bir durumda? pardon ben sizden öce yedim deyip yemeyecek miyim? zira dün öyle yapmadım

Gelelim menüme

akşamüstü: misafirin getirdiği tatlıdan ayıp olmasın diye ayak üstü yemek :KK42: :KK42: iradesizlik örneği sergilediğim ve takım arkadaşlarıma kötü örnek oluşturduğum için, kaptanım da onay verirse, her arkadaşımdan bir tane ceza seçmesini istiyorum :olamaz::KK17:
Yapma canım ya..umarım diyet ve spor la biraz düzelir.

Bugun menü
Sabah 09.45
Menemen
Bir dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Semizotu
1 adet kizarmis form light ekmek

Ara
8 badem
Ceyrek simit

Aksam 16.30
Kabak yemegi
1 kase yoğurt
2 kayisi

2.5 lt su LAydLiNe LAydLiNe

70 dakika parkta tempolu yürüyüş yapildi..
Ayrica carsida 2 saat dolaştım...

Sabah kahvaltisinda 1 adet kizarmis form ekmek yemeyince doymuyorum kaptanim o yuzden onu yiyecem sabahlari...

Cook yoruldum yaza giriyoruz benim artik hergunum parklarda gecer :KK66:)
Canım şekersiz 21 günde ekmeğini değiştirmen gerekiyor. Tam buğday ya da çavdar yiyebilirsin. Ya da ben senin yerine olsam ekmek yerine ceviz yerim. Ama dediğim gibi illa ki ekmek diyorsan tam buğday ya da çavdar.

Canim sehir disindn geldim bi turlu gelemedim ben sabitim Allahtan arti degilim cunku asiri kacamak yaptim
Tahmin ettim zaten hikayelerden takip ettiğim kadarıyla sabit çıkmana sevindim. Yoksa bir haftanın emeği çöpe gidecekti yine.

Hayırlısı canım benim :KK200:
Kaptanım geçer beni büyük ihtimalle
:110:
Yok canım bence aynı zamanda mezun oluruz :KK200:
Hepinize iyi akşamlar
23 nisan listem

Kahvalti 9.30
1 tabak Kaygana ama unsuz :-)
Sekersiz cay
Peynir
Öğlen 13.30
2 catal makarna
1 bardak ayran

Ara
sekersiz cay
1 avuc kuruyemis

Aksam 19.00
Mercimek köftesi ama cook :-( umarim zarari azdir
Marul
2 bucuk bardak ayran

Saat 9 da sekersiz cay.

1 bucuk litre su
30 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika farkli sporlar
10 dakika twister
Kaygana nasıl bişey? Makarna olmamış hiç. Kuruyemişlerin inşallah kavrulmamıştır. Mercimek köftesi şişkinlik yapar ama fazla yağ kullanıldığı için ben çok tavsiye etmiyorum diyette. Ayrıca saatin çok geç olmuş köfte için.

Coook sevindim cnm gercektennn
Ama benim mezuniyetimi görmen için 1yil burda olman lazım herhalde :)
Ben göreceğim inşallah senin mezuniyetini :KK36:Ama bir yıl süreceğini tahmin etmiyorum daha kısa bir zaman da :KK39:

Aynen canım bu grup sayesinde gitti kilolar çok şükür 4 kilo da gider yani ins.iyiki tanımışım burayı. Diyetisyene gittiğimde bile hiç etki etmemişti. Elime günlük yediklerimi yazacak bi program vermişti bidahaki gidişinde kontrol etmek için ama günlük kontrol olmayınca olmuyor ozman bile keşke bi grup kursa da günlük takip etse diye düşünmüştüm ama sonuçta mesai dışı seni kim düşünür gece gündüz..sonra burayı buldum ararken ve gerçekten gonul işi.gece gündüz demiyor kimse yorum yapılıyor takip yapılıyor insan sorumluluk hissediyor utanıyor menüsünden. Ve gittikçe çözdük zaten bu diyet işini hamdolsun.arada kaçamaklar olsada hiç bukadar iradeli bi diyet yapıp zayiflama mistim daha önce. Bi ay yapıp bikac kilo verip bırakıyordum. Ama artık kafamda bitirdim hamdolsun.ins.hepbirlkte güzel hedeflere ulaşırız kızlar..tabi benim hedef yanında Şu göbek ve basen ler de giderse ins.zaten onlar yola gelmeden hedefe de ulaşsam bırakmayacağım ins.
İlk geldiğim zaman seninle yıldızlarımız çok barışmamıştı sanki. Yanlış anlıyordun benim söylediklerimi. O zaman ısrarla söylemiştim 13. takıma vefa borcum var diye. Şimdi ki üyelerin hiç birisi benim zamanımda yoktu Burcu hariç. Ve ona rağmen ben kabul ettim kaptanlığı. Çünkü 13. takım sayesinde hayatım değişti, bambaşka bir insan oldum. 13. Takıma tekrar kaptan olmadan önce 3. takımda yarıştım bir süre. Normal üye olarak yarışmak cidden çok kolay. Çünkü kaçamak yapıyorsun, en fazla kızıp ceza veriyorlar. Bir gün geliyorsun , bir gün gelmiyorsun geçmişi bazen okuyor bazen okumuyorsun, en fazla mazeret bildiriyorsun ama emin olun kaptan olmak çok sıkıntılı. Öncelikle örnek olmak zorundasın. Her zaman aktif olmalısın ki üyelerden de aynılarını isteyebilmelisin. En önemlisi de zaman. Zaman benim için çok değerli. Çünkü yapacak o kadar çok işim var ki anlatamam. Veeee buraya çok ama çok zaman ayırıyorum. Sebebi ise sadece sadece ufacıkta olsa sizlere faydamın dokunabildiğini görmek. 1 kişi bile buradan benim yardımlarımla zayıflamış olarak ayrılsa dünyanın en mutlu insanı olurum inanın. İlk zamanlar sen de çok iyi bilmiyordun beslenme işini ama zamanla öğrendin ve şuan çok istikrarlı gidiyorsun maşallah. Böyle devam edersen eğer kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Basen ve göbek ise sporla gider. Gitmez diye düşünme hepsi gidiyor emin ol.

23 nisan menüm

10.00 sabah
Yarım simit
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık

13.00 5 yaprak sarması

16.00 öğlen
1 lavaş ekmeği
5 parça et mangalda
Patlıcan biber köz salatası

2 lt su içtim yarım saat yürüyüş var

Oğlum okulda görevliydi annemlerle birlikte izlemeye gittik ama kızım burnumdan getirdi yok böyle huysuz bebek beni mahvetti onun gibi bir sürü bebek vardı hiç biri onun gibi yapmıyordu imrendim vallahi bizde bir saat kalmadan annemlere gitmek
zorunda kaldık
Sarma neliydi? Bebek konusuna da takılma canım her bebek ayrı olur. Sen strese girersen o daha da rahatsız olur ve seni de huzursuz eder. Ben relax olduğum için sanırım benim kızlarda hep relaxtı. Onun isteklerini göz ardı etme. O mutlu olursa seni de mutlu eder. :KK39:

Ben ancak 1 ay sonra mezun olabilirim canım o da çok dikkat edip herhafta 1 kilo verebilirsem ki herzman mümkün olmuyor.ama zaten hedefimi ramazan bayramı sonuna ayarlanmıştim ben ins.ozmana kadar da koruma dönemi dahil gider ins.kendime bayrama güzel ciciler alırım bakalım. Tabi yaza da.eşimle iddiaya girmiştik zaten 55 kilo ol ne istersen onu alıcam dolabını yenilecem demişti bende tamam görüşürüz ozman demiştim. 70 ten 55 e ineceğimı zannetmedi galiba ki bukadar büyük konuştu.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
3 gündür o kadar çok misafir ağırladım ki kaptanım yazamadım :KK57:. 23 nisan tatilini fırsat bilen bize geldi il dışından misafirler hep. eşimin kardeşi de yatılı misafirimizdi. yoğunluk henüz geçti:deli:fırsat bulamadığım için haber bile veremedim. neyse ki herkes evine dağıldı:KK48:
ben tartıldım sabah 78.3 çıktım yani +100gr geç oldu bildirim ama:skandal:
Tek artı çıkan sensin canım şimdi utanabilirsin :sinirli:

23 nisan

12.00
1 tabak menemen
2 dilim ekmek
5 zeytin

16.00
1 hurma
2 zeytin

18.30
yarım kase işkembe çorbası
yarım tabak tavuk sote
salata
1 dilim ekmek

2 litre su
yarım saat yürüyüş
Kahvaltın çok geç olmuş canım.

Günaydin herkeseee :KK36:

Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
Geçmiş olsun canım. Allah kimseye yaşatmasın.

Günaydın kızlar.

Gelelim menüme

Menün hiç ama hiç olmamış canım. Pazartesileri bildirim yapıyoruz hafta sonunu kaçamaksız kurtaralım diye. Menünü yazarken saatlerini de yaz lütfen. Su ve sporda yazmamız gerekiyor. Misafirde gelse çok geciktirmemek lazım. Ben öyle yapıyorum. Mesela hafta sonu misafirim gelecek ikram hazırlayacağım ama tadına dahi bakmayı düşünmüyorum ve saat 20:00 den sonra gelecekler ona rağmen yemeyeceğim. Sizlerden de aynı davranışı bekliyorum :KK39:

Ceza isteyene ceza veririz elbet. İlk cezayı ben vereyim. Vermek isteyen herkes verebilir vurun @chentiq e dermişim :KK70::KK70::KK70:

50 tane mekik çekmeni istiyorum bu akşam.

Yapma canım ya..umarım diyet ve spor la biraz düzelir.

Düzelir düzelir ama bırakmaman lazım. Fakat şunu da asla unutma her insanın bir vücut yapısı var. Yaratılıştan gelen ve müdahale edemediğin. Seni görmediğim için tam bir yorum yapamıyorum ama ben kilo alıp verdiğim zaman her yerden alıp veririm. Şu an aşırı spor yapmamama rağmen kollarım bile toparlamış durumda. Ama bazı insanlar spor yapmadan düzeltemiyor. Sana bir de tavsiyem var kesinlikle bisiklet sürme. Basen yapıyor çünkü. Denemeyle sabit :KK39:

Kızlar şimdi size bir tespitimi anlatmak istiyorum. Dün şekersiz 21 günün 5. günündeydim. Önce anlatayım sonra menümü yazayım. Sabah güzelce kalktım yine erkenden. Kahvaltı atıştırmamı yaptım. Öğlen çocuklarla kahvaltımı yaptım. Temizliğe başladım. Her şey iyi güzel hoş giderken ben akşam yemeğini unutmuşum saate baktığımda 19:00 du. Ve evde yiyecek namına hiç bir şey yoktu. Aslında hiç ama hiç bahanesi olamaz sonuçta ağzıma atıştırmalık bir şeyler atabilirdim ama işte nefsime uydum. Yemeği dışarıdan söyledik. İyi de kilo verdim yaaa yine dedim ki lahmacundan bişey olmaz. Hem geç saatte yemenin hem de şekersiz diyeti bozmanın bana maliyeti geri gelen 1 kg oldu. 1 gece de bir kilo fark eder mi bilmiyorum ama sanırım lahmacun tuzlu geldi sürekli su içtim durdum. Bunun çoğunluğu ödemdir diye düşünüyorum ama tek öğün her şeyi nasıl geriye çeviriyor görün. Doğal olarak 21 günüm bozuldu ama ben bozuldu diye bırakmadım kendimi. Bugün yeniden devam ediyorum. Bakalım yarın ne çıkacak sonuç.

Menüm
Kahvaltı (08:00)
10 tane fındık
5-6 tane yarım açılmış kuru kayısı

Öğle (12:30)
1 yumurtadan omlet
2-3 küçük parça sucuk (Sanırım hazır gıda olduğu için sucukta olmamalıydı şekersiz diyette şimdi fark ettim )
Salatalık
2-3 parça tel peynir

Akşam (20:00)
2 tane lahmacun
1 tane ayran
Bol salata

2 lt su, 2 fincan sade nescafe

Günaydın kızlar.

Gelelim menüme

Ceza mı :KK53:
50 ip atla canım benim :spor: çok vermiyeyim herkez verirse çok yorulursun kıyamam:KK200:

Canım şekersiz 21 günde ekmeğini değiştirmen gerekiyor. Tam buğday ya da çavdar yiyebilirsin. Ya da ben senin yerine olsam ekmek yerine ceviz yerim. Ama dediğim gibi illa ki ekmek diyorsan tam buğday ya da çavdar.

Tahmin ettim zaten hikayelerden takip ettiğim kadarıyla sabit çıkmana sevindim. Yoksa bir haftanın emeği çöpe gidecekti yine.

Yok canım bence aynı zamanda mezun oluruz :KK200:
Kaygana nasıl bişey? Makarna olmamış hiç. Kuruyemişlerin inşallah kavrulmamıştır. Mercimek köftesi şişkinlik yapar ama fazla yağ kullanıldığı için ben çok tavsiye etmiyorum diyette. Ayrıca saatin çok geç olmuş köfte için.

Ben göreceğim inşallah senin mezuniyetini :KK36:Ama bir yıl süreceğini tahmin etmiyorum daha kısa bir zaman da :KK39:

İlk geldiğim zaman seninle yıldızlarımız çok barışmamıştı sanki. Yanlış anlıyordun benim söylediklerimi. O zaman ısrarla söylemiştim 13. takıma vefa borcum var diye. Şimdi ki üyelerin hiç birisi benim zamanımda yoktu Burcu hariç. Ve ona rağmen ben kabul ettim kaptanlığı. Çünkü 13. takım sayesinde hayatım değişti, bambaşka bir insan oldum. 13. Takıma tekrar kaptan olmadan önce 3. takımda yarıştım bir süre. Normal üye olarak yarışmak cidden çok kolay. Çünkü kaçamak yapıyorsun, en fazla kızıp ceza veriyorlar. Bir gün geliyorsun , bir gün gelmiyorsun geçmişi bazen okuyor bazen okumuyorsun, en fazla mazeret bildiriyorsun ama emin olun kaptan olmak çok sıkıntılı. Öncelikle örnek olmak zorundasın. Her zaman aktif olmalısın ki üyelerden de aynılarını isteyebilmelisin. En önemlisi de zaman. Zaman benim için çok değerli. Çünkü yapacak o kadar çok işim var ki anlatamam. Veeee buraya çok ama çok zaman ayırıyorum. Sebebi ise sadece sadece ufacıkta olsa sizlere faydamın dokunabildiğini görmek. 1 kişi bile buradan benim yardımlarımla zayıflamış olarak ayrılsa dünyanın en mutlu insanı olurum inanın. İlk zamanlar sen de çok iyi bilmiyordun beslenme işini ama zamanla öğrendin ve şuan çok istikrarlı gidiyorsun maşallah. Böyle devam edersen eğer kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Basen ve göbek ise sporla gider. Gitmez diye düşünme hepsi gidiyor emin ol.

Sarma neliydi? Bebek konusuna da takılma canım her bebek ayrı olur. Sen strese girersen o daha da rahatsız olur ve seni de huzursuz eder. Ben relax olduğum için sanırım benim kızlarda hep relaxtı. Onun isteklerini göz ardı etme. O mutlu olursa seni de mutlu eder. :KK39:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tek artı çıkan sensin canım şimdi utanabilirsin :sinirli:

Kahvaltın çok geç olmuş canım.

Geçmiş olsun canım. Allah kimseye yaşatmasın.

Menün hiç ama hiç olmamış canım. Pazartesileri bildirim yapıyoruz hafta sonunu kaçamaksız kurtaralım diye. Menünü yazarken saatlerini de yaz lütfen. Su ve sporda yazmamız gerekiyor. Misafirde gelse çok geciktirmemek lazım. Ben öyle yapıyorum. Mesela hafta sonu misafirim gelecek ikram hazırlayacağım ama tadına dahi bakmayı düşünmüyorum ve saat 20:00 den sonra gelecekler ona rağmen yemeyeceğim. Sizlerden de aynı davranışı bekliyorum :KK39:

Ceza isteyene ceza veririz elbet. İlk cezayı ben vereyim. Vermek isteyen herkes verebilir vurun @chentiq e dermişim :KK70::KK70::KK70:

50 tane mekik çekmeni istiyorum bu akşam.
Ya aslında sen ilk geldiğinde bikac kişi hariç kabul etmediler seni ve çıkıp gittiler.ben kabul ettim sonuçta yönetim öyle uygun gördü sıkıntı yapmadım hiç zaten buyuzden çağırmadilar beni ama ziyanı yok iyiki burda kalmışım. Seni daha tanımadığım için direk yazdıkların bana kırıcı geliyordu belkide ben çok kırılgan biri olduğum içindir. Ama şimdi tanıdık seni kaptan dövsen yeridir.istediğini söyleyebilirsin kırılmam merak etme.menü olarak gerçekten çok düzensizdi benim.yeni yeni düzeldi ve irade kazandım diyelim.ekmeği de kesince daha iyi oldu.ins.bundan sonra da güzel olur.senin hakkını ödeyemeyiz allah razı olsun.kaptan önemli. Gerçekten kaptan takipte olursa istikrarlı olursa arkası da öyle geliyor. Sen yorum yaptıkça kendimize geliyoruz..herşey için teşekkürler...

Ya aslında sen ilk geldiğinde bikac kişi hariç kabul etmediler seni ve çıkıp gittiler.ben kabul ettim sonuçta yönetim öyle uygun gördü sıkıntı yapmadım hiç zaten buyuzden çağırmadilar beni ama ziyanı yok iyiki burda kalmışım. Seni daha tanımadığım için direk yazdıkların bana kırıcı geliyordu belkide ben çok kırılgan biri olduğum içindir. Ama şimdi tanıdık seni kaptan dövsen yeridir.istediğini söyleyebilirsin kırılmam merak etme.menü olarak gerçekten çok düzensizdi benim.yeni yeni düzeldi ve irade kazandım diyelim.ekmeği de kesince daha iyi oldu.ins.bundan sonra da güzel olur.senin hakkını ödeyemeyiz allah razı olsun.kaptan önemli. Gerçekten kaptan takipte olursa istikrarlı olursa arkası da öyle geliyor. Sen yorum yaptıkça kendimize geliyoruz..herşey için teşekkürler...

Canımsınnn inşallah burada hep birlikte başaramayacağımız hiç bir şey yok. :KK68::KK68:

Düzelir düzelir ama bırakmaman lazım. Fakat şunu da asla unutma her insanın bir vücut yapısı var. Yaratılıştan gelen ve müdahale edemediğin. Seni görmediğim için tam bir yorum yapamıyorum ama ben kilo alıp verdiğim zaman her yerden alıp veririm. Şu an aşırı spor yapmamama rağmen kollarım bile toparlamış durumda. Ama bazı insanlar spor yapmadan düzeltemiyor. Sana bir de tavsiyem var kesinlikle bisiklet sürme. Basen yapıyor çünkü. Denemeyle sabit :KK39:
Bisiklet surmuyorum zaten canım. Dışarıda imkan yok.evde de spor aleti olarak yok yürüme bandım var.ama bisiklet sürmek hareketleri yapıyordum evde basenler için yapmayayım mi onu.

Ben vücut yapısı olarak armut dediklerindenim canım. Üstte kilo yok altta var.basenler im popom hep vardı zaten önceden de doğumdan sonrada göbek eklendi tam oldu..ama 70 ten 59 a düşmek harika bişey hele herkes görünce farkediyor ya..farkedilmekte çok motive edici. Umarım tekrar almayız. Hedefe ulaşalım koruma yollarını da ayrıca değerlendiriz burda çünkü çok hedefe ulaşan arkadaş olacak.

Kızlar şimdi size bir tespitimi anlatmak istiyorum. Dün şekersiz 21 günün 5. günündeydim. Önce anlatayım sonra menümü yazayım. Sabah güzelce kalktım yine erkenden. Kahvaltı atıştırmamı yaptım. Öğlen çocuklarla kahvaltımı yaptım. Temizliğe başladım. Her şey iyi güzel hoş giderken ben akşam yemeğini unutmuşum saate baktığımda 19:00 du. Ve evde yiyecek namına hiç bir şey yoktu. Aslında hiç ama hiç bahanesi olamaz sonuçta ağzıma atıştırmalık bir şeyler atabilirdim ama işte nefsime uydum. Yemeği dışarıdan söyledik. İyi de kilo verdim yaaa yine dedim ki lahmacundan bişey olmaz. Hem geç saatte yemenin hem de şekersiz diyeti bozmanın bana maliyeti geri gelen 1 kg oldu. 1 gece de bir kilo fark eder mi bilmiyorum ama sanırım lahmacun tuzlu geldi sürekli su içtim durdum. Bunun çoğunluğu ödemdir diye düşünüyorum ama tek öğün her şeyi nasıl geriye çeviriyor görün. Doğal olarak 21 günüm bozuldu ama ben bozuldu diye bırakmadım kendimi. Bugün yeniden devam ediyorum. Bakalım yarın ne çıkacak sonuç.

Menüm
Kahvaltı (08:00)
10 tane fındık
5-6 tane yarım açılmış kuru kayısı

Öğle (12:30)
1 yumurtadan omlet
2-3 küçük parça sucuk (Sanırım hazır gıda olduğu için sucukta olmamalıydı şekersiz diyette şimdi fark ettim )
Salatalık
2-3 parça tel peynir

Akşam (20:00)
2 tane lahmacun
1 tane ayran
Bol salata

2 lt su, 2 fincan sade nescafe

Afiyet olsun cnm
Evet akşam geç yemissin olsun vücudunu şaşırtmış oldun :)

Ben vücut yapısı olarak armut dediklerindenim canım. Üstte kilo yok altta var.basenler im popom hep vardı zaten önceden de doğumdan sonrada göbek eklendi tam oldu..ama 70 ten 59 a düşmek harika bişey hele herkes görünce farkediyor ya..farkedilmekte çok motive edici. Umarım tekrar almayız. Hedefe ulaşalım koruma yollarını da ayrıca değerlendiriz burda çünkü çok hedefe ulaşan arkadaş olacak.

Aynen bende de basen çok büyük

Kayganayi soyliyim canim LAydLiNe LAydLiNe
Malzemeler
Yumurta maydonoz taze sogan dereotu un süt.
Ben un koymadan yapiyorum canim. Sadece yumurta tuz maydonoz dereotu bazende taze sogani bir kasede cirpip omlet tavasina dokuyorum karistirma yok ayni krep gibi ters ceviriyorum oldu bitti. Tavsiye ederim basit ama kahvaltida farkli bir cesit

Ya ben bugün yine aynı çıktım gram gitmemiş
Coook üzüldüm
Üzme hemen kendini. Cumaya daha çok var. Sen sakın bırakma kendini. :KK36:

Kayganayi soyliyim canim LAydLiNe LAydLiNe
Malzemeler
Yumurta maydonoz taze sogan dereotu un süt.
Ben un koymadan yapiyorum canim. Sadece yumurta tuz maydonoz dereotu bazende taze sogani bir kasede cirpip omlet tavasina dokuyorum karistirma yok ayni krep gibi ters ceviriyorum oldu bitti. Tavsiye ederim basit ama kahvaltida farkli bir cesit
Teşekkür ederim canım tarif için en kısa zamanda denerim :kk77:

Bende keske basen olsaydida bel cevresi kalin olmasaydi diyenlerdenim..
Ayyy ben çok şanslıyım vücut konusunda. Gerçi chentiq chentiq benim totomu pek beğenmiyor ama ben vücudumu çok beğeniyorum. Belim ince, göğüslerim ne çok büyük, ne çok küçük yuvarlacıkta kalçalarım var :KK70::KK70:Basenlerim de bisiklet sürmekten çıktı biraz ama şuan yok gibiler :KK6:

Bende bel onceltmek icin twister yapiyorum ama umarm ise yarar cnku sikildm artık

Back
X