• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzme hemen kendini. Cumaya daha çok var. Sen sakın bırakma kendini. :KK36:

Teşekkür ederim canım tarif için en kısa zamanda denerim :kk77:

Ayyy ben çok şanslıyım vücut konusunda. Gerçi chentiq chentiq benim totomu pek beğenmiyor ama ben vücudumu çok beğeniyorum. Belim ince, göğüslerim ne çok büyük, ne çok küçük yuvarlacıkta kalçalarım var :KK70::KK70:Basenlerim de bisiklet sürmekten çıktı biraz ama şuan yok gibiler :KK6:

Yok yok bırakmam cnm devammmm
Ama üzüldüm ya niye böyle oldu ins cuma günü vermiş olurum

Günaydin herkeseee :KK36:

Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizi afetlerden

Bende keske basen olsaydida bel cevresi kalin olmasaydi diyenlerdenim..
canım o da olmuyor popo çıkıyor kısa giyince ben kendimi rahatsız hissediyorum ya da uygun pantolon bulmak zor oluyor falan filan :sus: en güzeli dengeli vücut tipi

Kayganayi soyliyim canim LAydLiNe LAydLiNe
Malzemeler
Yumurta maydonoz taze sogan dereotu un süt.
Ben un koymadan yapiyorum canim. Sadece yumurta tuz maydonoz dereotu bazende taze sogani bir kasede cirpip omlet tavasina dokuyorum karistirma yok ayni krep gibi ters ceviriyorum oldu bitti. Tavsiye ederim basit ama kahvaltida farkli bir cesit
Hımm güzeldir canım bende deniyeyim bunu

Ya aslında sen ilk geldiğinde bikac kişi hariç kabul etmediler seni ve çıkıp gittiler.ben kabul ettim sonuçta yönetim öyle uygun gördü sıkıntı yapmadım hiç zaten buyuzden çağırmadilar beni ama ziyanı yok iyiki burda kalmışım. Seni daha tanımadığım için direk yazdıkların bana kırıcı geliyordu belkide ben çok kırılgan biri olduğum içindir. Ama şimdi tanıdık seni kaptan dövsen yeridir.istediğini söyleyebilirsin kırılmam merak etme.menü olarak gerçekten çok düzensizdi benim.yeni yeni düzeldi ve irade kazandım diyelim.ekmeği de kesince daha iyi oldu.ins.bundan sonra da güzel olur.senin hakkını ödeyemeyiz allah razı olsun.kaptan önemli. Gerçekten kaptan takipte olursa istikrarlı olursa arkası da öyle geliyor. Sen yorum yaptıkça kendimize geliyoruz..herşey için teşekkürler...

Kesinlikle.. Bende hemen kaptan menüm ne yazmış sporuma ne demiş diye bakıyorum :)

Ben vücut yapısı olarak armut dediklerindenim canım. Üstte kilo yok altta var.basenler im popom hep vardı zaten önceden de doğumdan sonrada göbek eklendi tam oldu..ama 70 ten 59 a düşmek harika bişey hele herkes görünce farkediyor ya..farkedilmekte çok motive edici. Umarım tekrar almayız. Hedefe ulaşalım koruma yollarını da ayrıca değerlendiriz burda çünkü çok hedefe ulaşan arkadaş olacak.
Geçen de bana herkes çok zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum yaptığım kaçamaklar için utandım

Malzemeler
Ben un koymadan yapiyorum canim. Sadece yumurta tuz maydonoz dereotu bazende taze sogani bir kasede cirpip omlet tavasina dokuyorum karistirma yok ayni krep gibi ters ceviriyorum oldu bitti. Tavsiye ederim basit ama kahvaltida farkli bir cesit
Nefis bence deneyim
geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizi afetlerden

canım o da olmuyor popo çıkıyor kısa giyince ben kendimi rahatsız hissediyorum ya da uygun pantolon bulmak zor oluyor falan filan :sus: en güzeli dengeli vücut tipi

Benimde basenler fena

kilo konusunda şanslı insanlar var tabi ki boy da avantaj:rolleyes:

ben de diyete girdikten hemen sonra yemediğim şeyleri bile yemeye başlıyorum :mad: eşim hayretle bakıyor sen falancayı sevmezsin niye yiyorsun :KK57::KK57: malesef ters psikoloji oluyor ben de:mad: saçmalıyorummmm:rolleyes:

canım dikkat et menülerini de yaz bence. çok emek verdin geri alma sakın

şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Allah o yavruya şifalar versin inşaallah

dışarıdan farkedilince kilo verdiğimiz moral oluyor:KK39:
canım 7 zeytin 1 incir iyi geliyor bana deneyebilirsin. hatta alışkanlık oldu artık ben de kahvaltılarımda eksik etmemeye çalışıyorum

ben de bayılıyorum topuklulara ama başkalarında :confused: giymeyi çok istiyorum ama ne yalan söyliim rahatıma düşkün olduğumdan spor ayakkabıdan vazgeçemiyorum:süslü:

mercimek köftesinde zararlı bir şey yok canım mercimek ve bulgur. ama fazla yememek lazım şişirir seni

canım burada gerçekten güzel bir ortam var. diyetisyenle ben de yürütemedim bu kilo işini. senin de çok az kaldı mezuniyetini tebrik etmemize. bizim yol uzun bize de nasip olur inşaallah:21:

canım bebişlere çocuklara belli olmuyor kalabalıktan korktuğu için huysuzlanmıştır belki

eşin inanmamış kazanırım diye havadan uçmuş :KK66: yenilet dolabını hakettin bence canım:ıslık:
bugün iyiyim canım rahatladım
artık dikkat ediyorum salmak yok mezun oldum diye
yoksa hemen alıp başını gidiyor
Günaydin herkeseee :KK36:

Gece depremle uyandik cok sallandi... merkez üstü adiyaman samsat ilcesiymis ama sanki osmaniye merkez ustu idi.. fena sallandi uzun sürdü...Allah bidaha yasatmasin insallah
..
çok geçmiş olsun adacım
Kızlar şimdi size bir tespitimi anlatmak istiyorum. Dün şekersiz 21 günün 5. günündeydim. Önce anlatayım sonra menümü yazayım. Sabah güzelce kalktım yine erkenden. Kahvaltı atıştırmamı yaptım. Öğlen çocuklarla kahvaltımı yaptım. Temizliğe başladım. Her şey iyi güzel hoş giderken ben akşam yemeğini unutmuşum saate baktığımda 19:00 du. Ve evde yiyecek namına hiç bir şey yoktu. Aslında hiç ama hiç bahanesi olamaz sonuçta ağzıma atıştırmalık bir şeyler atabilirdim ama işte nefsime uydum. Yemeği dışarıdan söyledik. İyi de kilo verdim yaaa yine dedim ki lahmacundan bişey olmaz. Hem geç saatte yemenin hem de şekersiz diyeti bozmanın bana maliyeti geri gelen 1 kg oldu. 1 gece de bir kilo fark eder mi bilmiyorum ama sanırım lahmacun tuzlu geldi sürekli su içtim durdum. Bunun çoğunluğu ödemdir diye düşünüyorum ama tek öğün her şeyi nasıl geriye çeviriyor görün. Doğal olarak 21 günüm bozuldu ama ben bozuldu diye bırakmadım kendimi. Bugün yeniden devam ediyorum. Bakalım yarın ne çıkacak sonuç.

Menüm
Kahvaltı (08:00)
10 tane fındık
5-6 tane yarım açılmış kuru kayısı

Öğle (12:30)
1 yumurtadan omlet
2-3 küçük parça sucuk (Sanırım hazır gıda olduğu için sucukta olmamalıydı şekersiz diyette şimdi fark ettim )
Salatalık
2-3 parça tel peynir

Akşam (20:00)
2 tane lahmacun
1 tane ayran
Bol salata

2 lt su, 2 fincan sade nescafe
kötü olmuş canım bölünmesi
lahmacun iki tane mi yanlış mı yazdın
tek lahmacun iyidir
Ben vücut yapısı olarak armut dediklerindenim canım. Üstte kilo yok altta var.basenler im popom hep vardı zaten önceden de doğumdan sonrada göbek eklendi tam oldu..ama 70 ten 59 a düşmek harika bişey hele herkes görünce farkediyor ya..farkedilmekte çok motive edici. Umarım tekrar almayız. Hedefe ulaşalım koruma yollarını da ayrıca değerlendiriz burda çünkü çok hedefe ulaşan arkadaş olacak.
ben tam bir elmayım
Malzemeler
kahvaltı için güzel bir alternatif eline sağlık

AY KIZLAR ORTALIK KABUL GÜNÜ GİBİ HERKES ŞEHİRDIŞI TATİLİNE GİDİNCE GİTTİKLERİ YERLERDEN HERKES BİŞİLER GETİRMİŞ BOYOZ ÇEKME HELVA LOKUM FİLAN ORTALIK FENA YEMEDİM YEMİCEM En Büyük KK
iyi yapmışsın canım yiyen pişman oluyor

Kızlar ben şimdi şeker orucundaym ama öğlen çeyrek muz ve 8-10 kuru üzüm yedim bunlar yasak mı şeker orucunda
rafine şeker yasak..
ama bunlarında şeker oranı yüksek olduğu için çok tercih etmemek lazım

tatil sonrası yoğun bir gün oldu
gelemedim bir türlü

kızlar liste altı liste üstüeksik olanlar 6 ya kadar gönderebilirsiniz
6 dan sonra tükkanı kapatıcam:KK53:

Back
X