• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

17 04 18

12 30
tarhana corbasi
turk kahvesi
1 hurma

17 00
neskafe
300 gr jelibon

18 30
3 yk patlican yemegi
yogurt
salata
2 kasik pirinc pilavi

30 dk yuruyus
5 lt su
LAydLiNe LAydLiNe

Jelibon ve pilav olmamis cnm
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
1 adet kizarmis form ekmek
Semizotu

Ara
7 cig badem

Aksam 17.00
2 yk bulgur pilavi
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yogurt

1.5 lt su icildi daha icerim LAydLiNe LAydLiNe
Spor yok ama kosusturmali bir gun gecirdim :KK66:)

Bence guzel cnm

İyiyiz canım hoşgeldin. Sen nasılsın.

Bende iyiym canim ya ugrasip duruyorum iste
Menüm
Kahvaltı (08:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz

Öğle 12:15)
1 kepçe buğdaylı yayla çorbası
1 tabak yeşil fasulye yemeğinin fasulyeleri (suynu yemedim)

4-5 tane minicik can eriği

Akşam (17:00)
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı

1,5 lt su 2 bardak şekersiz çay, iki fincan sade nescafe

Aksam neden ole
24 nisan

10.30
7 zeytin 1 incir
2 dilim çavdar ekmeği ile sandviç(domates, peynir, marul,zeytin)

14.00
ton balıklı salata
2 tane yenidünya

16.00
1 avuç yeşil erik

19.30
3 parça haşlanmış kemikli et
salata
1 dilim ekmek

2.5 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş

Guzel cnm afiyet olsun

Dünkü menüm

Sabah yok
12.00 1 haşlanmış yumurta

14.00 òğlen
Karışık salata

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt

2 lt su yürüyüş yapamadım
Tartıya çıktım +200 görünüyor hiç kaçamakda yapmadım yapsam yapsam hiç dokunmaz ama zoruma gitti

Arada olur cnm odem filan vardir

Hep birlikte yaparsanız süper olur canım. Hem herkes öğrenmiş olur. Biliyorsunuz normalde liste işini kimseye bırakmam ama bu cuma mecburen yardıma ihtiyacım var. Kaptan yardımcısı oldukları için önce Cankız la Ada ya sordum. Ama yapabilecek herkese kapım açık. :KK36:

Bende yapabilirim cnm sknti olmaz

Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo :rolleyes::rolleyes:

En iyisi adayla birlikte yapıyım ben kesin yanlış biseyler yaparim cnm
Olur mu canım öyle şey. Kolay merak etme yaparsın :KK36:
Ben musaitim canim yaparim listeyi hazirlarim tasima işlemini sen yaparsin olur mu ?
Telefonum yanımda olacak canım haberleşiriz. Duruma göre ben ok verince taşımayı da sen yaparsın :KK39:

Günaydın herkeseeee :KK36:

Günaydın canım :KK36:
Günaydın :KK200:

kızlar , sabah ev toplamaca işlerimi halledeyim biliyorsunuz benim kızı babası gelip kreşe götürünceye kadar işlerim pek bitmiyor sabah işleri halledeyim gelirim ;):KK15:

Merhaba hanımlar:KK200: takımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var :KK61: sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi

Canim cuma musaitim ilgilenirim:KK15:
Çok teşekkür ederim canım beni kocaman bir yükten kurtardın :KK68::KK68::KK68:

Jelibon ve pilav olmamis cnm

Bence guzel cnm

Bende iyiym canim ya ugrasip duruyorum iste

Aksam neden ole

Guzel cnm afiyet olsun

Arada olur cnm odem filan vardir

Bende yapabilirim cnm sknti olmaz
Dünkü lahmacunun bütün izlerini silmek içindi :KK70::KK70:

Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo :rolleyes::rolleyes:
Ayyy çok hoşsun yaaaaaa sana hiç kötü de davranmadım ama nasıl korkuttum bilmiyorum. :KK70::KK70: Gerçi ben de sahgull sahgull den korkuyordum :KK53::KK53: Sismaniye Sismaniye duy canım bunları duy :KK57::KK70::KK70:

Inş cnm çok dikkat etmem lazım
Aslında hiç kaçamakta yapmıyorum bu hafta böyle oldu nedense
Spor yapamıyorsun yaa canım o yüzden arada böyle olur.

Merhaba hanımlar:KK200: takımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var :KK61: sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi
Hoş geldin canım yeniden aramıza. Yanlış hatırlamıyorsam Ayşe' ydi ismin. Merak etme takımın yarısı emziriyor zaten. Kolay olacak senin için. Yeni üye gibi işlem yapıyoruz sana da. O yüzden takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Orayı bir incele istersen. :KK68::KK68:

Çok teşekkür ederim canım beni kocaman bir yükten kurtardın :KK68::KK68::KK68:

Dünkü lahmacunun bütün izlerini silmek içindi :KK70::KK70:

Ayyy çok hoşsun yaaaaaa sana hiç kötü de davranmadım ama nasıl korkuttum bilmiyorum. :KK70::KK70: Gerçi ben de sahgull sahgull den korkuyordum :KK53::KK53: Sismaniye Sismaniye duy canım bunları duy :KK57::KK70::KK70:

Spor yapamıyorsun yaa canım o yüzden arada böyle olur.

Evet cnm doğru sporsuz olmuyor ama cook canım yanıyor 30dk fazla yürüyemiyorum onu bile dişlerimi sıkarak yürüyorum inan okadar agrım oluyor

Back
X