• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canımmm çook geçmiş olsun ihmal etme mutlaka dr git ... ben bi ayağımı burkmuştum 6 ay spor yapamazsın demişti dr... bu ne diyor yaaa dedim bi burkulma 6 ayda neymiş dedim ben 1 ay sonra başlarım spora dedim... hakikatten 6 ay sonra dönebildim spora 6 ay boyunca birazcık yürüsem biraz fazla ayakta kalsam aynı gün şişti ayağım .. ihmale gelmez canım git dr..

Topuk dikeni için gitmiştim çok kilon var kilo ver demişti ve topuktan iğne yapılacak demişti bende yaptırmadım çok açıyormuş annem yaptırmıştı ve geçmemişti
Bu topuğun arka kısmı yürüyemiyorum sanki bişey kırılacak gibi yarın kesin gidicem dr
Çünkü hiç bişey yapamıyorum evi bile zor topluyorum

Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo :rolleyes::rolleyes:
hımmm kaptanım naptında korkuttun kızı
şaka bir yana korkmak iyidir:KK53:
kızlar , sabah ev toplamaca işlerimi halledeyim biliyorsunuz benim kızı babası gelip kreşe götürünceye kadar işlerim pek bitmiyor sabah işleri halledeyim gelirim :KK66::KK15:
kolay gelsin canım
Merhaba hanımlar:KK200: takımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var :KK61: sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi
tekrardan hoş geldin canım
emzirme büyük avantaj
Bu hafta kendi adıma pek kaçamak yapmadım ben ya pasta harici.zaten tartı da belli oluyor bugün güzel bi sonuç aldım dün fazla çıktı diye bugünde tartildım sanırım wc den kaynaklıydi. Bakalim cumaya ne olacak.
wc çok etkiliyor
cumaya güzel olacak canım
hoş geldin canım aramıza :KK66:) seni okurken biraz zorlanacağız gibi el yazısı kullanıyorsun ...
aynen ben de zorlandım

Evt canım Ayşe ismim. Çok sevindim teşekkür ederim kabul ettiğiniz için hemen okuyacağım kuralları,eskilerden şuan hatırlayamıyorum zamanla hatırlarım belki çok fazla unutkanlığım var bu ara
teşekkür ederim hoşbuldum
Öylesine sormuştum canım zaten hangi dönemde olduğunu tam çıkartabilmek için. Önemi yok yoksa

Ozman bende bozmamis sayılırım zaten devam ediyorum canım.
Aynen canım devam. Azıcık yedin diye bırakırsan olmaz bence. Bundan sonra yemezsin. Farkındamısın bu şekersiz olayına girdiğimizden beri kaçamak yapan yok. Çok etkili bence.

Bu hafta kendi adıma pek kaçamak yapmadım ben ya pasta harici.zaten tartı da belli oluyor bugün güzel bi sonuç aldım dün fazla çıktı diye bugünde tartildım sanırım wc den kaynaklıydi. Bakalim cumaya ne olacak.
Hadi bakalım inşallah.

Topuklarım fazla ağrımıyor artık
Şimdi sol topuk un arka kısmı açıyor sanki kemik kırılacak gibi
Tendon mu öyle bişey çıkıyor internete baktım
Yarın bi dr gitmem lazım dayanilcak gibi değil
Git canım git mutlaka ihmal etme. Sağlık ihmale gelmez.

Ben şu yuzde işini bi türlü çözemedim canım. Bide cuma sabahtan çok yoğunum yoksa yardımcı olmak isterdim.
Her hafta birisine vereceğim görevi canım. Sana da öğretiriz. Herkes bilsin ki yardıma ihtiyaç olduğunda yardım edebilsin.
Biz eski tertip sayiliriz yaw beni korkutmazsin :bicak:
:KK70::KK70::KK70:

Merhaba hanımlar:KK200: takımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var :KK61: sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi

Cnim hosgeldin son zamanlarinda ben vardim hatirlandin mi bilmiyorum hallederiz merak etme

aynen ömrümüz dengelemekle geçecek canım

:KK200:

:halay:

yok öyle deme iyi olacak eksi olacak

afiyet olsun tatlım kahvaltıları geç yapıyorsunuz ve çok az
Bu kahvaltı sadece dün için geçerli kızım gece uyumadığı için sabah erken kalktı sonra onu uyutup ben de uyumuşum yoksa her gün güzel kahvaltı ederim

Seninki yine iyi
Benimkine öküz sürüsü kaçıyor :KK45:

Afiyet olsun canım inşallah açlıktan uyumuşsundur

Benim 3. Gün bitti
Cuma annemlere Samsun’a gideceğim 5 gün
Orada bozmam inşallah

Afiyet olsun canım güzel

Keşke sorsaydın canım fiyatını sürpriz olmasın sonra

Akşamın geç olmuş canım onun haricinde güzel menü afiyet olsun.

Canım işleme başlamadan önce fiyatını konuş. Ben bu kısacık saça 200 lira verdim. Hem kazıklandım hem de hiç beğenmedim ama değiştirmem için biraz daha sabretmem lazım. İyi inceleseydin önceki yaptıkları işleri. Ben tavsiye üzerine gittim. Ama bir daha asla kimsenin tavsiyesine güvenmem. Saç önemli bence. Ben daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Bir de rahat insanımdır kökü bende nasılsa uzar diye düşünürüm ama bu kez çok sarstı.

Uyudum canım uyudum hem de sabah mükafaatını aldım. Tekrar 61.3 ü gördüm. Cumaya güzel sonuç geliyor inşallah. Bundan 3 ay önce benim de içime öküz sürüsü kaçıyordu canım. Dur demezsek arkası geliyor. Mide çok nankör. Çuval gibi ne gönderirsen alıyor. Sanırım ömrümüzün sonuna kadar bir gün yersek bir gün dengeleyerek geçecek çünkü zayıf bir yaşlı olmak istiyorum :KK70::KK70:

Gidince sorarım artık kızlar. Başlamadan önce sormak ayıp olmaz mı?

ev halkı gitti bende bi mutfak topluyayım spora başlıyayım birazdan bspor yapıp gelirim sohbete ;)
evet kızlar hadiiii 1, 2 ,3:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::spor::spor::spor::spor::KK73::KK73::KK73::KK73:ya lelli ya lelliiiiii şappiiiiiiii :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK15::KK15::KK15:

Yok canım olmaz. Çünkü uçuk fiyatlar çıkabiliyor daha önceden deneyimim var. Önce konuş sana uygunsa yaptır bence.

ben bir iiş ne olursa olsun yaptıracaksam fiyatı sorarım canım neden ayıp olsun ki

olmaz canım , benim annem kuaför gelen herkes fiyat sorar ona göre yaptırılardı yani ayıp olacak bi durum yok... :KK66:) inşallah istediğin gibi olur

Haklısınız kızlar gidince sorayım o zaman bende netten baya inceledim çok hoşuma gitti inşallah güzel olur aşırı heyecanlıym

Evde olmak ne güzel yaaaaaaaaa keyfini çıkart valla :KK61::KK61:
bazen güzel bazende çook bunalıyorum ebrucum , öyle böyle değil çoook sosyal bir hayatım vardı ... şimdi çook eve kapanmış gibi geliyor bana....çalışmak istiyorum ama eşim istemiyor kızımızla ilgilen diyor... onada hak veriyorum okuldan çıkınca kim alacak kızı sen çalışırsan diyor kime emnaet edelim diyor.... ee çalışan bayanlar yok mu diyorum onlar ne yapıyorsa bende yaparım diyorum ama dinlemiyor... yazın güzel ama kışın eve kapanınca bir kaç kez bağırıp çağırdığım oluyor yeterrr diye... adam tık yok benim o kadar bağırmamada sesini çıkarmıyor biliyor ki 2 saat sonra sakinleşecem hahahaha :KK70:
bir söyledin bin ah işittin gibi oldu demi :KK70::KK70:çalışmak isterdim... kpss hazırlanmayı düşünüyorum ramazan sonrası başlıyacam önlisansların sınavı kasım ayında çünkü...hayırlısı olsun diyorum...

Haklısınız kızlar gidince sorayım o zaman bende netten baya inceledim çok hoşuma gitti inşallah güzel olur aşırı heyecanlıym
Aaaaaa sen git beğenirsen ben de yakınım Ankara' ya biliyorsun bir daha kine ben de deneyebilirim. Özelden bana da yazsana neresi olduğunu bir de ben inceleyeyim.

bazen güzel bazende çook bunalıyorum ebrucum , öyle böyle değil çoook sosyal bir hayatım vardı ... şimdi çook eve kapanmış gibi geliyor bana....çalışmak istiyorum ama eşim istemiyor kızımızla ilgilen diyor... onada hak veriyorum okuldan çıkınca kim alacak kızı sen çalışırsan diyor kime emnaet edelim diyor.... ee çalışan bayanlar yok mu diyorum onlar ne yapıyorsa bende yaparım diyorum ama dinlemiyor... yazın güzel ama kışın eve kapanınca bir kaç kez bağırıp çağırdığım oluyor yeterrr diye... adam tık yok benim o kadar bağırmamada sesini çıkarmıyor biliyor ki 2 saat sonra sakinleşecem hahahaha :KK70:
bir söyledin bin ah işittin gibi oldu demi :KK70::KK70:çalışmak isterdim... kpss hazırlanmayı düşünüyorum ramazan sonrası başlıyacam önlisansların sınavı kasım ayında çünkü...hayırlısı olsun diyorum...

Kurs felan ayarlasan kendine bence güzel olur. Benim de aşırı sosyal bir hayatım var ve bazen evde olmayı özlüyorum. Çalışınca istediğin zaman istediğin yere gidemiyorsun. Ama evde olsam zaten bi dk evde durmam :KK70::KK70:

Çocuk konusunda eşin haklı. Anladığım kadarıyla sen de çok düşkünsün kızına. İlk okul 3. sınıfa kadar kendi başlarına halledemiyorlar ama ilk okul 3. ten sonra artık kendi işlerini kendileri halledebilecek seviyeye geliyorlar. Benim büyük kız 2. sınıftan sonra kendi gelip gitmeye başladı eve. Mecburdu çünkü bakacak yardım edecek kimse yoktu. Şimdi 6. sınıfta yemeğini bile kendi hazırlayabiliyor. Ama ufaklık birazcık sıkıntılı bu konuda 5 yaşında olmasına rağmen hala kıyafetlerini ben giydiriyorum. Arada kendi giyiyor. :KK70:

Selam kızlar ben bu gidisle evdeki tartiyi cope aticam... Sabah esime diyomki bu bozulmuş bana bugun tartı alsna gelirken. Cikti tartiliyo diyoki yoo beni hala ayni gosteriyo. O zaman o bana bozulmus yenisini istiyorum dedim :KK53:
Insallah bozulmustur insallah amin. cunku hic kacamak yapmadimki:işsiz: bu ne yaa. Bi insan 1 kilo 100gr fazla gosterilirmi...

Back
X