- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
İnşaallah canımakşam yeme yada hafif ye canım
yarında eksi olur merak etme
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canımakşam yeme yada hafif ye canım
yarında eksi olur merak etme
Yok canım benim keşke birlikte mezun olsakBenden önce mezun olmaya mı niyetlisin acaba![]()
Hayırlı yolculuklar canımyarın yola çıkacağım annemlere
hiç sevmiyorum yolculuğu
eşyaları hazırla vs gözümde büyüyor
bide dönüş kısmı
zor iş gurbette olmak![]()
Canım tabiki burda olucam zaten bırakırsam gelir kilolar gericanım hedefine ulaşsanda bizlerden kopma çünkü kiloyu koruma evreside çok önemli![]()
Geçmiş olsun canımbenimde ishal devam ediyor sürekli acıkıyorummikrop kapttım herhal bol su içiyorum ki vucud atsın..
Topuk dikeninden dolayımıGünaydin kizlarr
Artık spor yapamicam dr dedi
Psikolojiktir canım çok takılma dayan biraz. Farz et ki oruç tutuyorsun.ben bugün çok acıktım ya..
sanırım akşam yemediğim için
sabah ta güzel kahvaltı yaptım ama doymadım nedense
Valla bilmem artık eğer kilo veremezsen bozuşuruz ona göre ayarla kendini. Ben baştan söyleyeyim deYa bilemiyorum izne ayrılmak istemiyorum tabiki hapur hupur yemek ama tadımlık olsada yiyemem diyemiyorum
Her şeyden minik minik yerim artık napım..
Tabii canım merak etme sen. Mutlaka paylaşırım. Bugün olmazsa yarın sabah erken kalkar hallederim. Çünkü
Geçmiş olsun canım sorun neymiş? Anlat bi doktor ne dedi?Günaydin kizlarr
Yok canım benim keşke birlikte mezun olsak
Wc problemi yüzünden doktora çıktım bir haftadır ilaç içince durum bu
Belkide gerçek kilom değil ama tartı eksi gösterince bi mezun olayım dedim
İlacı bırakırsam bu kiloya bidaha inemem dşye korkuyorum![]()
Günaydin kizlarr
chentig girecekse yeni uye mi yazacağız onları bilmiyorum yani hangi etapta ayrılmış falan onuda cehntig yanına not olarak yazarsan canım sevinirim...Psikolojiktir canım çok takılma dayan biraz. Farz et ki oruç tutuyorsun.
Valla bilmem artık eğer kilo veremezsen bozuşuruz ona göre ayarla kendini. Ben baştan söyleyeyim de
Tabii canım merak etme sen. Mutlaka paylaşırım. Bugün olmazsa yarın sabah erken kalkar hallederim. Çünküchentiq listeye girecek bu hafta.
Geçmiş olsun canım sorun neymiş? Anlat bi doktor ne dedi?
Ol canım o zaman zaten bizimlesin. O zaman yarın seni mezun ediyoruz inşallah öyle mi![]()
geçmiş olsun canım , sende oturarark uzanarak bölgesel hareketler yaparsın canım ...Günaydin kizlarr
chentig girecekse yeni uye mi yazacağız onları bilmiyorum yani hangi etapta ayrılmış falan onuda cehntig yanına not olarak yazarsan canım sevinirim...
Aynen bende çogü kıyafetimi verdim 46 bedene çıkınca 38 ı görmek hayal gibi geldi 40 bedenden de Bikac tane kalmış hepsi 42 44..eteklere pantolonlara pens attım tuniklerı de bol olarak giyiyorum şimdilik. Bakalim 55 olup koruma dönemi de gecesinde en son ki bedene göre almayı planlıyorum.Neyse pes etmek yok devam artık kıyafetler belimde dònüyor o kadar bollaştı eski kıyafetlerimi hep vedim bir daha zayıflayamam diye şimdide nasıl pişmanım hep bol kıyafetlerim
Bilemiyorum kaptanım önce sonucu görelim sen nasıl dersen oPsikolojiktir canım çok takılma dayan biraz. Farz et ki oruç tutuyorsun.
Valla bilmem artık eğer kilo veremezsen bozuşuruz ona göre ayarla kendini. Ben baştan söyleyeyim de
Tabii canım merak etme sen. Mutlaka paylaşırım. Bugün olmazsa yarın sabah erken kalkar hallederim. Çünküchentiq listeye girecek bu hafta.
Geçmiş olsun canım sorun neymiş? Anlat bi doktor ne dedi?
Ol canım o zaman zaten bizimlesin. O zaman yarın seni mezun ediyoruz inşallah öyle mi![]()
Canım aslında tereddüt teyim kaptanım hakkı mezuniyetBu arada nasılsınız kızlar.epey konuşulmuş masallah.nurdan kaptan dan önce mezun olayım diyosun yani öylemi hadi bakalım hayırlısı. Mezun olunca rahatlayıp diyeti bırakma ama.
liste işi canım yarın kaptanımızın işi var ben elimden geldikçe yardımcı olacam... üyelerin yarışmaya katılırken yeni üye mi yoksa eskiden herhangi bir takımda yarışmış mı bilgisini bilmek gerekiyor o yüzden kaptanıma sordumBen hiç bir şey anlamadım canım :)
Aynen canım mezun olsakta burdayız ins.Canım aslında tereddüt teyim kaptanım hakkı mezuniyetbeni ilaçlar iyi yönde etkiledi
İlaçları bırakınca yine eskiye dönmem umarım
İnsanın yedikleri bünyesinde 4 -5 gün kalırsa nasıl kilo versin
O yüzden kendimi mezun gibi hissetmiyeceğim ama takıma girecek arkadaşlar varsada bekletmiyeyim
Tamamem kaptanıma bırakıyorum benim için farketmez nasıl olsa yine burda olucam![]()