Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 59.9
Bu cuma 59
Fark 900 gr
Aslında dün tartıda 58.9 u görmüştüm bugün bikac gr daha iner umudundaydim ama malesef ..arasında 1 gr bile olsa 58 li rakamı görmek güzeldi üzüldüm şuan biraz.ama yine de güzel vermişim şükür.ben gece ye kadar girdim sisteme hiç sıkıntı olmadı ama varmış demekki.buarada bildirimleri ada81 e yapıyoruz kaptanın işi var bugün hatırlatayım kızlar yapmamissiniz.umarım herkesten güzel sonuçlar gelir hayırlı cumalar..
LAydLiNe
ada81
vucud bazen kitliyor kendini canım... haftaya eksiler gelir sen böyle devam et bıkmadan usanmadan bi zincir kırılınca gerisi geliyor canım biliyorsunKilo bildirimi
Geçen cuma 87.800
Bugün 87.800
Coook üzgünüm neden böyle oldu hiç bilmiyorum
Kaçamak yapmadım hiç![]()
![]()
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.00
Bugün 60.6
-1.4
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 72.5
-1.2![]()
kilo bildirimi
geçen hafta :71.5
bu hafta: 70.900
giden :-600
yüzde : %0.84
eğer ishal beni vurmasaydı dün haşlanmış makarna muz yemeseydim daha iyi sonuç gelebilirdi....
Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 62.2
Bu hafta: 60.9
Fark: 1.3
% 2.09
vucud bazen kitliyor kendini canım... haftaya eksiler gelir sen böyle devam et bıkmadan usanmadan bi zincir kırılınca gerisi geliyor canım biliyorsun![]()
öyle düşünme bi yerde kilonu koruyorsun bende öyle verirdim 76,800 iken başlamıştım diyete 1.5 yıl önce bak diyetide bıraktım ama tekrar 76yı görmedim yavaş veriyorum ama kalıcı oluyor...Yaaa biliyorumda 1haftam boşuna gitti
Ben hep tel. Den giriyorum canım..çok saol ins.canım tebrikler gayet güzel yarın sabah 58 gülümser sana)) evet telden girilmiyor siteye bende masa üstünden girebiliyorum ...
öyle düşünme bi yerde kilonu koruyorsun bende öyle verirdim 76,800 iken başlamıştım diyete 1.5 yıl önce bak diyetide bıraktım ama tekrar 76yı görmedim yavaş veriyorum ama kalıcı oluyor...
eşim düzeltti şimdi artık başka bi yerden giriyorumBen hep tel. Den giriyorum canım..çok saol ins.
bu hafta herkes süperrrrKızlar masallah giden kilolar çok güzel. Tebrik ediyorum hepinizi.
olur canım yavaş verilen kilo hemen alınmıyor ...Inş benimkide kalıcı olur
Aynen.paylaşım yapmayan var mı yine.umarım takım sonucu da iyi gelir.bu hafta herkes süperrrr![]()
sadece fanur kaldı canım oda birazdan gelir inşallah onu bekliyorum bende toplu yüzdemizi hesaplayacamAynen.paylaşım yapmayan var mı yine.umarım takım sonucu da iyi gelir.
teşekkür ederim canımtamam canım ben hesaplarım![]()
Tebrik ederimGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 59.9
Bu cuma 59
Fark 900 gr
Aslında dün tartıda 58.9 u görmüştüm bugün bikac gr daha iner umudundaydim ama malesef ..arasında 1 gr bile olsa 58 li rakamı görmek güzeldi üzüldüm şuan biraz.ama yine de güzel vermişim şükür.ben gece ye kadar girdim sisteme hiç sıkıntı olmadı ama varmış demekki.buarada bildirimleri ada81 e yapıyoruz kaptanın işi var bugün hatırlatayım kızlar yapmamissiniz.umarım herkesten güzel sonuçlar gelir hayırlı cumalar..
LAydLiNe
ada81
Tebrik ederimGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.00
Bugün 60.6
-1.4
Tebrik ederimGeçen hafta 73.7
Bu hafta 72.5
-1.2![]()
tebrikler