• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 11 de
2 köfte
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates

Saat 2 de piknikteydik
3 kucuk ızgara tavuk
3 köfte ızgara. Tavuklar ve bir köfteyi ekmeksiz yedim midem bulandı ekmeğin ucundan biraz kırdım iki kokteyle ekmek arası yapıp yedim malesef

Aksam yemegi yemedim Bidaha

Ama saat 10 da bir muz yedim malesef.anneme geçmiştik herkes yemek yedi o saatte ben 1 küçük muz yedim yemek yemedim.muz da yememem lazımdı ama dayanamadım.

Şu 1 buçuk lt.icmisimdir tuvaletim gelmesin piknikte hep diye.
Spor top oynadık ip atladık başka yapamadım

LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

Ödemdir oturuyorsun kaç gündür hareket ettiğin yok boş yere sinirleniyorsun
Lokum olmuş mu hiç hem daha dün kola içtin iki bardak şimdi de lokum yiyorsun yasak canım yasak bunlar yeme artık az iradeli ol

Aferin cankız iyi yapmışsın. O kadar dil döküyorum sana 3 öğün ye şöyle yap böyle yap. İki öğün yiyorsun az az sonra işte böyle kriz geliyor. Biraz beni örnek alın yaaaa. Sinirle sıkıntıyla olmaz bu iş. Güven biraz kendine. Sık biraz dişini. Bunca yıl yedin yedin ne oldu. Azda değil yaaaa keşke oturup bi tespi yeseydin çok kızdım sana

Muz yerine ssüt içseydin yoğurt yeseydin hatta yemek yeseydin yine olurdu ama saat 10 da muz olmamış hiç. Suyu az içmişsin. Kahvaltın çok geç. Akşamın yok.

Haklısın cnm birdaha olmicak sözz

Ne zaman iyi bir derece alsak arkasından herkes bozuyor düzeni. Lütfen kendinize gelin. Bu gün hiç kimse gelmemiş takıma. Paylaşım çok az. @zerra bile geliyor kızcağız mezun oldu ona rağmen nerde olduğunu internetinin çekmediğini haber veriyor ama hiç uğramayan arkadaşlarımız var. Yapmayın böyle lütfen. Hadi ben gelemedim bugün çok önemli bir yarışın içindeyim. Bu saat olmuş yeni bitirdim işimi. Mesaj sayma işini de bıraktınız. Bundan sonra liste hazırlayacağım bu mesaj sayma listesini herkes hafta da iki gün yapacak ve herkes günlük sayacak mesajlarını. Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama artık tam bir takım gibi davranalım. Ucunu bırakınca bir daha toparlayamayız. Gece gece konuşturdunuz yine beni yaaaaaa :sinirli::sinirli:

Evet cnm haklısın
Daha dikkatli oluruz

Ne zaman iyi bir derece alsak arkasından herkes bozuyor düzeni. Lütfen kendinize gelin. Bu gün hiç kimse gelmemiş takıma. Paylaşım çok az. @zerra bile geliyor kızcağız mezun oldu ona rağmen nerde olduğunu internetinin çekmediğini haber veriyor ama hiç uğramayan arkadaşlarımız var. Yapmayın böyle lütfen. Hadi ben gelemedim bugün çok önemli bir yarışın içindeyim. Bu saat olmuş yeni bitirdim işimi. Mesaj sayma işini de bıraktınız. Bundan sonra liste hazırlayacağım bu mesaj sayma listesini herkes hafta da iki gün yapacak ve herkes günlük sayacak mesajlarını. Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama artık tam bir takım gibi davranalım. Ucunu bırakınca bir daha toparlayamayız. Gece gece konuşturdunuz yine beni yaaaaaa :sinirli::sinirli:

Ben burdayım hatta kendi kendime çok kızdım takım arkadaşlarım çoksessiz diye gerçekten bugun Cankız ve benden başka kimse yoktu sanırım

cankizzzz cankizzzz tam dayaklıksın yaaaaa. Yasak olan şeyi niye yapıyorsun niye yürüyorsun hadi ayağına bir şey olsa. Allah göstermesin enfeksiyon var diyorsun. Ayaksız felan mı kalmaya çalışıyorsun. Şimdi daha çok kızdım sana. Kendine gel lütfen. Çok iyi gidiyordun yine bozuldu dengen.

30dk değil 1saat yürüdüm cnm ama şimdi ağrıdan hiç yürüyemiyorum oturdum kaldım
Tmm söz birdaha yemicem bugünlük öyle oldu yarın yine çok güzel devam edicem

Msj sayılarını zerra ya mı atıyorz ben enısoj salı atmıştım haftalık toplu atarım diye atmadım unuttum dha doğrusu

28 nisan

10.30
1 hurma

12.00
7 zeytin 1 incir
1 haş. Yumurta
Domates yeşillik
2 yk baharatlı yoğurt

15.00
1 hurma

18.00
Yarım kase tavuk çorbası
1 porsiyon ince hamurlu kıymalı pide(eşime uydum yedim malesef )
Salata

2.5 litre su
1 saat yürüyüş(4 km)

Kızlar mrb. Bugün gelemedim geç saatlere kadar dışarıdaydık. Haftaya düğünler var elbise almak zorunda kaldım giyecek bir şeyim yoktu düğünde. Aslında zayıflayınca almak istiyordum ama mecbur kaldım.
İyi günlerde giy canım
Benimde iki kına düğün vardı bu hafta çok yoğundu
Bende elbise giydim canım
Tabiki elbiselerimi daraltarak
Bi çoğu elbisem de geçen seneden
ozamanda bu kiloda olduğum için yazlıklar oldu çok şükür :halay:

30dk değil 1saat yürüdüm cnm ama şimdi ağrıdan hiç yürüyemiyorum oturdum kaldım
Tmm söz birdaha yemicem bugünlük öyle oldu yarın yine çok güzel devam edicem
Canım üzüldüm ya
Ayaklarına resmen eziyet vermişsin
İyileşir biran önce inşaallah
Sinirle oturan zararla kalkıyor canım