- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Sagol canim gecer insallahHoşgeldin canım
Geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim gecer insallahHoşgeldin canım
Geçmiş olsun
Sagol canim hosbuldum bende istiyorum artik toparlanmak insallahSuyu az içtiğin içindir. Çikolata olmamış ama.
Hiç bir zaman kahvaltısız başlama canım güne. Bir de öğünlerinin saatlerini yazmayı da unutma lütfen. Menün gayet güzel.
Yine az olmuş yediklerin. Kilona göre ye lütfen. Kır artık şu vücudun direncini.
. Dondurma Mısır ohhh valla
Tamamdır canım. Birlikte devam edelim. Duruma göre değerlendiririz.
Ben de bayılıyorum ıspanakla yoğurda
. Afiyet olsun canım. Menü zaten benim istediğim gibi bana uymayan sadece 21 deki ara var. Onu da emzirdiğin için tolere edebileceğini düşünüyorum. Bu menünün üzerine sporda eklersen kilo vermemen imkansız. Bir de su miktarını da yaz lütfen.
Menün gayet güzel canım. Şu akşamları bir erkene çekemedin gitti.
Cumaya mutlaka bildirim yap. Bir de sakın artı kiloyla gelme sopayla kovalarım ona göre.
. Günaydın canım hoş geldin. Toparlan artık bırakma kendini iyi gidiyordun.
İnş. Bakalim canım. Belli olmuyor ki bir anda ödem yada wc problemi oluyor değişik çıkıyor ama bakalım göreceğiz ins.cumayaGünaydın canım
- 600 çok güzel
cuma güzel bi rakam görürsün inşaallah
Suyu az içtiğin içindir. Çikolata olmamış ama.
Hiç bir zaman kahvaltısız başlama canım güne. Bir de öğünlerinin saatlerini yazmayı da unutma lütfen. Menün gayet güzel.
Yine az olmuş yediklerin. Kilona göre ye lütfen. Kır artık şu vücudun direncini.
. Dondurma Mısır ohhh valla
Tamamdır canım. Birlikte devam edelim. Duruma göre değerlendiririz.
Ben de bayılıyorum ıspanakla yoğurda
. Afiyet olsun canım. Menü zaten benim istediğim gibi bana uymayan sadece 21 deki ara var. Onu da emzirdiğin için tolere edebileceğini düşünüyorum. Bu menünün üzerine sporda eklersen kilo vermemen imkansız. Bir de su miktarını da yaz lütfen.
Menün gayet güzel canım. Şu akşamları bir erkene çekemedin gitti.
Cumaya mutlaka bildirim yap. Bir de sakın artı kiloyla gelme sopayla kovalarım ona göre.
. Günaydın canım hoş geldin. Toparlan artık bırakma kendini iyi gidiyordun.
Aynen canım. Bakma bizim türk milletinin adeti çok geç tatlı şeyler ye süt yapsın sonra gelsin kilolar.
Tatlının yapacağı tek şey fazlalık kilolar sütü su ve proteinli gıdalar yapar ah bizim eski kadınlarımızBende asla artyla gelmek istemiyorum :)
Doğum dan sonra resmen kahvaltı yok öğlen yemeği yok baklava yiyordum böyle sağlıksız bir beslenme tarzı olablrmi?
Tatlı süt yaparmış vs vs ne kadar saçma
Afiyet olsun canım çok güzel menin ayrıca kolay gelsinKizlar selamlar kizla ilgilenmekten gelemedim.bide dukkan actik onunla ugrasiyoruz. Yogunum yani
Sabah 10.00
1 haslama yunurta
1 kk peybir
5 zeytin
Domates salatalik
Ogle 14.30
1 avuc ici haslabmis et
Salata
Aksam 18.30
1 kase yogurt
Salata
2.5 litre su
Spor yok
Tamamdır kaptan.Hiç bir zaman kahvaltısız başlama canım güne. Bir de öğünlerinin saatlerini yazmayı da unutma lütfen. Menün gayet güzel.
Kızlar kızlar hemen paylaşım alanına koşun. Bireysel sıralama listesini paylaştıseaBahAR cım veeeee hepimiz güzel yerlerdeyiz.
Hadi herkes bi koşu inceleyip gelsin![]()
Kaptanım 1.ligin hayırlı olsun.burada bende 5.sıradayım çok ama çok sevindim valla böyle görünce nekadar yol kastettiğini daha iyi görüyor insan halbuki ben 5 ayda bi 15 kiloyu veremedim diye hayiflaniyordum ama çok şükür demekki güzel gidiyorum.ins.1 aya bende mezunum.Kızlar kızlar hemen paylaşım alanına koşun. Bireysel sıralama listesini paylaştıseaBahAR cım veeeee hepimiz güzel yerlerdeyiz.
Hadi herkes bi koşu inceleyip gelsin![]()
Nerden bakıorz :)Kızlar sizleri de tebrik ederim 100 kişiden en son 35 e kadar tamamlanmış bizim takım masallah bize gerçekten herkes çok güzel siralamalarda.
Dur canım telefondan becerebilirsem link atayım sana.Nerden bakıorz :)
Asıl en büyük tebriği sen hak ediyorsum 1 numarayı kimselere vermemişsin kaptanımhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55864735
Kızlar sıralamaya bu linkten ulaşabilirsiniz.
Tebrik ediyorum hepinizi![]()