Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Sanmıyorum canım ödem vardı demekki vücunda o gitti bugünkü kilon geçerli olandır. Demekki harekete geçmen için ödem gerekiyormuş.kiloda birbirimize çok yakınız masallah.

Sanmıyorum canım ödem vardı demekki vücunda o gitti bugünkü kilon geçerli olandır. Demekki harekete geçmen için ödem gerekiyormuş.kiloda birbirimize çok yakınız masallah.
Evet canım, benim hedef 54. Bakalım kim önce ulaşacak hedefine

Ilk kilo bildirimimi yapayım bende:KK52:
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Çok güzel bir sonuç canım. Tebrik ediyorum

Kilo bildirimi
Geçen cuma 59 dum sanırım
bu cuma 58.1
Fark -900gr.

LAydLiNe LAydLiNe
Harikasın canım süper gidiyorsun

Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Canım son kilolar kalıcı olmadığı için çabuk gider bir de üzerine ödem eklendiyse ilk zamanlarda bu kadar gitmesi normal. İzne ayrıldığında kaç kiloydun?

günaydınnnn herkeseeee

cuma telaşı sardı mı herkesiiiii:KK17::KK17::KK17:
Aynen aynen inşallah güzel bir sonuç alırız takım olarak.

Çok güzel bir sonuç canım. Tebrik ediyorum

Harikasın canım süper gidiyorsun

Canım son kilolar kalıcı olmadığı için çabuk gider bir de üzerine ödem eklendiyse ilk zamanlarda bu kadar gitmesi normal. İzne ayrıldığında kaç kiloydun?

Aynen aynen inşallah güzel bir sonuç alırız takım olarak.
inşallah canımmm :dua:

Bakın kızlar B burcugncy bütün tavsiyelerime uydu. Hiç kaçamak yapmadı ve sonuç ortada. Lütfen size yaptığım uyarıları dikkate alın. Emin olun hiç birini boş yere laf olsun diye söylemiyorum. Özellikle öğün saatlerini düzeltemediniz bi türlü. Önümüz ramazan son bir haftamız kaldı. Lütfen bu hafta daha çok dikkat edelim.

Ben ilk zamanlar çok konsantre oluyorum ama sonraları salıyorum. O yüzden hemen hedefme ulaşmam lazım. Bu konuda sen benden daha başarılısın

Aynen bende öyle biraz zaman geçince sıkılıp postu seriyorum zar zor kuculttugum midemi 5 katına kadar buyutmeyene kadar durmuyorum. Bu yüzden hızla hedefe varmam lazim

Back
X