Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben maalesef ki bu hafta sabitim. Çok şükür + çıkmadım ama tabii ki bu bir bahane değil. Mezuniyet konusunda da kararsız kaldım. Haftaya çok aktif olamayacağım sınavlarım var çünkü. İş yerinden de izin alıyorum. Son sınavlarım odaklanmam lazım. Ramazanda bütlere çalışmak istemiyorum. Şu anki kilomla da mezun olabiliyorum ama hedefim 60 tı. Eğer mezun olursam bu hafta bırakırım kendimi çünkü sınav var yerim. Mezun olmasam ayrı türlü. Ayyy nasıl kararsızım anlatamam :KK70::KK70:

Geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ederim. Şükür sadece dolgu yapıldı. İnşallah sorun çıkmaz da hep böyle kalır çünkü ağrı yaparsa gel kanal yapalım dedi doktor. Aslında ilk kırıldığında gitseydim minicik bir dolguyla halledilebilecekken ihmal edip 2 ay bekledim. Eğer kanal olsa üzülürdüm. O yüzden kızlar sağlık ihmale gelmiyor.
geçmiş olsun canım inş.gerek kalmaz

Harikasın canım kocaman tebrikler :KK200::KK200::KK200::KK9::KK9:

Önemli olan toparlanmandı canım. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olacak. Bu arada çok yürüyorsun o kadar yürüme.

Harikasın canım çok güzel gitmiş. Ama sana söylediğim uyarıları asla unutma. Aç kalmak zayıflatmaz. Düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Seni listeye alabilmek için bir hafta daha bekleteceğim. Araya uzun zaman girdiği için deneme süren çok uzadı ama olsun. Önemli olan bizimle birlikte olman.
Teşekkür ederim canım

Şimdi seni ne yapsam bilemedim. Hadi bizi geçtim, takımı geçtim. Kendine neden böyle bir kötülük yapıyorsun. Üzüldüm senin adına. O tek lokmaların bir ısırıkların sonucu bu işte. Farkındaysan sürekli her menünde uyardım seni ama sen ısrarla her gün ufakta olsa yememen gereken şeyler yedin. Toparlan hadi kendine gel biraz.
Haklisiinnn bu hafta hedefim 67 insallah

kilo bildirimi
bu hafta : 71,00
geçen hafta : 70.900
gelen : +100

kaçamaklarım çok oldu kaptanım biliyor dibe vurmak üzereydim sağolsun kaptanım çook destek verdi toparlanıyorum o kaçamaklara çoook artı çıkardım ....çıkmama sebebim ise çok yürüyüş yaptım yediklerimi öyle erittim şimdi o yürümeye hiç kaçamak yapsaydım kesin 69 görmüştüm :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
haftaya 69 görmek hedefim ahanda yazıyorum haftaya cuma ada buraya 69lu bir rakam yazacakkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh

Cnm bu hafta ikimizde pek iyi değildik
Bugünden itibaren kaçamak yok ok

***13.TAKIM 567. ETAP***

cankizzzz (87.8///%)
umudum2 (59///%)
LAydLiNe (60.9///%)
Nurdan1616(60.6///%)
aylahl(77.2///%)
polekey2244(67.6///%)
burcugncy(65.5///%)
Kriziantemcicegi(72.5///%)
Turan16 (69.4///%)
chentiq (61.7///%)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 566. Etap Free Liste

merryangel(71.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 04 Mart 2018 Baş.Kil:73 Hedef: 58
ada81 (71.5///%) 562. Etapta izne ayrılan üye

UcukMavi (69.3///%) 313. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu ekstrem durum A/2 ye göre 254' e bölündü.
UcukMavi (76.8///%)

13. Takım free ortalaması:%

Back
X