Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yok canim benim bogazim durmadi ki bi lokmadan bise olmaz diye diye bu durumdayim. Bu hafta dikkat edicem ağzıma cıs olan yiyeceklerden lokma dahi atmiycam bakalim ne olacak. Tesellin icin de tesekkur ederim canisi :-)
Bazen insan kaçırabiliyor ya ipin ucunu. Olsun sen bu hafta daha dikkat et herşey haftaya güzel olacak inşallah :)

Kızlar kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Ramazandan önceki son bir haftamız. Lütfen haftayı hepimiz güzel değerlendirelim. Bilerek mezun olmuyorum ki sınav haftası kendimi bırakmayayım diye. Sabit olduğum için de özür dilerim hepinizden eğer kaçamak yapmasaydım büyük ihtimal güzel kilo vermiş olacaktım. Kilo veremeyenlere hatta bir de üzerine alanlara ise çok kızdım. Toparlanın artık. Her geçen gün zaman kaybediyoruz.

Nurdan1616 Nurdan1616 canım seni de kocaman tebrik ediyorum. :KK9::KK9:Takımın benden sonraki 2. mezunu oldun. İnşallah vermiş olduğun bu kilolar hiç bir zaman geri gelmez. Mezun oldum diye bırakma sakın kendini. Dengelemeyi öğrenmen lazım. Senden de bir süre daha menü bekliyorum. İyi ya da kötü yediğin her şeyi yaz ki görelim hatalarımız yanlışlarımızı.

Haftaya daha önceden de söylediğim gibi sınavlarım var. Çok fazla ilgilenemeyeceğim sizlerle. Menü fotoğraflarını atmak isteyenler atabilirler. @burcugncy telefonun yapıldı mı? @Turan16 ve @ada81 sizlerde ihmal etmeyin fotoğrafları. Siteye çok bakamam ama telefonla ilgilenebilirim. :KK200:

@zerra cım gözüm yollarda seni bekliyorum. Umarım her şey yolundadır. :KK68:

Yok cnm hala serviste telefonum malesef

***13.TAKIM 568. ETAP***

cankizzzz (87.8/87/0.8/%0.91)
umudum2 (59/58.1/0.9/%1.53)
LAydLiNe (60.9///%) Kilosu Sabit
Nurdan1616(60.6/60.4/0.2/%0.33) Mezun olmak istiyor.
aylahl(77.2/76.2/1/%1.30)
polekey2244(67.6/68.1/-0.5/%-0.74)
burcugncy(65.5/64/1.5/%2.29)
Kriziantemcicegi(72.5/72.4/0.1/%0.14)
Turan16 (69.4/69.3/0.1/%0.14)
chentiq (61.7/61.3/0.4/%0.65)

13. Takım ortalaması: % 0.655

13. TAKIM 568. Etap Free Liste

merryangel(71.6/73.9/-2.3/%-3.21) Yeni Üye Baş. Tar: 04 Mart 2018 Baş.Kil:73 Hedef: 58
ada81 (71/70.9/0.1/%0.14) 562. Etapta izne ayrılan üye

UcukMavi (76.7/76.2/0.5/%0.65) 69.3 313. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu ekstrem durum A/2 ye göre

Zeytinlerimm (72.4///%) Yeni Üye Baş. Tar: 03 Mayıs 2018 Baş.Kil:72.4 Hedef: 65
Kendineinan(94.7/93/1.7/%1.80)
Yeni Üye Baş.Tar: 03 Mayıs 2018 Başl.Kil:94.7 Hedef:70
fanur (70.1/71/-0.9/%-1.28) 564. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin yüzdesi
Bilmece811 (58.5/58.3/0.2/%0.34) 564. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu

13. Takım free ortalaması:%
Valla şu an çok ama çok üzgünüm ortalama gerçekten düşük gelmiş geçen haftadan sonra bu ortalamayı görmeyi beklemiyordum ben hatta daha güzel bi sonuç görmeyi bekliyordum.gerçi çok bariz kilo alan yok bi tek polekey kilo almış malesef bide kaptan senin sabit çıkman hiç iyi olmamış...turan da kilo almış ama o listede değil şuan etkilememis hayırlısı olsun ne diyimm

Valla şu an çok ama çok üzgünüm ortalama gerçekten düşük gelmiş geçen haftadan sonra bu ortalamayı görmeyi beklemiyordum ben hatta daha güzel bi sonuç görmeyi bekliyordum.gerçi çok bariz kilo alan yok bi tek polekey kilo almış malesef bide kaptan senin sabit çıkman hiç iyi olmamış...turan da kilo almış ama o listede değil şuan etkilememis hayırlısı olsun ne diyimm

Aynen canım şükür 0.30 un altında değiliz. Çünkü biliyorsun nota alıyoruz. Sabit çıkmasam çok güzel olacaktı hem de mezun olacaktım ama yaptığım kaçamağın sonucu katlanmam gerekti. Takımı etkilediğim için üzüldüm ama + çıkmadığıma da sevindim çünkü dün +600 deydim. Haftaya daha güzel bir sonuç alırız inşallah.

Maşallah canım çok güzel gitmiş tebrikler :KK9::KK9::nazar:

Şükür + ile gelmedin. Ne kadar daha kalacak annen?

Harikasın cankız yaaaaa. Haftaya güzel bir performans bekliyorum senden ona göre.

Aslında ne yalan söyleyim artı bekliyordum fakat çok hareket edince almamşm annem pazar gidiyor pazartesi bomba gibi aramızdaym inş

Nasıl ya ben anlamadim biri bana durumu özetleyebiler miiio_O

Şimdi canım her akşam yatmadan önce siteden çıkarken günlük kaç mesaj yazdığımızı sayıyoruz. Profil sayfandan kolay sayılıyor. Ama sadece takıma yazdığın mesajları sayacaksın. O gün liste yapma sırası kimdeyse ona özel mesajla bildireceksin. Dünü saymana gerek yok. Yeni başladın çünkü. Bugün akşam en son mesajından sonra sayıp ada81 ada81 e mesaj atabilirsin. 5 mesaj kuralını takip için yapıyoruz ama benim için paylaşım sayıları önemli. O yüzden hepimizi mesajlarımızı sayıyoruz.

Şimdi canım her akşam yatmadan önce siteden çıkarken günlük kaç mesaj yazdığımızı sayıyoruz. Profil sayfandan kolay sayılıyor. Ama sadece takıma yazdığın mesajları sayacaksın. O gün liste yapma sırası kimdeyse ona özel mesajla bildireceksin. Dünü saymana gerek yok. Yeni başladın çünkü. Bugün akşam en son mesajından sonra sayıp ada81 ada81 e mesaj atabilirsin. 5 mesaj kuralını takip için yapıyoruz ama benim için paylaşım sayıları önemli. O yüzden hepimizi mesajlarımızı sayıyoruz.
Anlaşıldı kaptanım tesekkurler açıklama için :KK52:

herkesin kendi mesajlarını sayması fikri güzel olmuş. ben de kendi sayfamdaki kaçaklar için bunu uygulayayım kaptanım. etiket yaptığım arkadaşlar diye hepsinin kulağından çekeceğim. yalnız önce uyarsaydın da bir kaç mesaj daha atıştıverirdim şuracığa.. :D:D whatsaptan yazacağıma buradan yazardım bir taşla iki kuş vururdum :53:

Aynen canım mesela biz chentiq chentiq le öyle tanıştık. B burcugncy ile öyleyiz ama onunla daha yüz yüze görüşemedik ama sanki yıllardır görüşüyormuşuz gibi. Güzel arkadaşlıklar dostluklar çıkıyor burdan. Yolun bu taraflara düşerse beklerim seni de mutlaka. :KK68:
:60:

Back
X