- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Sağol canım benimKızlar kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Ramazandan önceki son bir haftamız. Lütfen haftayı hepimiz güzel değerlendirelim. Bilerek mezun olmuyorum ki sınav haftası kendimi bırakmayayım diye. Sabit olduğum için de özür dilerim hepinizden eğer kaçamak yapmasaydım büyük ihtimal güzel kilo vermiş olacaktım. Kilo veremeyenlere hatta bir de üzerine alanlara ise çok kızdım. Toparlanın artık. Her geçen gün zaman kaybediyoruz.
Nurdan1616 canım seni de kocaman tebrik ediyorum.
Takımın benden sonraki 2. mezunu oldun. İnşallah vermiş olduğun bu kilolar hiç bir zaman geri gelmez. Mezun oldum diye bırakma sakın kendini. Dengelemeyi öğrenmen lazım. Senden de bir süre daha menü bekliyorum. İyi ya da kötü yediğin her şeyi yaz ki görelim hatalarımız yanlışlarımızı.
Haftaya daha önceden de söylediğim gibi sınavlarım var. Çok fazla ilgilenemeyeceğim sizlerle. Menü fotoğraflarını atmak isteyenler atabilirler. @burcugncy telefonun yapıldı mı? @Turan16 ve @ada81 sizlerde ihmal etmeyin fotoğrafları. Siteye çok bakamam ama telefonla ilgilenebilirim.
@zerra cım gözüm yollarda seni bekliyorum. Umarım her şey yolundadır.![]()
Üzerimde emeklerin çok hakkını helal et
Seviliyorsun iyiki bizim kaptanımızsın