Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
Sabah
1yumurta
Cok az peynir
5zeytin
Bol domates salatalik
1dilim ekmek

Ara
Yesil cay
10findik
1 hurma

Ogle
1kase corba
1dilim ekmek

Ara
Sutlu kahve
1muz

Aksam
6y.k yesil mercimek
1dilim ekmek

Ara
2top dondurma

Su 2.5 lt.
canım diyetisyen menüsümü? yoksa emziren anne menüsümü ? ona göre yorumluyacam ekmekler fazla geldi bana çünkü muzda yenilmiş ....
emziren anne menüsü ise normal ;)) afiyet olsun

havada yağmurlu burada kapalı :işsiz::işsiz::işsiz: kendi kednime konuşuyorum burada gidem kahvaltı yapam :KK51::KK51::KK51: ayyy kızım sabahtan gidince sudan çıkmış balığa döndüm eeeee şimdi ben ne yapam diyorum hahahaha:KK70::KK70::KK70: öğle gidince buraya gelemiyordum bile o gidinceye kadar :KK66:

günaydın herkese ,
dün grip çarptı beni ayyy kolumu kaldıracak halim yoktu bütün vucudum ağrıyordu şükür bugün iyi gibiyim biraz hapşurup duruyorum o kadar :hasta::hasta::hasta::hasta:

4 gün kızım sabah gidecek kreşe o yüzden erken kalkıyorum baba kızı gönderdim :KK66:)) cuma günü yıl sonu gösterileri var.....dans provaları yapacaklarmış 4 gün sabahtan gelsin dediler ..... bende birazdan kahvaltımı yapıp evi toparlamaya başlıyayım ...

Canım cook geçmiş olsun

Kızlar kızlar kızlar gelemiyorum diye bırakmayın kendinizi. Bildirim yapmayanlar yapsın lütfen. Geçmişi okuyamadım. Önemli bişey olursa lütfen WhatsApp tan yazın. Eskiler yenilere göz kulak olsun lütfen. Ara ara uğramaya çalışırım sizlerde kendinize göz kulak olun olur mu? Şunun şurasında cumaya be kaldı. Öpüyorum hepinizi :KK36:
ada81 ada81 nasıl oldun canım? Menü göndermiyorsun. İnşallah biraz iyileşmişsindir :dua:

6 mayıs menü
saat 10:00
Bir dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
peynir

Saat: 12:00
Filtre kahve sütlü
Bir küçük kurabiye

Saat: 18:00
2 adet peynirli börek
3 yemek kaşığı patates salatası