Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım mezuniyetin hayırlı olsunn :KK68: biz de görürüz inş. mezun olduğumuz günleri

hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramda:KK28:

ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etme :KK66:

canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşum:KK22::KK22:

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım

tebrikler burcu:21:

hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzel:super:

gelmek için çok uğraşıyorum canım :mad: ama çok zorlanıyorum

aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorum

okul gezisi mi vardı canım?

geçmiş olsun adacım
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyy:KK75:
Hosbuldum canim tesekkur ederim

Menumu yazayim hemencecik
7 mayis listem
Kahvalti 8.00
2 yk pekmez
1 dilim ekmek

Öğle 12.00
Çiğköfte
Ayran
Yesillik

Akşam 16.15
Çiğköfte (canim nasil istedi anlatamam)
Yesillik

Saat 18.30 gibi karpuz yiycem.
Saat 21.30 da da sütlü kahve içerim.

2 litre su
Sporlarimi daha sonra yazicam.
Bu iki gündür yediğim cigkoftenin haddi hesabi yok. Cok fena canim istedi ya. Lavassiz yiyorum umarim sorun yoktur
Ohh afiyet olsun canin cekmis olsun olcuyu kacirmadigin surece problem olmaz maksimum 4adet yenmeliymis lavassiz yemende iyi olmus

Bugun ki menüm

Sabah demir hapımı içtim kahvaltı yapmadım maalesef

13:30
Bir haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir

18.00
Bir tabak yani
İki kase et suyu çorbası(yahni suyu)
Bir bardak ayran

Su : 3 olur
Spor :200 ip

LAydLiNe LAydLiNe
Afiyet olsun canim demir hapini neden kullaniyorsun acaba

canım mezuniyetin hayırlı olsunn :KK68: biz de görürüz inş. mezun olduğumuz günleri

hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramda:KK28:

ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etme :KK66:

canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşum:KK22::KK22:

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım

tebrikler burcu:21:

hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzel:super:

gelmek için çok uğraşıyorum canım :mad: ama çok zorlanıyorum

aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorum

okul gezisi mi vardı canım?

geçmiş olsun adacım
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyy:KK75:
Teşekkür ederim canım:KK200:
En kısa zamanda sizlerde mezunsunuz inşallah
Sizi mezun görmeden gitmiycem :KK19:

Yok canım kardesim orda yaşıyor ziyaret ve gezme oldu.küçük çocuklarım olduğu için ben gezilere katılamıyorum 3 yıldır.
tam gezi sezonu olunca okullar için öyle sandım. Cocuklar küçük olunca gidilmiyor aynen ailecek gezeriz biz de ne yapalım. Sana da değişiklik olmuştur ne guzel canım
İnşallah canım öyle umuyorum bende.

Ben iki günü birden gönderiyorum canım. 7-8 'i birden gönderirim yine sana.
olur canım benim için farketmez

7 mayis listem
Kahvalti 8.00
2 yk pekmez
1 dilim ekmek

Öğle 12.00
Çiğköfte
Ayran
Yesillik

Akşam 16.15
Yesillik

2 litre su
Bu iki gündür yediğim cigkoftenin haddi hesabi yok. Cok fena canim istedi ya. Lavassiz yiyorum umarim sorun yoktur
bugün çok çiğ köfte olmuş canım bulgurlu olduğundan abartmadigin surece sorun olmaz cumaya kadar şişliği de gider

Eşinde hemşehrinmi?
Benim eşim Malatya lı hep tercihi Malatya ve yakını :KK43:
Allahtan şimidlk Ankaradyız bundan sorna ne olur bilmiyorum.
Eşi ile aynı veya yakın memleketli olanlara hayranım

Ya siz ikiniz de Malatyalısnz eninde sonunda ikinizin istediği şehir olacak oysa ben hayatımın sonuna kadar malatyada yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ortak karr vericz artık

Bende seviyorum :)
evet canım eşimle ayni memleketliyiz lise arkadaşım olur kendileri ;)

Bugun ki menüm

Sabah demir hapımı içtim kahvaltı yapmadım maalesef

13:30
Bir haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir

18.00
Bir tabak yani
İki kase et suyu çorbası(yahni suyu)
Bir bardak ayran

Su : 3 olur
Spor :200 ip

LAydLiNe LAydLiNe
afiyet olsun canım kahvaltıda sut ürünleri harici bir şeyler yiyebilirdin aslında demir ilacina zararı olmazdi

Ben yeniyim bugun ve yarin mesaj sayilarimizin toplamini mi yazacagiz yani
ptesi mesaj sayisi
Salı mesaj sayisi ayrı ayrı kaç mesaj olduysa yarin gece 12den sonra toplu şekilde de yazabilirsin

Teşekkür ederim canım:KK200:
En kısa zamanda sizlerde mezunsunuz inşallah
Sizi mezun görmeden gitmiycem :KK19:
benim yol biraz uzun ama umarım en kısa zaman olur benim için de :)

7 mayis listem
Kahvalti 8.00
2 yk pekmez
1 dilim ekmek

Öğle 12.00
Çiğköfte
Ayran
Yesillik

Akşam 16.15
Yesillik

2 litre su
Benimde canim kacgundur istiyor cig kofte hafta sonuna saklıyorum kendimi afiyet olsun canim;)

Eşinde hemşehrinmi?
Benim eşim Malatya lı hep tercihi Malatya ve yakını :KK43:
Allahtan şimidlk Ankaradyız bundan sorna ne olur bilmiyorum.
Eşi ile aynı veya yakın memleketli olanlara hayranım

Ya siz ikiniz de Malatyalısnz eninde sonunda ikinizin istediği şehir olacak oysa ben hayatımın sonuna kadar malatyada yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ortak karr vericz artık

Bende seviyorum :)
Evet haklisin eninde sonunda memlekete döneriz insallah...malatya guzel kız bende gidersem insallah sende gelirsin arkadaşlığımız devam eder orada ;))

Yok canim malesef diyetisyene gidemiyorum emziriyorum 16aylik kizim var yavas yavas daha da azaltirim diye dusunuyorum mide kuculdukce belki bende daha az yemeye baslarim insallah
Masallah kizinda buyumus ek gida aliyor... sen ogle yemegindeki 1 dilim ekmwgi cikar canim sabah aksam birer dilim olabilir ;)

Back
X