- 23 Şubat 2012
- 1.036
- 1.207
- 133
Cok guzelmis motive de eder superCanim, her pazartesi ne durumdayiz cuma gunu icin tedbir almak ayrica hafta sonu kaçamağı engellemek icin kendi aram8zda bildirim yapiyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzelmis motive de eder superCanim, her pazartesi ne durumdayiz cuma gunu icin tedbir almak ayrica hafta sonu kaçamağı engellemek icin kendi aram8zda bildirim yapiyoruz![]()
canım herkes eskisi gibi mesaj sayılarını yazıyor özelden. Eskiden zerraya gonderiyorduk simdi liste var sırayla o listedeki tarihlerdeki kişilere gönderiyoruz. 7-8 mayis mesaj sayılarını bana özelden atacaksınKızlar msj sayısı bana biri özet geçebilir mi?
çok güzel duygu canım ne güzel motivasyonun tavan yapmıştırKızlar size bir konu özet geçmek istiyorum motivasyon açısından..
Kınamız ı yaptık çok şükür.
Her şey güzeldi elh.
Beni görenler şaşkına döndü
Ne kadar zayıfladığımı söylediler ve hayran kaldılar..
Yaklaşık 100 küsür olan kuzenim bana demişti ki ilk diyete başlama kararı ardından ben ona birlikte yapalım demiştim
'krizantem bu diyetin kaç gün sürecek' demişti..
O söz bende çok hırs yaptı..
Ve ben 30 haziran dan beri kah duraklama kah verme ile 20 küsür zayıfladım..
Nyse tüm kuzenler otururken o şahsa dedim ki..
'x keşke berbaer başlayalım dediğim de başlasydık bak şimid sende benim kadar zayıf olacaktın birde diyordun diyetin kaç gün sürecek diye dedim :) :)
Ve bana hiç cevap veremedi
Tek dediği her zaman az yapıyordun ondan dedim oldu..
Kızlar zayıflamann tadı hiç bir yemekte yok..
Sizlere göre ben çok şişmanım evet 73 kilo asla az değil ama boy 170 olunca birde herkes 90 kg halini bilince millete çok zayıflamış olarak geldim..
Devam edicem inşallah..
Haftada 100 gr versem devam edicem..
Kilo almak berbat bişey..
Gunaydin canim ben uyandim kahvaltimi yaptim simdi geri uyuycamGünaydın uykucular
kimse uyanmadı mı bu saatte![]()
boyuna göre kilon çook değil canım , yinede 65 kilo ol derim çünkü bir ver bir al korurusun canım ...Kızlar size bir konu özet geçmek istiyorum motivasyon açısından..
Kınamız ı yaptık çok şükür.
Her şey güzeldi elh.
Beni görenler şaşkına döndü
Ne kadar zayıfladığımı söylediler ve hayran kaldılar..
Yaklaşık 100 küsür olan kuzenim bana demişti ki ilk diyete başlama kararı ardından ben ona birlikte yapalım demiştim
'krizantem bu diyetin kaç gün sürecek' demişti..
O söz bende çok hırs yaptı..
Ve ben 30 haziran dan beri kah duraklama kah verme ile 20 küsür zayıfladım..
Nyse tüm kuzenler otururken o şahsa dedim ki..
'x keşke berbaer başlayalım dediğim de başlasydık bak şimid sende benim kadar zayıf olacaktın birde diyordun diyetin kaç gün sürecek diye dedim :) :)
Ve bana hiç cevap veremedi
Tek dediği her zaman az yapıyordun ondan dedim oldu..
Kızlar zayıflamann tadı hiç bir yemekte yok..
Sizlere göre ben çok şişmanım evet 73 kilo asla az değil ama boy 170 olunca birde herkes 90 kg halini bilince millete çok zayıflamış olarak geldim..
Devam edicem inşallah..
Haftada 100 gr versem devam edicem..
Kilo almak berbat bişey..
nerelerdesin canım çook az geliyorsun görüşemiyoruzGünaydın kaptan ben de uyandım. kahvaltı yapıyorum![]()
aşırı yoğunum ya. gündüz koşuşturup duruyorum. akşama da pert oluyorum hiç halim kalmıyor.nerelerdesin canım çook az geliyorsun görüşemiyoruz![]()