Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

7 mayıs menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık

15.00 öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık makarna

20.00 akşam
Tavuklu patlıcan musakka
Yoğurt

21.00 1 gofret çay
2 lt su
gofret dışında hayet iyi menü canım afiyet olsun...

burada nasıl bir yağmur yağıyor anlatamam iki gündür böyle hava birden çook serinnledi... hava kapalı olunca insnaın ruhu daralıyorrrrrrrrr :((((

Elh.iyiyim de moralim bozuldu kilo alınca bikac kaçamak işi nasıl da bozuyor bide diğer insanlar kadar yesem ne olur du bilmem..bu hafta sonu sınavlarım var hiç çalışamadım oy oyy çok yoğunum bu hafta.allah yardımcım olsun.

Ahh cnm kaçamak yapmasak şakır şakır gidicek kilolar
Kolay gelsin cnm çalış çalış

Kizlar herkes bahar temizligini yaptimi ben dun basladim sadece mutfak bitti o yuzden fazla yazamiyorum buraya 2 cocuk birde derin temizlik 1 hafta surer herhalde zaman zamn gelirim ama

Kızlar size bir konu özet geçmek istiyorum motivasyon açısından..
Kınamız ı yaptık çok şükür.
Her şey güzeldi elh.
Beni görenler şaşkına döndü
Ne kadar zayıfladığımı söylediler ve hayran kaldılar..
Yaklaşık 100 küsür olan kuzenim bana demişti ki ilk diyete başlama kararı ardından ben ona birlikte yapalım demiştim
'krizantem bu diyetin kaç gün sürecek' demişti..
O söz bende çok hırs yaptı..
Ve ben 30 haziran dan beri kah duraklama kah verme ile 20 küsür zayıfladım..
Nyse tüm kuzenler otururken o şahsa dedim ki..
'x keşke berbaer başlayalım dediğim de başlasydık bak şimid sende benim kadar zayıf olacaktın birde diyordun diyetin kaç gün sürecek diye dedim :) :)

Ve bana hiç cevap veremedi
Tek dediği her zaman az yapıyordun ondan dedim oldu..

Kızlar zayıflamann tadı hiç bir yemekte yok..
Sizlere göre ben çok şişmanım evet 73 kilo asla az değil ama boy 170 olunca birde herkes 90 kg halini bilince millete çok zayıflamış olarak geldim..
Devam edicem inşallah..
Haftada 100 gr versem devam edicem..
Kilo almak berbat bişey..

Süpersin canım. Aynen zayıflamak çok güzel. Hele ki insanlardan bunu duymak paha biçilmez. 90 dan 73 e inince farkedilmez mi zaten muhteşem görünüyorsundur aynen devam canım..[/QUOTE]
Merhaba canim yazdiklarini soluksuz okudum bende 172 boyundayim dogumdan once 70 kiloydum ve gayet iyi duruyordum su an dogum yaptim 5 ay oldu 83 kiloyum ve goruntumden cok rahatsizim 70 e inip sonra da 65 e zorliycam insallah bana azim verdin tebrikler bu arada sanada

Kızlar size bir konu özet geçmek istiyorum motivasyon açısından..
Kınamız ı yaptık çok şükür.
Her şey güzeldi elh.
Beni görenler şaşkına döndü
Ne kadar zayıfladığımı söylediler ve hayran kaldılar..
Yaklaşık 100 küsür olan kuzenim bana demişti ki ilk diyete başlama kararı ardından ben ona birlikte yapalım demiştim
'krizantem bu diyetin kaç gün sürecek' demişti..
O söz bende çok hırs yaptı..
Ve ben 30 haziran dan beri kah duraklama kah verme ile 20 küsür zayıfladım..
Nyse tüm kuzenler otururken o şahsa dedim ki..
'x keşke berbaer başlayalım dediğim de başlasydık bak şimid sende benim kadar zayıf olacaktın birde diyordun diyetin kaç gün sürecek diye dedim :) :)

Ve bana hiç cevap veremedi
Tek dediği her zaman az yapıyordun ondan dedim oldu..

Kızlar zayıflamann tadı hiç bir yemekte yok..
Sizlere göre ben çok şişmanım evet 73 kilo asla az değil ama boy 170 olunca birde herkes 90 kg halini bilince millete çok zayıflamış olarak geldim..
Devam edicem inşallah..
Haftada 100 gr versem devam edicem..
Kilo almak berbat bişey..
Tebrik ederim canım. Çok güzel kilo vermişsin. Kesinlikle dediklerine katılıyorum kilo vermenin tadı hiç birşey de yok.

Selam kizlar eve geldim ama cok motivasyin dusuklugum var bu hafta regli oncesi donemden mi.bilmiyorum devamli bir yeme istegim var zor tutuyorum kendimi...

Back
X