- 15 Ekim 2010
- 829
- 1.984
- 313
ptesi salı yani 7-8mayıs canımDünün ve bugünkü demi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ptesi salı yani 7-8mayıs canımDünün ve bugünkü demi cnm
Afiyet olsun cok guzel bir menu olmusKizlar menumi yaziyim
Sabah 08.30
1 haslama yumjrta
1 kk peynir
5 zeytim
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 tabak tavuk sote
200 gr ayran
Aksam 17.45
1 kase yogurt
1 kase ton balikli salata
3 litre su
30 dk eliptik
Ama bu şekilde kendimi mutsuz hissediyorum gerçekten kendimi toplamam lazım havalar da kötü öyle bir yağmur yağıyor ki sel götürüyor Ankara yı yürüyüş falan hak getireEvet bu dogru listeden cikinca kontrölu kaybediyorsun... o yuzden cikma canım kal..
Yok artık yoksa send3 mi çıkmayı düşünüyorsun. Canım napiyorsunuz siz ya okadar emek verdiniz.eğer listeden çıkarsanız yada liste vermezseniz biter bu iş. Nasılda liste vermiyorum der yersiniz.ben çoğu kez yemeğe kalktığım şeyler de liste vericem nasıl yazayım bunu listeye deyip yemiyorum mesela oyuzden liste önemli.
Kızlar bende aynı durumdayım havalar ısındığından beridir diyet yapamıyorum iki öğün iyi gittiyse üçüncü öğün bozuluyor ramazandanda şüpheliyim genelde kilo alıyorum napcaz kaptan duymasınLAydLiNe
Cnm biraz kilo verince nekadar mutlu oluyoruz
Yapmayın lütfen siz böyle yaparsanız ben neyapiyim bende bazen bozuyorum yapmak istemiyorum ama birgün bozduysam ertesi gün dikkat ediyorum çünkü kilo vermek çok istiyorumm
Cnm artı da çıksan inat et ve devam et
Istediğin zmn nekadar güzel kilo veriyordun onu düşün yazda geldii hem
Gayet az ne guzeeell darisi basimaBugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 salatalık
Saat 10 buçukta
1 elma
2 ceviz
Saat 1 de
1 kase yogurt
1 bardak sut (Cocuklara süt isitmistim bende 1 bardak içtim onlarla. )
Saat 4 buçukta
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
Salata
Cacık
Şu 3lt
Spor yok
LAydLiNe
Ahh o dondurmalarla bu yaz basimiz dertte benimde cok canim cekiyor bu aralarBugün ki menüm
Sabah
3 wasa ve menemen
Ara
4 kücük cilek
Aksam
1 magnum
Hava cok sicak hatam cok büyük
2 litre su ictim
30 dakika eliotik yaptim dondurmayi yiyince
Guzel bir menu olmus afiyet olsun9 mayis menum
Sabah 9 45
Has yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Oglen 14 .00
3 parca cig kofte
Bol domates salatalik kivurcik
Aksam 19.00
Taze fasulye
Yogurt
Aralarda 6 7 tane dut kurusu 5 6 tane findik
Su 2 litre
ptesi salı yani 7-8mayıs canım
Bugunku menum
Sabah10
1has.yumurta
1kk peynir
4zeytin
Bol domates salatalik
Ara13.00
1muz
Ogle 16.00
1kase corba
Aksam18.15
5 kasik etli nohut
1kase yogurt
1dilim ekmek
Ara21.30
2bardak cay sekersiz
3hurma
Su 2.5lt
LAydLiNe
Ama bu şekilde kendimi mutsuz hissediyorum gerçekten kendimi toplamam lazım havalar da kötü öyle bir yağmur yağıyor ki sel götürüyor Ankara yı yürüyüş falan hak getire
Çıkıcam demedim çıksam mı dedim.
Gerçekten kendimi çok salmış hissediyorum ve boğuluyorum
Belki havalardan bilmiyorum Ankara çok karanlık çok yağmurlu boğucu bir havası var
Haklısın canım
Ramazan benide düşündürüyor. KAçırabilirim o açlıkla diye.Kızlar bende aynı durumdayım havalar ısındığından beridir diyet yapamıyorum iki öğün iyi gittiyse üçüncü öğün bozuluyor ramazandanda şüpheliyim genelde kilo alıyorum napcaz kaptan duymasınLAydLiNe
Havalardan bence canım bu ruh halin. Dayan biraz. Havalarda düzelecek, kilolarımızı da vereceğiz. Ama lütfen sabır.Ama bu şekilde kendimi mutsuz hissediyorum gerçekten kendimi toplamam lazım havalar da kötü öyle bir yağmur yağıyor ki sel götürüyor Ankara yı yürüyüş falan hak getire
Ay noolur kizlar ramazanda daha fazla vermeliyiz yapmayin ben inaniyorum ramazanda vericez yaa vermeliyiz bayram haftasi dugun var elbiseme giremezsem oturur son ses ağlarım yaaRamazan benide düşündürüyor. KAçırabilirim o açlıkla diye.
Hayırlı hayır sakın çıkma canım süper gidiyorsun masallah.oku kendine okadar kilo verdin nazar mezar değer mazallah..Ama bu şekilde kendimi mutsuz hissediyorum gerçekten kendimi toplamam lazım havalar da kötü öyle bir yağmur yağıyor ki sel götürüyor Ankara yı yürüyüş falan hak getire
Çıkıcam demedim çıksam mı dedim.
Gerçekten kendimi çok salmış hissediyorum ve boğuluyorum
Belki havalardan bilmiyorum Ankara çok karanlık çok yağmurlu boğucu bir havası var
Haklısın canım
Ben her ramazan en az dört kilo verirdim. Pide yemez, çorba içtikten sonra beklerdim ve canım bişey yemek istemezdi. Çorba salata hem iftar hem de sahur menüm olurdu. Bir süre sonra insanın midesi küçülüyor ve birşey yemek istemiyorAy noolur kizlar ramazanda daha fazla vermeliyiz yapmayin ben inaniyorum ramazanda vericez yaa vermeliyiz bayram haftasi dugun var elbiseme giremezsem oturur son ses ağlarım yaa