Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ada seni cankız la karıştırmişim..zaten hep karıştırıyorum sizi nedense.bak çok güzel kilolar verdin canım. Bi silkelen kendine gel lütfen. İnsan devamlı diyetten sıkılıyor kabul ama dediğim gibi bazen kaçamak yapsan da dengele toparla bi kere artı çıktın diye pes etme lütfen
desteğin için çook teşekkürler canım :KK68::KK68::KK68: bugün yeni bir gün biraz konuştum kendimle :olamaz::olamaz: aynaya bakarak istediğim görüntü bu değil dedim... tekrar asılacam inşallah ;)

Bence de ödüller güzel oluyor..mesela benim eşim demişti ya bana 55 kilo olucam dediğimde. 55 kilo olunca dolabını yenilecem ne istersen onu alıcam diye.şimdi diyoRum hazırlan 58 kiloyum 3 kilo kaldı diye.ben 55 olacağına inanmamistim napcaz şimdi diyor.hatta sen yine hamile kalsan ne güzel olur verdiğin kiloları geri alırsın bende eşya almaktan kurtulurum bile diyor yani.bulursun dedim okadar zayıfladım biraz sefasını süreyim zaten daha çocuklarım 3 yaşında adam eşyadan kurtulmak için bunu bile dedi yani.
işte benim eşimde hiç destek olmuyor evde biraz destek olan biri olsa daha hızlı kilo veririm azim olur... biz liseden arkadaşız eşimle eee diyor sen lisedede böyle balık etliydin diyor ne için uğraşıyorsun aşkım iyisin iyisin diyor ...:olamaz:

Ben her ramazan en az dört kilo verirdim. Pide yemez, çorba içtikten sonra beklerdim ve canım bişey yemek istemezdi. Çorba salata hem iftar hem de sahur menüm olurdu. Bir süre sonra insanın midesi küçülüyor ve birşey yemek istemiyor
bende geçen sene hariç ondan önceki yıllar 4 kiloya yakın verirdim... ne oldu anlamadım ama geçen sene 1,5 kilo anca verdim o_Oo_O..
bu sene ne olacak bilmiyorum , biz eşimle çorba sevmiyoruz yani o sadece yayla çorbası sever bende hergün hergün sevmiyorum....ona ayrı bana ayrı yapmak yerine direkt ana yemeğe gömülüyorum... bu ramzanda domates çorbası yapabilirim ....
pidede aldırmayacam eşime iftar sonrası meyve o kadar ben sahurda yapmıyorum... uyanıp su içip yatıyorum inşallah biraz kilo veririm midem küçülür işim kolaylaşır...

bir uzmandan okumuştum yıllar önce diyete başlamaktan zorlanıyorsanız 7 gün oruç tutun , mide küçülecektir daha kolay diyet yapabilirsiniz demişti..

Kızlar elmayı çayla yiyince çarpıntı yapar mı...ben fenalaştım derste biraz dışarı çıktım hava almaya.kalbim çarpıyor midem bulanıyor ağlama tuttu ağladım ağladım biraz okuttum kendime daha iyiyim ama neden böyle oldum acaba.

Toparlarsın cnm sen
Kilo aldinmi
memelekete gidinde aldım biraz ama veriyorum
hiç bırakmayagelmiyor canım
Bende de mısır püskülü yeşil çay kiraz sapı var
Ictigim zaman burnumu tıkayıp içiyorum başka türlü içemiyorum ama şişliğe gerçekten iyi geliyor
bende mecburen içiyorum bit ki çaylarını sevdiğimden değil yani
Bence de ödüller güzel oluyor..mesela benim eşim demişti ya bana 55 kilo olucam dediğimde. 55 kilo olunca dolabını yenilecem ne istersen onu alıcam diye.şimdi diyoRum hazırlan 58 kiloyum 3 kilo kaldı diye.ben 55 olacağına inanmamistim napcaz şimdi diyor.hatta sen yine hamile kalsan ne güzel olur verdiğin kiloları geri alırsın bende eşya almaktan kurtulurum bile diyor yani.bulursun dedim okadar zayıfladım biraz sefasını süreyim zaten daha çocuklarım 3 yaşında adam eşyadan kurtulmak için bunu bile dedi yani.
eşinin hiç kaçışı yok canım
Ay noolur kizlar ramazanda daha fazla vermeliyiz yapmayin ben inaniyorum ramazanda vericez yaa vermeliyiz bayram haftasi dugun var elbiseme giremezsem oturur son ses ağlarım yaa
tatlı börek vs yemezsen ramazanda kilo verirsin canım
Kızlar benim kilo artışım regl den de olabilir sanırım bugün regl oldum bakalım yarına nasıl bir rakam çıkacak ama bugün tartildım çok kötü değil diye sanırım biraz vermişim dengelemis.eskiden regl olduğunda en az 2 Kilo fark ediyordu şimdi okadar değil çok şükür çok şu içiyorum. Ondan olabilir.
su önemli
ayrıca regl olduk diye kh a saldırıyorduk diyet öncesi
kh da çok ödem yapıp fazla artı çıkarıyordu bizi
zaten bi bıraktım geri toparlayamıyorummm :cry::cry: sanki o irade gitti kayboldu ... bir iki gün havaya giriyorum 3. gün hoop aynııı tas aynı hamam :confused::confused:
hiç bırakmayın burayı canım
hop geri geliyor yeni verdiğimiz için
kızlar iftar için nasıl çorbalar yapıyorsunuz banada bi akıl verin o_Oo_O
bende mercimek yayla domates kesme un çorbası yaparım
bizimkiler değişik çorbaları sevmez
ben hertürlü çorbaya bayılırum

Kızlar elmayı çayla yiyince çarpıntı yapar mı...ben fenalaştım derste biraz dışarı çıktım hava almaya.kalbim çarpıyor midem bulanıyor ağlama tuttu ağladım ağladım biraz okuttum kendime daha iyiyim ama neden böyle oldum acaba.
açmıydın canım
aç karna rahatsız edebilir
geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun tansiyonun düşmüş olabilir mi tansiyon çok düşünce kalp çarpıntısı ve mide bulantısı yapar ...
bide yeşil çay içiyorsan yeşil çay yapıyor kalp çarpıntısı...

canım çok geçmiş olsun tansiyonun düşmüş olabilir mi tansiyon çok düşünce kalp çarpıntısı ve mide bulantısı yapar ...
bide yeşil çay içiyorsan yeşil çay yapıyor kalp çarpıntısı...
Yok canım normal çay la elma yedim işte. Diyetten önce abur cubur yerdik çayla şimdi mecburen.

işte benim eşimde hiç destek olmuyor evde biraz destek olan biri olsa daha hızlı kilo veririm azim olur... biz liseden arkadaşız eşimle eee diyor sen lisedede böyle balık etliydin diyor ne için uğraşıyorsun aşkım iyisin iyisin diyor ...:olamaz:
Bizde lise arkadaşıyiz canım eşimle. Yüzüm hiç değişmedi benim hep tombul ama kilom ormanlar 47 falandı ilk defa ben 70 kiloya çıktım o da doğumdan sonra işte..lise de kaç kiloydun ki .demek adam seni öyle beğenmiş gözü değişiklik istemiyor..bizimki de hiç önemsemezdi ne gerek iyisin derdi ama bu sefer gerçekten fazla aldığımın o da farkında. Çok destek olduğu söylenemez yinede hapur hapur yiyiyor yanımda çünkü ben daha iradeli oldum sanırım hele verdikçe kendime güvenim arttı tabi bu grup ve sizler en büyük destekçim.sende boşver eşini biz varız burda merak etme birlikte çok güzel hedeflere ulaşacağız ins.

Ben her ramazan en az dört kilo verirdim. Pide yemez, çorba içtikten sonra beklerdim ve canım bişey yemek istemezdi. Çorba salata hem iftar hem de sahur menüm olurdu. Bir süre sonra insanın midesi küçülüyor ve birşey yemek istemiyor
pide çok yediriyor pideyi kessek tatlıyı kessek olur herhalde ama ben pek kendimden emin değilim açlıktan nevrim dönüyor saldırıyorum yiyeceklere
kızlar iftar için nasıl çorbalar yapıyorsunuz banada bi akıl verin o_Oo_O
canım biz neredeyse her gün tarhana yesek sıkılmıyoruz ramazanda. çok iyi geliyor midemize. arada domates mercimek çorbası yaparız. mantar çorbası seversen o da olabilir

çayı aç karna içtiğimde mide bulantısı yapar bana. belki şekerin düşmüş olabilir

pide çok yediriyor pideyi kessek tatlıyı kessek olur herhalde ama ben pek kendimden emin değilim açlıktan nevrim dönüyor saldırıyorum yiyeceklere
canım biz neredeyse her gün tarhana yesek sıkılmıyoruz ramazanda. çok iyi geliyor midemize. arada domates mercimek çorbası yaparız. mantar çorbası seversen o da olabilir

çayı aç karna içtiğimde mide bulantısı yapar bana. belki şekerin düşmüş olabilir
Valla bilmiyorum canım bişeyler oldu.bende çayı aç karına içemem oyuzden elma falan bişeyler yemeğe çalışıyorum tüm gün çay içmeyince de olmuyor evde değilsin disarida sin. Neyse ramazan geliyor zaten.bende ramazan da pek kilo veremem çünkü migrenim var aç kalmaya gelemiyorum oyuzden aç kalırım migren tetikler Diye yiyiyorum bakalım bu ramazan nasıl olacak.pideyi de çok severim zaten bi tek ramazan da tadı çıkıyor pidenin.ama tatlı falan yemesek pideyi de dozunda yersek yemekleri falan bişey olmaz ins.

Kızlar benim kilo artışım regl den de olabilir sanırım bugün regl oldum bakalım yarına nasıl bir rakam çıkacak ama bugün tartildım çok kötü değil diye sanırım biraz vermişim dengelemis.eskiden regl olduğunda en az 2 Kilo fark ediyordu şimdi okadar değil çok şükür çok şu içiyorum. Ondan olabilir.

Evet cnm bol su ictigimiz de regl zamanı şişlik okadar olmuyor

Back
X