Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. @Ballarin annesi @haldenlos Sadece-Ben Sadece-Ben süpersiniz maşallah. Sadece-Ben Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız :KK200:

Bildirimimi yapayım

Geçen hafta :60.9

Bu hafta 59.8 yuppiiiiiiiiiiiii :KK9::rolleyes::KK9:

Veeeeeee izninizle bu hafta mezun olabilirim. :ıslık:
Tebrik ederim kaptan

Cnm olurmu ayrılırsan daha fazla kilo alırsın
Sakın bırakma devam et
Sagol canim biraz hayatimin ruh halimin karisik oldugu bir zaman bide uzerine oglumun disinden dolayi uykusuzluk beden yorgunlugu eklenince hic verimli olmuyorum ve gruba zarar veriyorum tekrar kilo almaktan korktugum icin net karar da veremiyorum kafam karisik maalesef

Sagol canim biraz hayatimin ruh halimin karisik oldugu bir zaman bide uzerine oglumun disinden dolayi uykusuzluk beden yorgunlugu eklenince hic verimli olmuyorum ve gruba zarar veriyorum tekrar kilo almaktan korktugum icin net karar da veremiyorum kafam karisik maalesef

Cnm benim inan bırakırsan çok daha fazla kilo alırsın
Bu hafta çok dikkat etmeye çalış kaçamak yapma geç saate bırakma akşam yemeğini
Bir hafta daha dene baktın olmuyor izin alırsın kendini iyi hissetiğin zmn geri gelirsin

Cnm benim inan bırakırsan çok daha fazla kilo alırsın
Bu hafta çok dikkat etmeye çalış kaçamak yapma geç saate bırakma akşam yemeğini
Bir hafta daha dene baktın olmuyor izin alırsın kendini iyi hissetiğin zmn geri gelirsin
Sagol canim destegin icin seviyorum bu grubu iyiki varsiniz ama gruba zarar veriyorum diye uzuluyorum artik hayatimin her alaninda bir baslangic yapmam gerek

Sagol canim destegin icin seviyorum bu grubu iyiki varsiniz ama gruba zarar veriyorum diye uzuluyorum artik hayatimin her alaninda bir baslangic yapmam gerek

Cnm birtek kilo alan sen degilsinki
Bizlerde bazen alıyoruz hem burası ne için var kilo vermemiz için
Bu hafta alırsın öteki hafta cook iyi verirsin yavaş yavaş gidicek bu kilolar
Bende sürekli bırakmak istiyordum şimdi iyiki bırakmamışım diyorum

Cnm birtek kilo alan sen degilsinki
Bizlerde bazen alıyoruz hem burası ne için var kilo vermemiz için
Bu hafta alırsın öteki hafta cook iyi verirsin yavaş yavaş gidicek bu kilolar
Bende sürekli bırakmak istiyordum şimdi iyiki bırakmamışım diyorum
Haklisin canim birakmamak gerek ipun ucu bir kacinca geri zor oluyor toparlamasi bu haftada deneyim insallah olur umarim

Haklisin canim birakmamak gerek ipun ucu bir kacinca geri zor oluyor toparlamasi bu haftada deneyim insallah olur umarim

Olurr cnm neden olmasın
Çok dikkat et ve uzak kalmamaya çalış burdan sürekli gel burası gerçekten çok iyi geliyor
Haftaya kilo verdiğinde iyiki bırakmamışım diceksin :KK5:

Ayy cok sagol canim benim burada gordum ki insan hic tanimadigini insanlarla arasinda gonul bagi kurabiliyormus ne guzel tebrik ediyorum rakibim seni bu hafta sen kazandin masallah:super:
Gerçekten de öyle canim teşekkür ederim canisi :KK36: haftaya guzel rakamlar bekliyorum senden yaparsin yaparsin

günaydın kızlar
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
Mesajı sabah yazmıştım göndermeyi unutmuşum
Günaydın sabahtan kaldı

Kızlar kilo veremeyen alanlar üzülmeyin pesetmeyin
Benim de ara ara olmayacak dediğim vazgeçmek istediğim zamanlar oldu
Ama takım motivasyonu ile hedefime ulaştım
Bırakırsak daha fazla kilo alacağız bu kesin
O yüzden emin adımlarla düzenli sağlıklı menülerle yola devam

Back
X