günaydın kızlar
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
Günaydın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 73
Çok üzgünüm kızlar
+600
Umarım canım ama motivem çok kötü çok berbaer haldeyimÜzülme cnm hafta kesin çok iyi vermiş olursun
Umarım canım ama motivem çok kötü çok berbaer haldeyim
İnşallah dediğin gibidir canım. Yoksa öyle abartı bir kaçamak yapmamıştım. Neyse pes etmek yok. Verilecek bu kilolar. Demek ki bir yerde hata yaptık.Üzülme cnm ödemdir
Inş haftaya güzel rakamla gelirsin
10 gun olmustur canim yeni almistin yaa o yuzden hemen gitmistir1haftada mi verdin 4.5kiloyu
Valla coook iyi cnm tebrikler
Tebrik ederim canım. Bir hafta da bir kilo gayet iyi.
10 gun olmustur canim yeni almistin yaa o yuzden hemen gitmistir
İnşallah dediğin gibidir canım. Yoksa öyle abartı bir kaçamak yapmamıştım. Neyse pes etmek yok. Verilecek bu kilolar. Demek ki bir yerde hata yaptık.
Insallah ramazanin sonuna kadar 70 i hedefliyorum bakalim 40 gun varOzm olabilir cnm
Inş böyle devam eder
Tebrik ederim canım. Bir hafta da bir kilo gayet iyi.
Insallah ramazanin sonuna kadar 70 i hedefliyorum bakalim 40 gun var
Biz su anda asil listede degiliz galiba dimi ne zaman gecicez asile
bilmece ye canım9-10 mayıs mesaj sayılarını kime gönderiyoruz kızlar.
canım kesinlikle bırakma bu hafta çoğumuz kötü durumdayız ama burayı bırakırsan fazlasıyla geri alırsın verdiğin kiloları düşün. Toparlanmamız lazım birbirimize destek olucaz bunun için buradayızGecen hafta 69.3
Bu hafta 69.8
Fark + 500 gram
Cok uzgunum galiba ben bu isi beceremiyorum ayrilsam mi gruptan diye dusunuyorum zarar veriyorum gruba
tebrikler cankızzz s3n kilo verince çok seviniyorum
Anladim canim2hafta sonra cnm
bilmece ye canım
canım kesinlikle bırakma bu hafta çoğumuz kötü durumdayız ama burayı bırakırsan fazlasıyla geri alırsın verdiğin kiloları düşün. Toparlanmamız lazım birbirimize destek olucaz bunun için buradayız
tebrikler cankızzz s3n kilo verince çok seviniyorum
Tamam canım saolasın. Bulamamıştım listeyi.bilmece ye canım