Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasilsiniz ben bugün yine çok kötü yum malesef ya neden böyle oluyor bana anlamadım. Basim ağrıyor midem bulanıyor hap içtim mecbur reglim şaşırdı.valla bide sınav vardı bugün.dünden beri de 20 lik dışten dolayı ağzımın içi sızlıyor bu halde girdim çıktım sınava bugün ama iyi geçti şükür. Yarında 1 tane var bakalım. Ama sınavdan gelip dinlendim daha da kötü oldum yine de hamdolsun.bende migren var ona bağlıyorum ama annemler falan kızmaya başladı diyetten dolayı miden bulanıyor diye.dün bugün astım diyeti valla canım yemek istemiyor zaten yağlı falan.corba makarna karpuz yedim bu akşam bide Mey ve. Sabahta sınavdan önce 1 simit yedim.Oglede kahvaltılik yedim ekmek yedim bitane midemi bastirsin diye ama hala aynı mübarek ins.yarını da atlatirsam pazartesiden itibaren daha dikkatli devam edeceğim diyete kızlar.

Geçmiş olsun cnm
Bence diyetle alakası yoktur bi doktora gitt

Geçmişe bakayım dedim kızlar ama sürekli ekrana bakmak midemi bulandırıyor şuan oyuzden kusuruma bakmayın olur mu..yarın hem sınavı atlatmış olurum hemde ins.duzelirsem bol bol yazışırız. Gerçi iki gün temizlik yapmam lazım evler uçuyor tabiri caizse cumadan beri bakamadım hiçbiseye.zar zor makine ye koydum bulaşıkları falanda sağlık en güzel Nimet gerçekten dua edin bana lütfen çok ağlayasım var..neyse sizi de çok bunaltmayayim öpüyorum hepinizi canlar dua ile...

Cnm benim tabiki dua ederiz
Sen kendini nezaman iyi hissedersen ozm gell
Biraz dinlen yorma kendini

günaydın kızlar dün gelemedim bütün gün dışardaydık kızımla bugünde çalışıyorum ara ara uğrıcam bu arada regli oldum umarım iner şu şişliğim

Kızlar nasilsiniz ben bugün yine çok kötü yum malesef ya neden böyle oluyor bana anlamadım. Basim ağrıyor midem bulanıyor hap içtim mecbur reglim şaşırdı.valla bide sınav vardı bugün.dünden beri de 20 lik dışten dolayı ağzımın içi sızlıyor bu halde girdim çıktım sınava bugün ama iyi geçti şükür. Yarında 1 tane var bakalım. Ama sınavdan gelip dinlendim daha da kötü oldum yine de hamdolsun.bende migren var ona bağlıyorum ama annemler falan kızmaya başladı diyetten dolayı miden bulanıyor diye.dün bugün astım diyeti valla canım yemek istemiyor zaten yağlı falan.corba makarna karpuz yedim bu akşam bide Mey ve. Sabahta sınavdan önce 1 simit yedim.Oglede kahvaltılik yedim ekmek yedim bitane midemi bastirsin diye ama hala aynı mübarek ins.yarını da atlatirsam pazartesiden itibaren daha dikkatli devam edeceğim diyete kızlar.
Cook gecmis olsun canim ... sinavlarinda başarılar

Buralardayim sen nasilsin canim nasil gidiyor diyet .....
Yazlari pek buralar aktif olmaz canim kışın bayagi aktif oluyor buralar...

Iyi gidiyor sayılır kilo verdikçe sorun yok :)
Valla ben buralarda olmazsam diyet fln kalmaz burası çok iyi geliyor bana
Ama dediğin gibi yaz geldi kimse sık ugramiyor

Back
X