Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaslar dün pek yazamadim

Dünki menüm

Kahvalti saat 11.00

1dilim bazlama, domates, yumurta, salatalik, zeytin,

1 kücül dilim sekersiz pasta

Aksam saat 19
2 kücük haslanmis patates
Baharatli yogurt, salata

Cok az su ictim yaklasik 1 litre
Spor sadece 7000 adim
Canım kahvaltının saati çok geç. Ayrıca bazlama ve pasta olmamış. Ayrıca patatesin hiç bir şeklini yememeni tavsiye ederim diyet süresince. Normalde de çok sağlıklı değil zaten. Suyun çok az olmuş. 7000 adım hiç yoktan iyidir.

Günaydın kızlar.

Hsonu güzel geçirdim. Hem yiyecekler olarak hem de moral motivasyon olarak. Kaptancım da mezun oldu darısı başıma. ben bu hsonuna mezun olurum gibi geliyor. ortalamaya da etki etmem böylece. tartıda 59.9 da olsa gördüm.

Hsonu menüm

Ctesi

Sabah 10:00

2 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
1 dilim kaymak bal ceviz

Akşam 20:00
düğüne gittiğimiz için ikramlardan yedik.
1 küçük poğaça
bi avuç karışık kuruyemiş

Pazar:

sabah 11:00

biberli yumurta
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kadar ekmek
bal
öğle üzeri 15:00

bir avuç tam tahıllı gevrek

akşam 20:00

1 kase yoğurt çorbası
4 küçük köfte
1 çk pilav 2 küçük patates
Küçük bi dilim anneler günü pastası+bi dünya çay
Düzensiz ve sağlıksız olmuş ama böyle menülere nasıl o kiloları görüyorsun hiç anlamış değilim. Çok hareketli birisi de değilsin işleri de yavaş yavaş yapıyorsun bu işi çözemedim bir türlü :KK70::KK70::KK70: Şoktayım :KK57:

Moral açısından iyi olmana da ayrıca sevindim. Videoyu geç izlemişim dün dışarıdaydım sen gönderdiğinde o yanında ki kim :KK70::KK70:Videonun en sonunda konuşan çok güldüm :confused:

Canım kahvaltının saati çok geç. Ayrıca bazlama ve pasta olmamış. Ayrıca patatesin hiç bir şeklini yememeni tavsiye ederim diyet süresince. Normalde de çok sağlıklı değil zaten. Suyun çok az olmuş. :confused:

Dün anneler günü dolayisiyla bir yere davetliydik o saatte anca yiyebildik. Bazlama cok inceydi ve bir pizza dilimi kadardi. Pasta sekersiz ve unsuzdu ;)

Ama dün gercekten dengem sasti. Zaten icin hic rahat etmedi. Bugün telafi edecegim.

Kilo bildirimi
Cuma 86
Bugün 86.200
200gr almışım
O kadardan bişey olmaz canım meraklanma cumaya hiç bir şey kalmaz. Hadi bakalım sıra 85 i görmekte :KK6:

Dün anneler günü dolayisiyla bir yere davetliydik o saatte anca yiyebildik. Bazlama cok inceydi ve bir pizza dilimi kadardi. Pasta sekersiz ve unsuzdu :KK66:

Ama dün gercekten dengem sasti. Zaten icin hic rahat etmedi. Bugün telafi edecegim.
Evet canım haklı olabilirsin miktar konularında ama önemli olan bence miktarlar değil ne yenildiği. Mesela koskocaman bir tabak dolusu salata yiyebilirsin ama bir ısırık bazlama yiyemezsin. Önemli olan sağlıklı şekilde beslenmek. Sen de farketmişsin zaten. Az ya da çok önemli değil. Doyman lazım. Önce gözün doyacak sonra miden doyacak. İşte o zaman kilo verebilirsin ama tabii ki yediğin her şey sağlıklı olacak. Bir lokmadan bir şey olmaz dememek lazım. Tecrübeyle sabit.

LAydLiNe LAydLiNe tebrik ederim canım mezuniyetini :KK9::KK9::KK36:
Kaptişim canım çok teşekkür ederim. Darısı sana inşallah :KK200::KK200: Ama mezuniyeti hemen kutlayınca fena rakamlar gördüm tartıda yine. Son kutlamayı yarın yapıp ramazandan sonra yine tartıda 59 u görmek istiyorum. :KK28::KK28: Sen izne ayrılmışsın :KK64::KK64:

Şey bu arada sınavlarım da bitti. Tek dersten büte kalmazsam eğer artıkın mezun da oluyorum :oops:

HASTANEDEYİM AMA GİTMEM BİLİOSUN :63:

LAydLiNe LAydLiNe sen mezun mu oldunnnnnn tebriklerrrrrr :KK200::KK200::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:inşallah kilonu korur bidaha kilo almazsın canım...
Amin canım çok teşekkürler. Ne kadar yoğunsan artık fark edemedin galiba :KK48::KK48: Darısı sizlerin başına inşallah. :KK68:

O kadardan bişey olmaz canım meraklanma cumaya hiç bir şey kalmaz. Hadi bakalım sıra 85 i görmekte :KK6:

Evet canım haklı olabilirsin miktar konularında ama önemli olan bence miktarlar değil ne yenildiği. Mesela koskocaman bir tabak dolusu salata yiyebilirsin ama bir ısırık bazlama yiyemezsin. Önemli olan sağlıklı şekilde beslenmek. Sen de farketmişsin zaten. Az ya da çok önemli değil. Doyman lazım. Önce gözün doyacak sonra miden doyacak. İşte o zaman kilo verebilirsin ama tabii ki yediğin her şey sağlıklı olacak. Bir lokmadan bir şey olmaz dememek lazım. Tecrübeyle sabit.

Kaptişim canım çok teşekkür ederim. Darısı sana inşallah :KK200::KK200: Ama mezuniyeti hemen kutlayınca fena rakamlar gördüm tartıda yine. Son kutlamayı yarın yapıp ramazandan sonra yine tartıda 59 u görmek istiyorum. :KK28::KK28: Sen izne ayrılmışsın :KK64::KK64:

Şey bu arada sınavlarım da bitti. Tek dersten büte kalmazsam eğer artıkın mezun da oluyorum :oops:

Amin canım çok teşekkürler. Ne kadar yoğunsan artık fark edemedin galiba :KK48::KK48: Darısı sizlerin başına inşallah. :KK68:
biraz ailevi sııntılarım vardı canım hiç birşeye konsantre olmadım cumada kim ne kadar kilo verdi bilmiyorum bile.....amin inşallah

biraz ailevi sııntılarım vardı canım hiç birşeye konsantre olmadım cumada kim ne kadar kilo verdi bilmiyorum bile.....amin inşallah

Halledersin canım inşallah bütün sorunlarını. Takılayım azıcık demiştim inşallah yanlış bir şey söyleyip kırmadım seni :oops:

Afiyet olsun canım. Sen kaç kilo ile başlamıştın.
sanırım 64 yada 65 idi

Canım kahvaltının saati çok geç. Ayrıca bazlama ve pasta olmamış. Ayrıca patatesin hiç bir şeklini yememeni tavsiye ederim diyet süresince. Normalde de çok sağlıklı değil zaten. Suyun çok az olmuş. 7000 adım hiç yoktan iyidir.

Düzensiz ve sağlıksız olmuş ama böyle menülere nasıl o kiloları görüyorsun hiç anlamış değilim. Çok hareketli birisi de değilsin işleri de yavaş yavaş yapıyorsun bu işi çözemedim bir türlü :KK70::KK70::KK70: Şoktayım :KK57:

Moral açısından iyi olmana da ayrıca sevindim. Videoyu geç izlemişim dün dışarıdaydım sen gönderdiğinde o yanında ki kim :KK70::KK70:Videonun en sonunda konuşan çok güldüm :confused:
nasıl hareketli değilim ya. atom karınca gibi fıldır fıldır bir insanım ben. işleri yapışım sessiz ve derinden. öyle hızlı hızlı yalapşap yapacağıma sakince yapıyorum... videoya yorum yapmanı bekledim. bildiğin kriz geçirilecek bir video idi o.. ayak videosunu bile solladı

sanırım 64 yada 65 idi

nasıl hareketli değilim ya. atom karınca gibi fıldır fıldır bir insanım ben. işleri yapışım sessiz ve derinden. öyle hızlı hızlı yalapşap yapacağıma sakince yapıyorum... videoya yorum yapmanı bekledim. bildiğin kriz geçirilecek bir video idi o.. ayak videosunu bile solladı
Yapacaktım aradım açmadın :KK70::KK70::KK70:
Şimdi çıkıyorum iş yerinden önce eve gidip yemek yapacağım arkasından spora gideceğim akşam uygun bir zamanınızda görüşelim hanımefendi çünkü benim artık sınavlarım bittiiiiiiiiiiiiiii özgürüm :KK71::KK71::KK71:

Kızlar ramazanda da spor salonuna gideceğim inşallah geç saate kadar açık olacak spor salonu. Süper oldu benim için. Yaza kadar sıkılaşmam lazım bacaklarım vıcık vıcık yaaaaaa :KK61::KK61::KK61::KK61:
Ben iftardan sonra ancak yuruyus yapiyorum oda ara sıra.... senin icin super olur canim ...:super::super:

Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen 12.30da
1tane simit
2dilim peynir
10tane zeytin
Domates
Biraz sucuk

Akşam 17de
1fincan kahve

2bucuk litre su
1saat yürüyüs