Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ramazanda da spor salonuna gideceğim inşallah geç saate kadar açık olacak spor salonu. Süper oldu benim için. Yaza kadar sıkılaşmam lazım bacaklarım vıcık vıcık yaaaaaa :KK61::KK61::KK61::KK61:
Ne güzel spor yapma şansınız var. Benim bebeğim olmasından dolayı yapamıyorum malesef. Onu bırakabileceğim kimse yok. Artık ancak evde pilates.

O kadardan bişey olmaz canım meraklanma cumaya hiç bir şey kalmaz. Hadi bakalım sıra 85 i görmekte :KK6:

Evet canım haklı olabilirsin miktar konularında ama önemli olan bence miktarlar değil ne yenildiği. Mesela koskocaman bir tabak dolusu salata yiyebilirsin ama bir ısırık bazlama yiyemezsin. Önemli olan sağlıklı şekilde beslenmek. Sen de farketmişsin zaten. Az ya da çok önemli değil. Doyman lazım. Önce gözün doyacak sonra miden doyacak. İşte o zaman kilo verebilirsin ama tabii ki yediğin her şey sağlıklı olacak. Bir lokmadan bir şey olmaz dememek lazım. Tecrübeyle sabit.

Kaptişim canım çok teşekkür ederim. Darısı sana inşallah :KK200::KK200: Ama mezuniyeti hemen kutlayınca fena rakamlar gördüm tartıda yine. Son kutlamayı yarın yapıp ramazandan sonra yine tartıda 59 u görmek istiyorum. :KK28::KK28: Sen izne ayrılmışsın :KK64::KK64:

Şey bu arada sınavlarım da bitti. Tek dersten büte kalmazsam eğer artıkın mezun da oluyorum :oops:

Amin canım çok teşekkürler. Ne kadar yoğunsan artık fark edemedin galiba :KK48::KK48: Darısı sizlerin başına inşallah. :KK68:
İnşallah canım sen halledersin
Evet tozutmak üzereyim sınavlar
Yatılı misafirler bide üstüne ramazan telaşı
Biraz kafa dinliyeyim dedim
Sınavlardan sonra giricem tekrar
Ne güzel ya darısı başıma bizim 2 hafta var finallere tozutmak üzereyim yaza ders bırakmak istemiyorum banada dua et mezun olayım

Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Saat 2 buçukta
Piknikteydim ogrencilerle
3 köfte
2 tavuk ızgara
Ayran
1 dilim tart pasta
1 avuç cekirdek

Şu 2lt
Spor 15dk.egzersiz
15dk.leslie

LAydLiNe LAydLiNe

Kizlar selam dukkan acildigindan beri cok gelemiyorum aksamlari hu hafta bi duzene oturcaz insallah kacamak.yapmadim menumu yazip dus alip uyucam

Sabah 08.00
Yarim simit
1 kk peynit
5 zeytin
Domates salatalik

Ara 10.45
1 turk kahvesi

Ogle 12.45
1 kase sehriye cirba
5 cilek

Ara 17.30
1 avuc sari leblebi

Aksam 18.45
5 yk etli nohut
Kucuk kase cacik

2 litre su
Bugun 15bin adim atmisim

Bugunku menum
Sabah 10
1yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik

Ara13.00
Cilek
Sutlu kahve

Ogle17.00
1tabak kuru fasulye
Yogurt
1dilim ekmek

Aksam19.00
2kofte
1kroket
Salata

Ara22.00
2b.cay
1biskuvi
Su2.5lt.

Spor
30mekik
1saat yuruyus

LAydLiNe LAydLiNe

Bugün kendimi ramazana alıştırmak için biraz aç bıraktım bilerek dayanabilme adına. O nedenle düzensiz saatler.

14 mayıs menü
Saat 11:00
yarım salatalık

Saat 16:00
KAhve sütlü
2 kurabiye

Saat 20:00
Yarım kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı mantı

Saat 21:30
Kahve sütlü

2 litre su

Kizlar selam dukkan acildigindan beri cok gelemiyorum aksamlari hu hafta bi duzene oturcaz insallah kacamak.yapmadim menumu yazip dus alip uyucam

Sabah 08.00
Yarim simit
1 kk peynit
5 zeytin
Domates salatalik

Ara 10.45
1 turk kahvesi

Ogle 12.45
1 kase sehriye cirba
5 cilek

Ara 17.30
1 avuc sari leblebi

Aksam 18.45
5 yk etli nohut
Kucuk kase cacik

2 litre su
Bugun 15bin adim atmisim
Guzelmis canim afiyet olsun

Merhaba kizlar dün cok közüydüm size bildirim yapamadkm.

Dün yediklerim
Kahvalti saat 10
Haslanmis yumurta
Domates, maydanoz zeytin

Aksam 20 de biryere davetliydim
Patlican salatasi, havuc tarator, su

10.000 adim yürüdüm.

Kizlar cok sik ugrayamayabilirim. Biraz problemlerim var. Ugradikca yazmaya calisacagim.

Burcu ya olabilir mi...msj sayılarını toplayan arkadaşlar hatırlatma yapın lütfen atamadım bende en son bilmeceye atmıştım.
Mesaj sayılarını gönderim listesi

02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616