Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendime çok kızıyorum bir türlü toparlanamıyorum menülerim çok kötü iki gündür yazamıyorum çok iradesiz olmuşum tutamıyorum kendimi ne oldu bana bilmiyorum listede değilim ama çok kötü bir örnek olmaya başladım bana yardım edin ya da izne ayrılayım LAydLiNe LAydLiNe

Sakın hiç bir yere ayrılmıyorsun. Ve her gün menü yazıyorsun. Tamam mı anlaştık mı? Bak ben de mezun oldum ama buradayım. Bu akşamdan itibaren ben de menü yazıyorum. Kutlamaları bugün öğle yemeğiyle bitirdim. Bakalım cumaya ne alemdeyim. Bırakırsak bu iş olmaz. Liste dışı çok kişiyiz şuan o yüzden onun listesini ayrı hazırlayacağım. Biz de kendi aramızda yarışacağız.

Hayırlı ugurluuuu olsunnn :KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim canımmmm darısı hepinizin başına inşallah. zerra zerra ve Nurdan1616 Nurdan1616 nerelerdesiniz kızlar kayboldunuz ortalıktan. Selam verin arada :KK20: Kilonuzu korumanız lazım biliyorsunuz dimi?

Seninle özel olarak ilgileneceğim zaten :KK53:

Kizceler selamlar bugun dis merkeze takviyeye geldim daha yogun bir yerdeyim ama oturarak calisiyorum yediklerimi ebruya resimli atiyorum.aksama da sizinle paylasicam

Kaptandan korkuyorum once kiziyo sonra seviyo ama :KK200:
Kızcam tabii kaptanım ben korkun benden ama senden başka kimse korkmuyor. Demek ki eskiden daha sertmişim :KK53::KK53:

Selam hanımlar
Be fit 21 i yükledim orta seviyeden başladım, daha öncede yapmıştım ama telin azizliğine uğramıştım .
Hem oğlumunda çok hoşuna gidiyor beraber vakit geçiriyoruz hemde sporu yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum..
Nasıl bişey anlatsana canım. Nasıl indiriliyor? Ücretli mi?

Kullanıcı Adı : honeybonny
İsim (İsteğe Bağlı ): yasemen
Mesleginiz: muhasebe ama ev hanımıyıö
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz :,evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:,İstanbul
Boyunuz : 161
Kilonuz:75.9
Hedef kilonuz :,58
Kilo alma hikayeniz : düşük ve doğumla beraber 36 kg aldım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olabilmek ve iyi görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım siz kabul ettiniz çoksa güzel oldu 13,rakamını da pek severim....
İnşallah sen de buradan hedef kilona inip mezun olarak ayrılırsın canım Hoş geldin yeniden :KK200:

Sakın hiç bir yere ayrılmıyorsun. Ve her gün menü yazıyorsun. Tamam mı anlaştık mı? Bak ben de mezun oldum ama buradayım. Bu akşamdan itibaren ben de menü yazıyorum. Kutlamaları bugün öğle yemeğiyle bitirdim. Bakalım cumaya ne alemdeyim. Bırakırsak bu iş olmaz. Liste dışı çok kişiyiz şuan o yüzden onun listesini ayrı hazırlayacağım. Biz de kendi aramızda yarışacağız.

Teşekkür ederim canımmmm darısı hepinizin başına inşallah. zerra zerra ve Nurdan1616 Nurdan1616 nerelerdesiniz kızlar kayboldunuz ortalıktan. Selam verin arada :KK20: Kilonuzu korumanız lazım biliyorsunuz dimi?

Kızcam tabii kaptanım ben korkun benden ama senden başka kimse korkmuyor. Demek ki eskiden daha sertmişim :KK53::KK53:

Tabiki daha serttin yada belkide ben zamaninda cok azar isittim aynilarini duymk istemiyorim :KK53:

Tabiki daha serttin yada belkide ben zamaninda cok azar isittim aynilarini duymk istemiyorim :KK53:
Yok yok canım ondan değil sanırım daha serttim şimdi o kadar sert olamıyorum :KK70::KK70:

Yeni kızlar çok şanslı :KK53::KK53:

Benim de artık kendimi azarlamam lazım :işsiz:

Kullanıcı Adı : kuzenimyazmis

Mesleginiz:öğrenci-psikoloji

Yaşınız :23

Medeni Durumunuz :bekar

Çocuk Sayısı :0

Yaşadığınız şehir:istanbul

Boyunuz :174

Kilonuz:70.2

Hedef kilonuz :58

Kilo alma hikayeniz :1 yıldır erkek arkadaşımla gezelim, tozalım, çeşitli tatlar tadalım derken dozunu kaçırdık ve 9kilo aldım

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Hem daha sağlıklı olmak için hem eski görüntüme kavuşup benlik değerimi arttırmak için hem de yazın nişanım var, haziran ayının sonunda temmuzun başında elbisemin bedenini daralttıracağım, istediğim görüntüde olması için kilo vermek istiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır katılmadım.

Neden 13. Takım? : şimdiye kadar bireysel kilo vermeye çalıştım ama ekip çalışmasının kişiyi daha iyi motive ettiğine inanıyorum. Kendim kilo vermeyi başarırken,birlikte paylaşımlar yaptığım insanların da başarması beni mutlu edecek. Sokakta 1 çocuk birisine Gülümser, o kişi de diğer kişiye gülümser .. ilerler gider. Bu yüzden burada olmak istedim.

İsveç diyetinin 7. Günündeyim. 70.2 ile başladım bu sabah 66.5 kg çıktım.

Yok hayır ücretli değil..
3 seviye var ve kolay orta ve zor olmak üzere bunlardan birini seçtikten sonra
Telefonda gösterilen hareketleri yapıyorsun maximum 15 dakika ve şekle giriyorsun tavsiye ederim

Kullanıcı Adı : kuzenimyazmis

Mesleginiz:öğrenci-psikoloji

Yaşınız :23

Medeni Durumunuz :bekar

Çocuk Sayısı :0

Yaşadığınız şehir:istanbul

Boyunuz :174

Kilonuz:70.2

Hedef kilonuz :58

Kilo alma hikayeniz :1 yıldır erkek arkadaşımla gezelim, tozalım, çeşitli tatlar tadalım derken dozunu kaçırdık ve 9kilo aldım

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Hem daha sağlıklı olmak için hem eski görüntüme kavuşup benlik değerimi arttırmak için hem de yazın nişanım var, haziran ayının sonunda temmuzun başında elbisemin bedenini daralttıracağım, istediğim görüntüde olması için kilo vermek istiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır katılmadım.

Neden 13. Takım? : şimdiye kadar bireysel kilo vermeye çalıştım ama ekip çalışmasının kişiyi daha iyi motive ettiğine inanıyorum. Kendim kilo vermeyi başarırken,birlikte paylaşımlar yaptığım insanların da başarması beni mutlu edecek. Sokakta 1 çocuk birisine Gülümser, o kişi de diğer kişiye gülümser .. ilerler gider. Bu yüzden burada olmak istedim.

İsveç diyetinin 7. Günündeyim. 70.2 ile başladım bu sabah 66.5 kg çıktım.
Hoş geldin canım aramıza. Ebru ben takım kaptanıyım. Boyun gayet güzel. 58 boyuna göre çok az bir kilo. Ayrıca İsveç diyeti gibi şok diyetlere oldukça karşı bir takımız. Burada amacımız sağlıklı bir şekilde ideal kilomuza ulaşabilmek. Ne kadar süre daha yapacaksın bu diyeti?

Yok hayır ücretli değil..
3 seviye var ve kolay orta ve zor olmak üzere bunlardan birini seçtikten sonra
Telefonda gösterilen hareketleri yapıyorsun maximum 15 dakika ve şekle giriyorsun tavsiye ederim
En kısa zamanda inceleyeceğim canım çok teşekkür ederim.

Hoş geldin canım aramıza. Ebru ben takım kaptanıyım. Boyun gayet güzel. 58 boyuna göre çok az bir kilo. Ayrıca İsveç diyeti gibi şok diyetlere oldukça karşı bir takımız. Burada amacımız sağlıklı bir şekilde ideal kilomuza ulaşabilmek. Ne kadar süre daha yapacaksın bu diyeti?

En kısa zamanda inceleyeceğim canım çok teşekkür ederim.
Merhaba :)) biraz düşüş görürsem motivasyonum yerine gelir düşüncesiyle İsveç diyetine başladım :) yediklerime dikkat ederek, un tuz şeker ve ekmeği çıkartarak, Karatay beslenmesine yakın bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum :)

Merhaba :)) biraz düşüş görürsem motivasyonum yerine gelir düşüncesiyle İsveç diyetine başladım :) yediklerime dikkat ederek, un tuz şeker ve ekmeği çıkartarak, Karatay beslenmesine yakın bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum :)

Gayet güzel vermişsin o zaman normal beslenme düzenine dön derim ben ama tabii sen bilirsin yine de. :KK39: Bence senin en güzel motivasyonun bu yaz yapılacak olan nişanın olmalı. Gelinler her zaman güzel olur ama zayıf bir gelin daha da güzel olur :KK36:

Gayet güzel vermişsin o zaman normal beslenme düzenine dön derim ben ama tabii sen bilirsin yine de. :KK39: Bence senin en güzel motivasyonun bu yaz yapılacak olan nişanın olmalı. Gelinler her zaman güzel olur ama zayıf bir gelin daha da güzel olur :KK36:

Eklentiler

• 6C36E87A-01FC-4D77-B202-9F49E11654A3.webp
    6C36E87A-01FC-4D77-B202-9F49E11654A3.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
Doğru söylüyorsunuz:) en büyük motivasyonum bu fotoğrafa bakmak oluyor bir de mezuniyetim var kep töreninde beyaz elbise giymek istiyorum ona da tam 1 ay kaldı

Eklentiler

• BA696E5A-8982-498F-8B70-D4615B35F5BD.webp
    BA696E5A-8982-498F-8B70-D4615B35F5BD.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
Ben ilk zayıflamaya başladığımda incecik olan bir fotoğrafımı asmıştım yatak odamdaki dolabın kapağına. Acayip motivasyon olmuştu. Bence sen de bunu her zaman göreceğin bir yere asmalısın. Çok işe yarayacağına eminim.

Oglen yine goturmussun kiremitte kofteyi gordum :KK45:

Hem de nasıl keşke sadece onu yesem yanına kola içtim bir de lavaş yedim bir sürü. Sanırım bunun üzerine 3 gün yemek yemesem olur. Çok pişmanım ama iyi bir ders oldu bu bana. Küçücük olan midemi 4 günde yine kocaman yaptım. Ama tekrar başlıyorum her şeye yeniden. Bayram sabahı tartıda 59 kiloyu yeniden göreceğim. Şu an tartılmaya korkuyorum :oops::oops:

Doğru söylüyorsunuz:) en büyük motivasyonum bu fotoğrafa bakmak oluyor bir de mezuniyetim var kep töreninde beyaz elbise giymek istiyorum ona da tam 1 ay kaldı

Oooooo o daha da harika valla o zaman senden örnek menüler bekliyoruz her akşam tamam mı? Çünkü o günler bir kez yaşanıyor ve güzel olmak güzel görünmek önemli :KK68:

Hem de nasıl keşke sadece onu yesem yanına kola içtim bir de lavaş yedim bir sürü. Sanırım bunun üzerine 3 gün yemek yemesem olur. Çok pişmanım ama iyi bir ders oldu bu bana. Küçücük olan midemi 4 günde yine kocaman yaptım. Ama tekrar başlıyorum her şeye yeniden. Bayram sabahı tartıda 59 kiloyu yeniden göreceğim. Şu an tartılmaya korkuyorum :oops::oops:

Korkularinla yuzles ebrucum :KK14:bende bu sabah tartilmadim ama bi hafiflik hissediyorum regli haftasi hafifligimi artik yoksa gercekten kilomu verdim bilmiyotim

Back
X