Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evde değildim kaptanım yeni geldim. Menümü o nedenle henüz yazacağım.

15 mayıs menü

Saat 09:30
Bir dilim tb ekmeği
Yeşil çay
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
maydanoz
yarım domates
yarım salatalık

Saat 14:30
Yarım kase şehriye çorbası
yarım kase yoğurt

Saat : 19:00
2 dilim börek ( ev yapımı, kayınvalideme gitmiştik o yapmıştı. Yemesem şimdi sıkıntı olurdu. O nedenle yedim ama başka birşey yemedim.)

Saat:21:30
Sütlü filtre kahve

2 litre su
Ah o kayınvalide ler bende yemek yemedim diye kavga çıkmıştı ama şimdi giderken müslimle gidiyorum hiçbir şeyde yemiyorum iyi şok diyet oluyor

Dunku menum
Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik
3 zeytin

11.00
Sutlu nescafe

13.30
1 tabak tavuk sote
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

17.30
Yarim doner
1 dilim lavas
1 bardak ayran

2 litre su
7000 adim

Uzun suredir menu yazamiyorum cak asiri kacamakli diye ama artik bir duzene girme zamanim geldi insallah
Güzel menü akşam lavaş biraz daha az olaymış

Günaydınlaarrrrrrrrrr :KK200::KK200:

Harika bir gün çok şükür ama ben şimdiden susamaya başladım sanırım iftarda bol bol su içeceğim :KK70::KK70:

Ben bi de bugünün yemeğini dün akşamdan yaptım çok şükür akşam rahatım eve gidip yatacağım işten sonra :KK73:

Günaydın cnm
Ohhh iyi yapmissin
Ben oruç tutmuyorum ilaç kullandığım için
Cuma mi tartılıyim
Menü saat kaçta yziyim

Ah o kayınvalide ler bende yemek yemedim diye kavga çıkmıştı ama şimdi giderken müslimle gidiyorum hiçbir şeyde yemiyorum iyi şok diyet oluyor

Ne diye kavga edilir ki anlamam valla. Şükür benim kayınvalidem hiç sıkıntı çıkarmaz. Sanırım uzaktayız sene de bir kez gidiyorum onun da etkisi var. Ben diyetteyim deyince biter bir iki ısrar ederler ye bişey olmaz diye. Sonra geçer gider. Senin ki seni bayağı kızdırmış anlaşılan :KK70:

Günaydın cnm
Ohhh iyi yapmissin
Ben oruç tutmuyorum ilaç kullandığım için
Cuma mi tartılıyim
Menü saat kaçta yziyim

Evet canım cuma tartıl tabii ki sen normal sürecine devam et. Sadece oruç tutanlar perşembe iftardan önce tartılsın çünkü cuma sabah sahurdan dolayı fazla çıkıyoruz.

Ne diye kavga edilir ki anlamam valla. Şükür benim kayınvalidem hiç sıkıntı çıkarmaz. Sanırım uzaktayız sene de bir kez gidiyorum onun da etkisi var. Ben diyetteyim deyince biter bir iki ısrar ederler ye bişey olmaz diye. Sonra geçer gider. Senin ki seni bayağı kızdırmış anlaşılan :KK70:

Evet canım cuma tartıl tabii ki sen normal sürecine devam et. Sadece oruç tutanlar perşembe iftardan önce tartılsın çünkü cuma sabah sahurdan dolayı fazla çıkıyoruz.

Tmm cnm
Menü saat kaçta yazıyım
Erken yazmak istemiyorum herkes oruç

Kızlar yaaa nasıl üşüyorum anlatamam resmen içim üşüyor. Ramazan da hep üşüyorum nedense. Acaba kan değerlerim mi düşüyor yoksa sadece oruç olduğum için mi bilmiyorum. Kalın hırkayla çalışıyorum iş yerinde o derece :KK70:

Bizde allahtan uzaktayız az görüşüyoruz.

15 mayıs menüm

9.00 sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin

12.00 şekersiz nescafe

14.00 öğlen
5 yaprak sarması
Yoğurt

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 dilim pizza ev yapımı

3lt su

Bugün oruçlu değilim regliyim yarın ya da cuma günü tam biter hayırlısıyla oruçturmaya başlarım

15 mayıs menüm

9.00 sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin

12.00 şekersiz nescafe

14.00 öğlen
5 yaprak sarması
Yoğurt

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 dilim pizza ev yapımı

3lt su

Bugün oruçlu değilim regliyim yarın ya da cuma günü tam biter hayırlısıyla oruçturmaya başlarım

Ehhh akşamın olmasa güzel menüymüş ama eski menülerine göre gayet güzel. Ohhh valla takım sözleşmiş gibi herkes cuma tutacak :KK70::KK70:

kaptanım hafta sonu şehir dışındaydım yazmıştım daha önce ptesi gece de rahatsızlandım mide bulantısı halsizlik çok fenaydım fırsat buldukça dinlendim. O yüzden uğrayamadım. Zaten menü yazacak bir şey de yiyemedim iştahım yoktu. Bugün daha iyiyim oruca niyetlendim akşam yazarım menümü

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda daha iyi olursun :KK68:

Merhaba arkadaslar dünki menüm

Saat 9.00
Bir dilim tam tahilli ekmek
Peynir, donetes, salatalik, marul, zeytin
1 fincan beyaz cay

Ara
1 halley

Aksam saat 18
1 kase yogurt

10.000 adim yürüdüm
Cok stressliyim siskinligim var tartilmak dahi istemiyorum. Moralimi daha xok bozmamak adina

Saat 9.00
1 fincan beyaz cay

Ara
1 halley

Aksam saat 18
1 kase yogurt

10.000 adim yürüdüm
Cok stressliyim siskinligim var tartilmak dahi istemiyorum. Moralimi daha xok bozmamak adina
Halley olmamış tabii ama akşamında çok az olmuş. Bol bol su iç şişkinlik için. Faydası olur.

Arkadaslar kusura bakmayin hepinizin mesajlarina ayri ayri bakamiyorum.
Yardımcı olabileceğimiz bir durum var mı? Belki anlatmak istersin.

Saat 9.00
1 fincan beyaz cay

Ara
1 halley

Aksam saat 18
1 kase yogurt

10.000 adim yürüdüm
Şişkinlik için su birebir eğer önleyemediğin tatlı krizlerin varsa hurma yemeni tavsiye ederim..
Veya 1 su bardağı sütü ısıt içine kabuk tarçın at bunu böylece buzdolabına 24 saat beklet ertesi gün sütü iç tarçın kabuğunu da ye.. Önüne en sevdiğin tatlıyı bile koysalar bakmıyorsun şeker isteğin 0 oluyor..

15 mayıs menüm

9.00 sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin

12.00 şekersiz nescafe

14.00 öğlen
5 yaprak sarması
Yoğurt

17.00 çay 2 hurma

19.00 akşam
2 dilim pizza ev yapımı

3lt su

Güzel menü akşam pizza 1 dilim olaymış süper olurmuş

Back
X