Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar ,
pek gelemedim yoğundum , bugünde dr gittim aile hekimine kulağım kapanmış ama dr temizlenmesi gerekiyor dedi önce damla verdi onu damlatıp yumuşayacak sonra temizlemeye gidecem...

iftara alacağım misafirleri ve neler pişireceğimi düşünüyorum şimdi :confused::confused::confused:

bide bide bideeee sizleri çoooooooookkkkkkkkkkkk özledimmmmm :KK200::KK200::oops::oops::oops:

Ah o kayınvalide ler bende yemek yemedim diye kavga çıkmıştı ama şimdi giderken müslimle gidiyorum hiçbir şeyde yemiyorum iyi şok diyet oluyor
Diyette olduğunuzu bilseler de mi sıkıntı çıkarıyorlar. Bizimki hiç bişey demez saolsun.ısrar eder ye diye ama anne şukadar kaldı hedefime falan deyince bişey demez.ama ben yine sofraya otururum azar azar yiyebileceğin şeylerden yerim.yada çocuklarla uğraşırken falan zaten kaynıyor arada.

Akşama hazır olun yoklama alacağım. Ramazanın ilk günü diye ses etmiyorum ama paylaşımlarımız iyice düştü kızlar. Bi toparlanıp kendinize gelin bakalım.

Diyette olduğunuzu bilseler de mi sıkıntı çıkarıyorlar. Bizimki hiç bişey demez saolsun.ısrar eder ye diye ama anne şukadar kaldı hedefime falan deyince bişey demez.ama ben yine sofraya otururum azar azar yiyebileceğin şeylerden yerim.yada çocuklarla uğraşırken falan zaten kaynıyor arada.
Ben kendisini sevmem kendisi de sağ olsun beni sevmez ama saygısızlık etmem onlar büyük onların hakkı saygısızlık yapmak bende yemek yemiyorum çünkü yemek onlar için çok büyük olay ,, iradene de iyi oluyor böyle el açması börekler mantılat içli köfteler sarmalar yemiyorum anam.....

Korkma canım eğer irademize sahip çıkarsak çok güzel kilo vereceğiz ramazanda. Ama tabii unutma irade. Karşına yemek istediğin ama yememen gereken bir yemek çıktığında kendi kendine şu soruyu sor, zayıf mı olmak istiyorum, şişman mı kalmak istiyorum? Ben zayıf olmayı tercih ederim :KK39:
Aynen kaptanım bende zayıf olmayı tercih ederim. Şu an için acıkmadım aslında ama susadım çok fazla.
Ah o kayınvalide ler bende yemek yemedim diye kavga çıkmıştı ama şimdi giderken müslimle gidiyorum hiçbir şeyde yemiyorum iyi şok diyet oluyor
Yok benim kayınvalidem öyle kavga falan çıkaracak biri değil. Çok naif ve zarif bir kişidir. O emek verdi diye ben kıramadım.

Menü ( oruç değilim regliden dolayı )
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata

Ara
7 badem
1 etipufff

Aksam 16.20
1 karni yarik
3 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt

19.43
3 parca kavun esime eslık ettim masada

2 lt su icildi.. LAydLiNe LAydLiNe
Spor yok

Aynen kaptanım bende zayıf olmayı tercih ederim. Şu an için acıkmadım aslında ama susadım çok fazla.

Yok benim kayınvalidem öyle kavga falan çıkaracak biri değil. Çok naif ve zarif bir kişidir. O emek verdi diye ben kıramadım.
Ne kadar şanslısın öylesine çiğ tavuk bile yenir..

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata

Ara
7 badem
1 etipufff

Aksam 16.20
1 karni yarik
3 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt

19.43

Spor yok
Eti puf cis olmus geri kalani guzel

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata

Ara
7 badem
1 etipufff

Aksam 16.20
1 karni yarik
3 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt

19.43

Spor yok
Menü güzel eti puf olmasaymış süper olurmuş birde suyu biraz çoğalt derim

İyi akşamlar hanımlar
Menü
Sabah 900
Sade sütlü Türk kahvesi
Sabah 1030
Yarım kaşarlı tost (oğlumun artığı)
2 haşlanmış yumurta üzerine yoğurt ve bol acı biber
1 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen 1300
Sade sütlü Türk kahvesi
3 hurma
2,ceviz
Öğlen 1430
5 yk bol acılı etli bezelye yemeği
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 tk bal
Akşam 1830
Sade sütlü Türk kahvesi
Akşam 1930
2/3 kaşarlı kuşbaşı pide
4 yk zeytinyağlı taze fasulye
Spor olarak befit 21 yaptım şimdi de yarım saat hızlı tempo ile yürüyeyim o pide olmadı en azından 1 dilimini yakarım..
2.5§ lt su

Back
X