Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harika bir menü olmuş canım. Gün içinde çok göremedim seni?

Eti puf haricinde güzel menü
Kahveyi azaltman gerekiyor bence. Bir de pide hiç olmamış canım. Diyet süresince de bal ve reçel gibi gıdalardan uzak durmamız lazım

Öğlen pide yemesen olurmuş

Cankız şu patateslerden kurtulman lazım artık. Patates yemememiz lazım

Keşke on pideyi hiç yemeseydin de o gidenler pide değil yağlar olsaydı
. Uzun zamandan beri ilk defa senden bu kadar güzel menü görüyorum bravo

Çok yemişsin çok
Canım biliyosun yorumladım menünü ama tekrar yazayım herkes görsün. Sahurdaki muz ve kek olmamış Patatesleri konuşmuştuk zaten ama yemişsin. Onun haricinde güzel menü
Canim ramazani firsat olarak düşündüm o yüzden dikkat ettim. Suraya yaziyorum. 67 kiloyla ramazana basladim. Ramazanin sonunda 64 63 olmazsam eger.... Hadi kizlar eğeri dolduralim bana yardim edin kendime ne tur bi ceza versem????

Kahveyi azaltman gerekiyor bence. Bir de pide hiç olmamış canım. Diyet süresince de bal ve reçel gibi gıdalardan uzak durmamız lazım

Çok yemişsin çok
Canım biliyosun yorumladım menünü ama tekrar yazayım herkes görsün. Sahurdaki muz ve kek olmamış Patatesleri konuşmuştuk zaten ama yemişsin. Onun haricinde güzel menü

Sonra pisman olmadim desem yalan olur

Çok yemişsin çok
Ya kizlar kusura bakmayin ben cok rahatsizim bahar alerjim var sinuzitim azdi 15 gundur iyilesemiyorum buraya da vakit ayiramiyorum 2 de kucuk bebek bi iyilessem hersey daha iyi olucak yarin bi doktora gidicem tekrar ins birseyler sifa olur

Canim ramazani firsat olarak düşündüm o yüzden dikkat ettim. Suraya yaziyorum. 67 kiloyla ramazana basladim. Ramazanin sonunda 64 63 olmazsam eger.... Hadi kizlar eğeri dolduralim bana yardim edin kendime ne tur bi ceza versem????
Plank derim ilk 5 gün 10 sn sonra her 5 gün 5 er sn artırıp hergün 30 sn ye tamamlamak.. İnanılmaz bir şey. .
Veya 150 ip atlama

İyi akşamlar hanımlar
Menü
Sabah 900
Sade sütlü Türk kahvesi
Sabah 1030
Yarım kaşarlı tost (oğlumun artığı)
2 haşlanmış yumurta üzerine yoğurt ve bol acı biber
1 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen 1300
Sade sütlü Türk kahvesi
3 hurma
2,ceviz
Öğlen 1430
5 yk bol acılı etli bezelye yemeği
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 tk bal
Akşam 1830
Sade sütlü Türk kahvesi
Akşam 1930
2/3 kaşarlı kuşbaşı pide
4 yk zeytinyağlı taze fasulye
Spor olarak befit 21 yaptım şimdi de yarım saat hızlı tempo ile yürüyeyim o pide olmadı en azından 1 dilimini yakarım..
2.5§ lt su
Afiyet olsun canım. Yediklerin bana biraz fazla geldi ama sen emziriyor muydun hatırlayamadım.

Iyi akşamlar 16 mayis listem
Sahur 2.30
1 haslanmis yumurta
Iki ince dilim ekmekten tost
Domates salatalık biber
Peynir
1 litre su

İftar 20.20
İki tane hurma
1 kase mercimek çorbası
1 tane kurutulmus biber dolmasi bulgurlu
1 dilim pide
Bol salata
Yarim bardak ayran
Yatana kadar 1 litre daha su icerim

10 dakika da evde spor yaptim
Gayet iyi menü olmuş bence. Afiyet olsun canım.

Ya kizlar kusura bakmayin ben cok rahatsizim bahar alerjim var sinuzitim azdi 15 gundur iyilesemiyorum buraya da vakit ayiramiyorum 2 de kucuk bebek bi iyilessem hersey daha iyi olucak yarin bi doktora gidicem tekrar ins birseyler sifa olur

Bir doktora git canım uzun sürmüş baya rahatsızlığın. Hele bebekle hastalanmak daha da zor. Geçmiş olsun.

16 mayıs menü

Sahur saat 03:00
2 dilim börek
salatalık domates
yeşil çay

iftar
yarım kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı et sote
2 yemek kaşığı pilav
salata

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü

suyu 2,5'a tamamlayacağım yatana kadar.

LAydLiNe LAydLiNe

Önce menümü yazayım

03.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim ekmek

20.15
1 kase tarhana
Yarım tabak et sote
Küçük parça pide
Salata
1 kase sütlaç

2 litre su olmuştur daha da içmeye çalışırım

Afiyet olsun canım. Yediklerin bana biraz fazla geldi ama sen emziriyor muydun hatırlayamadım.

Gayet iyi menü olmuş bence. Afiyet olsun canım.

Bir doktora git canım uzun sürmüş baya rahatsızlığın. Hele bebekle hastalanmak daha da zor. Geçmiş olsun.
Yok emzirmiyorum ama çok aktif bir hayatım var... Sabah kalktığımda beri daha yeni oturdum... Gerçi akşam yemeklerini azaltmam gerekiyor...

Önce menümü yazayım

03.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim ekmek

20.15
1 kase tarhana
Yarım tabak et sote
Küçük parça pide
Salata
1 kase sütlaç

Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun.

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık

Saat 2 buçukta
1 tabak sütlü yumurta
Salatalik domates
Peynir
Kavun bikac dilim

Saat 7 de
1 kase corba
1 parça ramazan pidesi
Yarım kase yoğurt
Karpuz kavun 1 2 dilim

Şu 2lt
Spor şuan yok dolap içleri falan temizlik yapıyorum.

LAydLiNe LAydLiNe
LAydLiNe LAydLiNe
Kizlar benim menume kimse yorum yapmamis ya..
Kaptan benim menüm nasıl.yarın sabah tartışacağimya çok stres yaptım şuan umarım çok fazla çıkmam.

Ramazan sonu hedefim 62i olarak belirledim ama daha oruc tutmaya baslamadim o yuzden tirsmiyor degilim
Yaparsın sen ben sana güveniyorum

Geçmiş olsun canım ihmal etme hemen git doktora biz hep buralardayız iyileştiğin zaman dönersin çok sıkma kendini sağlık önemli
Kızlar geçmiş yapayım dedim ama 300 mesaj birikmiş okuyabildiğim kadarını okuyayım
Geçmiş yapma canım direkt sohbete dal çıkamazsın işin içinden

16 mayıs menü

Sahur saat 03:00
2 dilim börek
salatalık domates
yeşil çay

iftar
yarım kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı et sote
2 yemek kaşığı pilav
salata

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü

suyu 2,5'a tamamlayacağım yatana kadar.

LAydLiNe LAydLiNe
Börek ve eğer pilav pirinç pilavıysa olmamış. Onların haricinde güzel. Listeye gireceksin lütfen menülerin daha özenli olsun canım olur mu?

Önce menümü yazayım

03.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim ekmek

20.15
1 kase tarhana
Yarım tabak et sote
Küçük parça pide
Salata
1 kase sütlaç

. Menüyü beğenenlere kızacağım şimdi. Sahur gayet güzel ama iftardaki o pide ve sütlaç olmamış.

LAydLiNe LAydLiNe
Kizlar benim menume kimse yorum yapmamis ya..
Kaptan benim menüm nasıl.yarın sabah tartışacağimya çok stres yaptım şuan umarım çok fazla çıkmam.
. Senin menün güzel diye yorumlamadım canım. İnşallah yarın eksi çıkarsın.

Börek ve eğer pilav pirinç pilavıysa olmamış. Onların haricinde güzel. Listeye gireceksin lütfen menülerin daha özenli olsun canım olur mu?
Pirinç değil kaptanım bulgur. Börek'i ekmek yerine yedim. Başka birşey yememiştim çünkü. Dikkat ederim tabi ki kaptanım.

Aslında sizinle konuşmam gereken bir konu var ama nasıl anlatacağımdan tam emin değilim. Sözlerim hiç dinlenmiyor. Yenilmemesi gereken ne varsa yiyorsunuz. Eeee doğal olarak da yaz az kilo veriyorsunuz ya da veremiyorsunuz. Burcu biliyor bu durumu. Kaçamak yapmadığı hafta 1.5 kiloya yakın verdi. Ben deseniz her hafta 1’er kilo verdim mezuniyetime yakın. Nasıl mı? Çok kaba bir tabir olacak ama boğazıma dur dedim. Az önce mutfak masasında sigara böreği duruyor. Aklımda kaldı. Ara ara tam üç kez elimi uzattım ama geri çektim yemedim. Ve biliyorsunuz ki ben mezunum ve listede değilim. Ona rağmen irademe sahip olup kendime dur diyebiliyorum. Siz de iradeli olun artık biraz. Kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Bundan sonra daha çok kızacağım haberiniz olsun.

Pirinç değil kaptanım bulgur. Börek'i ekmek yerine yedim. Başka birşey yememiştim çünkü. Dikkat ederim tabi ki kaptanım.
Tamam o zaman canım börek yeme ama ekmek ye. Bulgur pilavı sağlıklı 4 kaşığa kadar yiyebilirsin aklında olsun. Sadece tartı gününden önce yeme çünkü tartı fazla gösteriyor

Back
X