- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Mecburen canim oglum 7 de kalkti tabi bende kalktim zorlada olsa![]()
Aferin oğluna çocuklar biliyor bu işi erken kalkmak iyidir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecburen canim oglum 7 de kalkti tabi bende kalktim zorlada olsa![]()
Oglum 9 gibi yatiyor kalkiyor tabi erken ven 11 gibi yatiyorum sahura kalk 3 4 kere emzirmeye kalk derken ben perisan yoksa uykucu degilimdirde oglumdan sonra uykuya doyamiyorumAferin oğluna çocuklar biliyor bu işi erken kalkmak iyidir![]()
Oglum 9 gibi yatiyor kalkiyor tabi erken ven 11 gibi yatiyorum sahura kalk 3 4 kere emzirmeye kalk derken ben perisan yoksa uykucu degilimdirde oglumdan sonra uykuya doyamiyorum![]()
Malesef artı dayım. Gecenin cuma sabittim..geçen cuma 58.1 bugün 58.3 çıktım.Sabit misin yani?
Geçer canım bugünlerde. Sen 3 4 kere kalkıyorsun ve gündüz uyuyabiliyorsun şükret...benim ikizleriçin 2 yil emzirdim senin kalktığını 2 ile çarp..bide 6 aydan sonra ise başladım.ama şuan 3 yaşında lar çok şükür unutuldu Rabbim onlara sağlık sıhhat versin.Oglum 9 gibi yatiyor kalkiyor tabi erken ven 11 gibi yatiyorum sahura kalk 3 4 kere emzirmeye kalk derken ben perisan yoksa uykucu degilimdirde oglumdan sonra uykuya doyamiyorum![]()
Artık sporunu düzenli yapman lazım. Son kilolar yaklaştıkça yavaşlıyor kilo verme. Ama istikrarlı olur sporunu da aksatmazsan gider. Bol bol su iç bugün belki ödem vardır. Bu gece de sahuru hafif yap lütfen. Hiç olmazsa artıdan kurtulursun.Malesef artı dayım. Gecenin cuma sabittim..geçen cuma 58.1 bugün 58.3 çıktım.
Kaptancigim ben şokEskilerden bir çoğu öncesi sonrası fotoğraflarımı görmüştü ama yeni gelenlerde görsün diye şuraya bir link bırakıyorum. Azminiz şevkiniz kırıldığı an açın bakın. Vee arada başarı hikayelerini okuyun. Eminim bir gün siz de kendi başarı hikayenizi yazabilirsiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
MerhabaLAydLiNe Ben dün diyetisyene gittim ve bugün başladım. Kendi listem ile katılabilir miyim. Evdeki tartım bir kaç kg eksik tartıyor doktorumda ayda 1 tartılmam gerektiğini söyledi. Ben ayda bir düzenli olarak kg söylesem olur mu? Hergün zaten buralardayim paylaşım yediğimi içtiğimi atlamadan mutlaka yaparım. Motivasyon için arkadaşlarıma destek olurum gerekirse listemide paylaşırım yardımcı olmak adına lütfen birbirimize destek olmak için her zaman buradayım kendime ayrıca konu açtım aylar sonra okuyup nasıl başardığımı görüp mutlu olmak için
![]()
Kaptancigim ben şokkiz ne kadar cok kilo vermissin. Peki bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin banada ornek olsun
Tabii ki canım kendi listen ile tartılabilirsin ama ayda bir tartılmak seni asla ama asla motive etmez bu bir. Ayrıca yarışmanın formatı haftalık kilo bildirimi. Benim sana şöyle güzel bir tavsiyem olacak. Diyetisyen deki kilon ayrı olarak bir köşede dursun. Sen evdeki tartına göre tartıl. Haftada bir kez evde ki kilonu bildirirsin. Hem yarışmış olursun hem de diyetisyenine devam etmiş olursun. Ama tabii ki yine de seçim senin. Yarışmaya katılabilmek için her hafta bildirim yapman gerekli. Ama yarışmaya katılmadan da bizimle birlikte devam edebilirsin.![]()
Oruç tutuyor musun?Tamam öyle yapalım o zaman evdeki tartima göre tartılayım olmazsa yine ayda bir kactan kaça dustugumu yazarım ama bugün perşembe şimdi ben bugün başladım birdahaki cuma mi tartilicam yoksa yarın mi
cankizzzz canım daha önce hiç diyetisyene gittin mi?
Yok cnm gitmedim neden
Oruç tutuyor musun?
Peki gitsen verdiği listelere uyabilir misin? Senin sağlıklı ve düzenli beslenmeni istiyorum ama sen bütün uyarılarıma rağmen sağlıklı beslenmiyorsun. Yaaa birlikte düzelticez, ya da diyetisyenle düzeltmen gerekecek. Sen ne düşünüyorsun bu söylediklerim konusunda?
Hayır tutmuyorum