Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin canim. umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsin
Hoşbuldum canım inşallah tek temennim ilk defa diyet yapıyorum daha önce 1 haftalık dukan diyeti yapmıştım düğünden önce. Düğünden sonrada iyide saldım kendimi 2 senede 20 kg aldım resmen kullandigim ilacında etkisi var tabiki bunda. Çaylar yağlar falan içtim ama bir zaman sonra bıraktım. Artık çok kararliyim hayatımın daha güzel olması için bunu yapmak zorundayım kendimi çok ozguvensiz hissediyorum böyle. Zamanında 54 kg biri olarak (lisedoneminde) şuan resmen 2 katıyım. Allah yardımcımız olsun:dua::nazar:

selamm bende aranıza katılabilir myim?

Kullanıcı Adı :solmez
İsim (İsteğe Bağlı ):sinem
Mesleginiz:sosyolog/aile danışmanı
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:100.900
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum. hiç zayıf olmadım. son kiloları doğum sonrası aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :öncelikle sağlık için ve ikinci çocuk düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :katılmadım
Neden 13. Takım? :şuan sadece bu grupta boşluk olduğu için. ama zaten diğer gruplar hakkında da bir bilgim yok.
Hosgeldin canim. Hepberaber güzel kilolar veririz insallah

Hoşbuldum canım inşallah tek temennim ilk defa diyet yapıyorum daha önce 1 haftalık dukan diyeti yapmıştım düğünden önce. Düğünden sonrada iyide saldım kendimi 2 senede 20 kg aldım resmen kullandigim ilacında etkisi var tabiki bunda. Çaylar yağlar falan içtim ama bir zaman sonra bıraktım. Artık çok kararliyim hayatımın daha güzel olması için bunu yapmak zorundayım kendimi çok ozguvensiz hissediyorum böyle. Zamanında 54 kg biri olarak (lisedoneminde) şuan resmen 2 katıyım. Allah yardımcımız olsun:dua::nazar:
Hepberaber başaracağız sen yeter ki buna inan. Sıkı bir diyetle saglikli beslenerek halledicez insallah. Bende senin gibi evlendikten sonra iyice saldim kendimi dedim diyete basliyim. Tam 1 kilo verdim kio da ne hamileymisim. Diyeti biraktim hamileligimde elimden geldigince dikkat ettim kilo almamaya. 10 kilo ile bitirdim hamileligi. Ne guzel seviniyodum zayifliycam diye. Bu sefer sunu ye sut yapar bunu ye sut yapar derkenn kilolar aldi basini gitti sonuc; buralardayim bende artik :-) ama cok memnunum iyiki gruba katilmisim diyorum

Hepberaber başaracağız sen yeter ki buna inan. Sıkı bir diyetle saglikli beslenerek halledicez insallah. Bende senin gibi evlendikten sonra iyice saldim kendimi dedim diyete basliyim. Tam 1 kilo verdim kio da ne hamileymisim. Diyeti biraktim hamileligimde elimden geldigince dikkat ettim kilo almamaya. 10 kilo ile bitirdim hamileligi. Ne guzel seviniyodum zayifliycam diye. Bu sefer sunu ye sut yapar bunu ye sut yapar derkenn kilolar aldi basini gitti sonuc; buralardayim bende artik :-) ama cok memnunum iyiki gruba katilmisim diyorum
Sağlıkla büyüt evladını canım. Inşallah beraber başaracağız

Merhaba kızlar bugun motivasyon u mu tekrar ele almaya karar verdim.
Diyet başarı öykülerini okudum
Bayram ı düşündüm.
Bayram da tekrar insanların kilo almışsın kilo almışsın lafını duymak istemiyorum o nedenle yine yeniden aktif olmaya karar verdim.
İnşallah 6lı rakamları görürüm yanlız ben baya artıdaym kaptan ne olacak LAydLiNe LAydLiNe

Bayram ı düşündüm.
Bayram da tekrar insanların kilo almışsın kilo almışsın lafını duymak istemiyorum o nedenle yine yeniden aktif olmaya karar verdim.
İnşallah 6lı rakamları görürüm yanlız ben baya artıdaym kaptan ne olacak LAydLiNe LAydLiNe

Hoşgeldin cnm iyi yapmissin geri gelmekle
Verirsin cnm birkaç güne

hoşbulduk. tabii ki elimden geldiğince yardımcı olurum :)

benim de ikinci üniversitem. önce ki 2 yıllıktı. çok severek isteyerek okudum. ama çocukla bi de evde olunca zor. örgün okudum ben. Allah kolaylık versin

Aile danışmanımı waay hemen bir kaç şey danışabilir miyim :)
Biz Türk milleti olarak
Doktr bulunca ağrıyan yerimizi öğretmen bulunca çocugun derslerini sormayı pek severiz :)

hahahah :KK70::KK70: geleyim kuzum bi 5lt domestos al bide cif bunlarla çalışıyom hahahaha :KK70::KK70::KK70:

canım eşimde kızımda çooook dağınıklar hiç acımıyorlar herşeyi heryere fırlatıyorlar ... kızıma hiç kızmıyorum her yere yayılarak oynuyor oynasın içinde kalmasın diye hiç kızmam o kreşe gidince toparlıyorum... çünkü annemin bize yaptığını kızıma yapmak istemiyorum... annem çok ama çook titiz kadın hastallık derecesinde gidip kalmayız o kadar titiz rahat vermez.... küçükkende oyun oynarken dağıttırmazdı evi ben çocuğuma yapmayacam derdim.. çook şükür yapmıyorumda kızım kırıyor döküyor oynuyor o gidince topluyorum.....

eşime söyleniyorum amaaaa :olamaz::olamaz::olamaz:

Ayni bizim evde ole canim ben temizliom onlar dagitio en son artik bende saldim

Bayram ı düşündüm.
Görürsün insallah canim yeterki motive ol. Baya derken? 1-2?

Biz seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda üye olmuşuz KK ya. Ve ben ilk üye olduğumda 85,5 kiloydum. Yaklaşık 6 yıldır da ideal kilolarım da dolanıp duruyorum. İnşallah sen de kısa zamanda hedefine ulaşırsın. :KK39:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130

Linke bakabilirsen ilk hallerimi görebilirsin
Ben üye olduğumda çocuğum olmuyordu onun için giriyordum. Sonra hamile kaldım doğum a kadar da çok takip ediyordum ama çocuktan sonra pek bakmadım. Diyete de bi arkadasmla başladık ikimiz de diyetisyene gidiyoruz. Akşam aklıma geldi bi bakiyim dedim ve cuma yarışmalari çıktı karşıma keşke daha önce görseymisim neyse artık zararın neresinden dönersek kar

Aile danışmanımı waay hemen bir kaç şey danışabilir miyim :)
Biz Türk milleti olarak
Doktr bulunca ağrıyan yerimizi öğretmen bulunca çocugun derslerini sormayı pek severiz :)
Tabii danisabilirsin

Meslek aile danışmanı ama suan calismiyorum. Ev hanımıyım yani suanda. Kizicigimla ilgileniyorum

Ben üye olduğumda çocuğum olmuyordu onun için giriyordum. Sonra hamile kaldım doğum a kadar da çok takip ediyordum ama çocuktan sonra pek bakmadım. Diyete de bi arkadasmla başladık ikimiz de diyetisyene gidiyoruz. Akşam aklıma geldi bi bakiyim dedim ve cuma yarışmalari çıktı karşıma keşke daha önce görseymisim neyse artık zararın neresinden dönersek kar

Ne kadar zamanda olmadı bebeğin?
Bende 3 yılın sonunda hamile kaldım.
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Back
X