Cnm o kilo tam oturmamıştır 1hafta dikkat et gider hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bak simdii. Annenler geldiginde bile daha dikkatliydin nooldu da saldin kendini
Tekrar tekrar başlarız canım
Oruç tutuyor musun? Bebeğin kaç aylıkkızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim![]()
Sarma ve kek olmamış canım. Keşke yerine daha sağlıklı bir öğle menüsü yapsaydın.İyi akşamlar hanımlar
Bugün ilk menü benden
Sabah 10 30
Yarım kaşarlı tost (organik tam tahıllı ekmek)
Öğlen 12 30
2 tane filtre kahve
8 sarma
1 dilim kek
Ara 1500
Yarım kaşarlı tost
2 ceviz
Akşam 1730
4 yk zeytinyağlı fasulye bol acılı
Su 2 lt olmuştur 3 e tamamlarım..
Spor be fit 21,
Kek olmayaydı iyiydi... Birde dün diyet başarı öykülerini okudum nasıl gaza geldim bende yapacağım diye ertesi gün yaptığıma bak....
Canim menun biraz kalabalik degilmi sencede? Tostlar fazla olmus keki saymiyorum bilee. sarma zaten pirincliyse kaptanin gazabindan kacacak yer ara. Be fit kac dakika canim? Hani kardiyo egzersizi gibi biseymiİyi akşamlar hanımlar
Bugün ilk menü benden
Sabah 10 30
Öğlen 12 30
2 tane filtre kahve
8 sarma
1 dilim kek
Ara 1500
Yarım kaşarlı tost
2 ceviz
Akşam 1730
Spor be fit 21,
Kek olmayaydı iyiydi... Birde dün diyet başarı öykülerini okudum nasıl gaza geldim bende yapacağım diye ertesi gün yaptığıma bak....
Bilmiyorum canım böyle saçma sapan bir hal olduAa bak simdii. Annenler geldiginde bile daha dikkatliydin nooldu da saldin kendini
Depresyona girmissin annenler gitti diye. Bak önümüz bayram bi iki kilo verip guzel guzel ciciler giymek varken niye ayni kiloda kalipta pisman olasin ki?? Sen sadece kendine guven gerisi corap söküğü gibi gelirBilmiyorum canım böyle saçma sapan bir hal oldu
Depresyona girmissin annenler gitti diye. Bak önümüz bayram bi iki kilo verip guzel guzel ciciler giymek varken niye ayni kiloda kalipta pisman olasin ki?? Sen sadece kendine guven gerisi corap söküğü gibi gelir
Sagol canim benim aynen Allah saglik sihhat versin gerisi haloluyor pek gunduz uyuyamam ben canim ama bu ara uyuyorum idare ediyoruz sukurRamazanda zor olcak sana ama geçer bu günlerde merak etme. Allah sağlık sıhhat versin uykusuzluk ne ki. Öğlen uyuttuğunda sende yat yanına uyu.
Canim zaten ben ikiz annelerine ayri bir saygi duyuyorum bide ustune calisma hayati eminim zorlayicidir ama alisiyor sanirim insan rabbim hepimize kolaylik versin en onemlisi saglik bu gunlerde cabuk geciyor 1.5 yil olmus anne olali6Geçer canım bugünlerde. Sen 3 4 kere kalkıyorsun ve gündüz uyuyabiliyorsun şükret...benim ikizleriçin 2 yil emzirdim senin kalktığını 2 ile çarp..bide 6 aydan sonra ise başladım.ama şuan 3 yaşında lar çok şükür unutuldu Rabbim onlara sağlık sıhhat versin.
İyi akşamlar hanımlar
Bugün ilk menü benden
Sabah 10 30
Öğlen 12 30
2 tane filtre kahve
8 sarma
1 dilim kek
Ara 1500
Yarım kaşarlı tost
2 ceviz
Akşam 1730
Spor be fit 21,
Yeni gelen tüm arkadaslar hosgeldiniz aramizakeyifle hep birlikte kilo verelim inşallah...
Emzirmiyorum...Canim menun biraz kalabalik degilmi sencede? Tostlar fazla olmus keki saymiyorum bilee. sarma zaten pirincliyse kaptanin gazabindan kacacak yer ara. Be fit kac dakika canim? Hani kardiyo egzersizi gibi biseymi
Evet şaka gibi 3 gündür kaçamak kaçamak gidiyorum mazeretletde maşallahı var...Afiyet olsun cnm
Kek olmamış keşke yemeseydin