Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun ki menüm ü yazayım

Sabah:
2dilim tb ekmeği ile tost
1 haşlanmış yumurta

15:00
3 zeytin
2 hurma
1 parça peynir
Yauem haşlanmış yumurta

17:00
Latte

19:00
1 tabak güveç te türlü
1 tabak salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz kola

Su 3.5 lt
Spor 100 ip

@LAydLiN

Bugun ki menüm ü yazayım

Sabah:
1 haşlanmış yumurta

3 zeytin
2 hurma
1 parça peynir
Yauem haşlanmış yumurta

Latte

1 tabak güveç te türlü
1 tabak salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz kola

Su 3.5 lt
Spor 100 ip

@LAydLiN
Menü de spor ve su hepsi çok güzel
Darısı benim başıma

Yarın sabah tartılırsın o zaman canım yarın ki kilonu başlangıç kilosu olarak alırız. Sen yine ayrı not tutarsın diyetisyendeki sonuçları. Bizimle birlikte de hafta da bir tartılırsın. Aslında bir yönden çok şanslısınız çünkü verilecek kilo çok olunca daha rahat kilo verilebiliyor. Tabii ki biraz istekli ve iradeli olmak da lazım.

Aynen canım benim de arada bir o sıkıntıdan oluyor normaldir. Yeteri kadar lifli beslenmiyoruz. Ama çok fark ediyor geçen gün resmen 800 gr fark etti. İnşallah yarına eksi kiloda çıkarsın tartı sürpriz yapar sana.

Ben de senin gibiyim :KK70::KK70::KK70: Ama ben artık yetişemiyorum güvenilir birini bulur bulmaz hemen alacağım.
Kaptanım ben iftar öncesi olsun diye yemeğimi 7 de yedim.öğle yemeğini de 1 de yemiştim arada başka bişey yemedim. Ve yemekten önce tartıya çıktığımda ne gördüm dersin....57.9 bana göre süper...valla 58.3 çıkacağım diye çok korkuyordum.
geçen hafta cuma günü 58.1 dim
Bu perşembe akşamı 57.9 fark 200 gr.ama benim için süper oldu..bugun oruçlu olmadığım için bi de yarın sabah tartılacagim bakalım fark olacak mi

Bugun ki menüm ü yazayım

Sabah:
1 haşlanmış yumurta

3 zeytin
2 hurma
1 parça peynir
Yauem haşlanmış yumurta

Latte

1 tabak güveç te türlü
1 tabak salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz kola

Su 3.5 lt
Spor 100 ip

@LAydLiN

Afiyet olsun cnm bence iyi menün

Ne kadar zamanda olmadı bebeğin?
Bende 3 yılın sonunda hamile kaldım.
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Bende 3.yılın sonunda hamile kaldım canım. Msjini gorunce duygulandim bir an..Bu duyguyu hiç yaşayamayacagim sanmıştım ama Rabbim çok büyük hamdolsun.

Sabah 08.00
1 haslama yumurta
1 kk suzme
Domates salatalik

Ara 11.00
1 turk.kahvesi

Ogle 12.30
2 parca tavuk gogsu
Yarim.kase sehriye corba

Aksam 20.05
3 yk patlicam salata
2 parca tavuk gogsu
Salata

2 litre su
1 saat yuruyus

Bende 3.yılın sonunda hamile kaldım canım. Msjini gorunce duygulandim bir an..Bu duyguyu hiç yaşayamayacagim sanmıştım ama Rabbim çok büyük hamdolsun.

Çok şükür yine 3 yıl az (tabi yaşayan bilir)
Kuzenim 8 sene sorna kavuştu mucizesine..
Oysa iki tüp bebek denedi olmadı olmadı..
Hem kadın da hem erkekte sorunları vardı..
Sonra kendi kendine oldu..
Rabbim herkese nasip etsin.
Hamile olunca bana öyle imrendi ki öyle mazlum bakıyordu ki doğum sancılarıömda ona dualar ettim ve elh. Benim doğummdan tam 9 ay sorna bebeğini kycagına aldı

Merhaba kızlar bugun motivasyon u mu tekrar ele almaya karar verdim.
Diyet başarı öykülerini okudum
Bayram ı düşündüm.
Bayram da tekrar insanların kilo almışsın kilo almışsın lafını duymak istemiyorum o nedenle yine yeniden aktif olmaya karar verdim.
İnşallah 6lı rakamları görürüm yanlız ben baya artıdaym kaptan ne olacak LAydLiNe LAydLiNe
Yapcak bişey yok canım yine sonuncu olmazsın inşallah. Yeter ki sen kendine gel. Ve lütfen artık bu son olsun

Back
X