- 5 Mayıs 2018
- 120
- 283
- 18
- 37
Ayyyy gec okudum napcam simdi benOruç tutuyorsan canım bu akşam iftardan önce tartılacaksın. Oruç tutmayanlar sabah tartılacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy gec okudum napcam simdi benOruç tutuyorsan canım bu akşam iftardan önce tartılacaksın. Oruç tutmayanlar sabah tartılacak![]()
Hepimiz öyleyiz canım.
Bende öğretmenim fakat bebek büyütüyorum kızın kaç aylık?
Ne kadar zamanda olmadı bebeğin?
Bende 3 yılın sonunda hamile kaldım.
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Yeni gelen tüm arkadaslar hosgeldiniz aramizakeyifle hep birlikte kilo verelim inşallah...
17 mayis menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yk labne peynir
2 kucuk domates
Iftar
1 kase mercimek corbasi
Cacik
Cay icicem yanina biraz dut yerim
İyi akşamlar hanımlar
Bugün ilk menü benden
Sabah 10 30
Yarım kaşarlı tost (organik tam tahıllı ekmek)
Öğlen 12 30
2 tane filtre kahve
8 sarma
1 dilim kek
Ara 1500
Yarım kaşarlı tost
2 ceviz
Akşam 1730
4 yk zeytinyağlı fasulye bol acılı
Su 2 lt olmuştur 3 e tamamlarım..
Spor be fit 21,
Kek olmayaydı iyiydi... Birde dün diyet başarı öykülerini okudum nasıl gaza geldim bende yapacağım diye ertesi gün yaptığıma bak....
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. İnşallah bizimle birlikte sen de istediğin kiloya ulaşıp mutlu olacaksınMerhaba
Diyet sayfalarına aktif olarak dün katıldım
yarışmalara katılmak istiyorum
yardımcı olabilirseniz sevinirim
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Latiska
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Adana
Boyunuz :1,55
Kilonuz:62,4 (sabah tartıldım)
Hedef kilonuz :ilk hedef 56 sonraki hedef 52
Kilo alma hikayeniz :2.doğumdan sonra yeme alışkanlığında değişiklik ve
hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Şeker hastası olmak istemiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Neden 13. Takım? : Okuduğum mesajları samimim buldum.
Latte ve kola haricinde süper bir menü. İlk menülerine dönüp bi baksana bu gün sana cezam bu olsun. Şu benim seni bol bol uyardığım menülerinle bu menünü bi kıyasla lütfen. Ne kadar değiştiğini senin de görmeni istiyorum.Bugun ki menüm ü yazayım
Sabah:
2dilim tb ekmeği ile tost
1 haşlanmış yumurta
15:00
3 zeytin
2 hurma
1 parça peynir
Yauem haşlanmış yumurta
17:00
Latte
19:00
1 tabak güveç te türlü
1 tabak salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz kola
Su 3.5 lt
Spor 100 ip
@LAydLiN
. Harika yaaaa çok mutlu oldum şimdi. Haftaya daha iyi bir performans bekliyorum senden. Sen de öğrendin artık bu işiKaptanım ben iftar öncesi olsun diye yemeğimi 7 de yedim.öğle yemeğini de 1 de yemiştim arada başka bişey yemedim. Ve yemekten önce tartıya çıktığımda ne gördüm dersin....57.9 bana göre süper...valla 58.3 çıkacağım diye çok korkuyordum.
geçen hafta cuma günü 58.1 dim
Bu perşembe akşamı 57.9 fark 200 gr.ama benim için süper oldu..bugun oruçlu olmadığım için bi de yarın sabah tartılacagim bakalım fark olacak mi
Hamilelerin duası kesinlikle kabul oluyor kızlar tecrübeyle sabit. Hem görümcem, hem gelinimize dua ettim ikisi de maşallah benden sonra hamile kaldılar.Çok şükür yine 3 yıl az (tabi yaşayan bilir)
Kuzenim 8 sene sorna kavuştu mucizesine..
Oysa iki tüp bebek denedi olmadı olmadı..
Hem kadın da hem erkekte sorunları vardı..
Sonra kendi kendine oldu..
Rabbim herkese nasip etsin.
Hamile olunca bana öyle imrendi ki öyle mazlum bakıyordu ki doğum sancılarıömda ona dualar ettim ve elh. Benim doğummdan tam 9 ay sorna bebeğini kycagına aldı
. Dayancan artık hatta biraz spor felan yap yarın ne kadar az çıkarsan o kadar iyi.Bende geç yatıyorum nasıl sabahı edicem bilmiyorum aç aç :)
Olsun canım yarın sabah tartıl. Ana listede değilsin şükür yoksa çok kötü olurduAyyyy gec okudum napcam simdi ben
. Harika bir menü Bravo17 mayis menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yk labne peynir
2 kucuk domates
Iftar
1 kase mercimek corbasi
Cacik
Cay icicem yanina biraz dut yerim
Yapcak bişey yok canım yine sonuncu olmazsın inşallah. Yeter ki sen kendine gel. Ve lütfen artık bu son olsun
Bende yazayım bugün ki menum
Sabah 10:00 kahvaltı
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates,salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:30
3 tane köfte ve bir bardak ayran
Ara 16:30
10 tane erik
Aksam 19:30
7 kaşık Semiz otu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
22:00 da bi ara daha var diyetisyenin yazdığı 1 galeta ve bir bardak ayran
Aynen su iç sadece yarın bu açlığın faydasını göreceksinBen kendimi çok ac hissediyorum napsam bol bol su içmek sanırım doğru olan
Aynen su iç sadece yarın bu açlığın faydasını göreceksin
Cankız diyetisyen menüsüne bir süre müdahale etmeyeceğim.Afiyet olsun cnm
22gec degilmi biseyler yemek için
Yarından itibaren yeni bir başlangıç yapacağına inanıyorum. O yüzden menünü yorumlamıyorum. Yarın özellikle kontrol edeceğim menünü lütfen ona göre dikkatli ol.
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. İnşallah bizimle birlikte sen de istediğin kiloya ulaşıp mutlu olacaksın
Latte ve kola haricinde süper bir menü. İlk menülerine dönüp bi baksana bu gün sana cezam bu olsun. Şu benim seni bol bol uyardığım menülerinle bu menünü bi kıyasla lütfen. Ne kadar değiştiğini senin de görmeni istiyorum.
. Harika yaaaa çok mutlu oldum şimdi. Haftaya daha iyi bir performans bekliyorum senden. Sen de öğrendin artık bu işi
Hamilelerin duası kesinlikle kabul oluyor kızlar tecrübeyle sabit. Hem görümcem, hem gelinimize dua ettim ikisi de maşallah benden sonra hamile kaldılar.
. Dayancan artık hatta biraz spor felan yap yarın ne kadar az çıkarsan o kadar iyi.
Olsun canım yarın sabah tartıl. Ana listede değilsin şükür yoksa çok kötü olurdu
. Harika bir menü Bravo
İnşallah olmazsınEvet ne kadar az çıkarsam o kadar iyi ama sonuncu olacağım kesin
Diyetisyen menü olarak farklı olmuyor ki canım. Sadece ekmek oluyor menülerde tam buğday.bide ara öğünler oluyor en son saat akşam 10 da meyve ve ayran oluyor genelde yok tutsun diye.benim oyleydi şuan ramazan olduğu için ara öğünde yok...ama ben diyetisyen menüsüyle pek kilo veremedim gerçi düzenli uymadim onadaCankız diyetisyen menüsüne bir süre müdahale etmeyeceğim.solmez sen diyetisyeninin dediği gibi devam et canım. Ben gerekli yerlerde müdahale ederim sana. Bu arada listeni bana da gönder lütfen takibim kolay olsun. Ayrıca kızlar diyetisyene giden iki arkadaşımız var onların menü yorumlarını bir süre sadece ben yapmak istiyorum izninizle. Çünkü onların kilo yüzdeleri de fazla. Bir müddet sonra onlarda yavaş yavaş alışacaklar bizim düzenimize
Ama düşünsene canım 3 dil öğrenmiş olacak ne güzel1ci sınıfa gidiyor ama sanki 4cu sınıfa gidiyor gibi ödev veriyorlar
Türkler için daha zor oluyor almanca ve ingilizce öğrenmek
Canımsın yaaaaa tekrardan hoş geldin aramıza13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : @Birprensess
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev Hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz: 102.2
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, umursamazlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Istediğim kıyafetleri giymek, ileride sağlıklı gebelik geçirmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : @LAydLiNe nin bu takımda yer olduğunu söylemesi üzerine gelmiştim iyiki gelmişim Ilgi alaka süper ve motivasyon verici öncesi-sonrasi resimleri var maşallah![]()
Cankız diyetisyen menüsüne bir süre müdahale etmeyeceğim.solmez sen diyetisyeninin dediği gibi devam et canım. Ben gerekli yerlerde müdahale ederim sana. Bu arada listeni bana da gönder lütfen takibim kolay olsun. Ayrıca kızlar diyetisyene giden iki arkadaşımız var onların menü yorumlarını bir süre sadece ben yapmak istiyorum izninizle. Çünkü onların kilo yüzdeleri de fazla. Bir müddet sonra onlarda yavaş yavaş alışacaklar bizim düzenimize
Gayet iyi bir menü olmuş canım tam diyetlik. Ben tavuk yemediğim için bana göre değil o başka :)Sabah 08.00
1 haslama yumurta
1 kk suzme
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk.kahvesi
Ogle 12.30
2 parca tavuk gogsu
Yarim.kase sehriye corba
Aksam 20.05
3 yk patlicam salata
2 parca tavuk gogsu
Salata
2 litre su
1 saat yuruyus
Samimi dua çok önemli canım bende bu acıyı yaşadığım için hep dua ederim bebeği olamayanlara. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin ins.Çok şükür yine 3 yıl az (tabi yaşayan bilir)
Kuzenim 8 sene sorna kavuştu mucizesine..
Oysa iki tüp bebek denedi olmadı olmadı..
Hem kadın da hem erkekte sorunları vardı..
Sonra kendi kendine oldu..
Rabbim herkese nasip etsin.
Hamile olunca bana öyle imrendi ki öyle mazlum bakıyordu ki doğum sancılarıömda ona dualar ettim ve elh. Benim doğummdan tam 9 ay sorna bebeğini kycagına aldı
Ama düşünsene canım 3 dil öğrenmiş olacak ne güzel
Canımsın yaaaaa tekrardan hoş geldin aramıza![]()