Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

17 mayis menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yk labne peynir
2 kucuk domates
Iftar
1 kase mercimek corbasi
Cacik
Cay icicem yanina biraz dut yerim
Menü güzelde sanki biraz karbonhidrat olsa... Bir dilim ekmek veya yulaf gibi..
Sırf protein diyetindeysen de akşam biraz daha protein alsan. .

Ama düşünsene canım 3 dil öğrenmiş olacak ne güzel
Canımsın yaaaaa tekrardan hoş geldin aramıza :KK200:
Hoşbuldum çok çok. Inşallah başaracağım bugün resmen 3.5 lt su içtim hayatımda ilk defa normalde 2 bardak bile içmezdim çok şükür inşallah böyle devam eder:nazar::KK50:

Hoşbuldum çok çok. Inşallah başaracağım bugün resmen 3.5 lt su içtim hayatımda ilk defa normalde 2 bardak bile içmezdim çok şükür inşallah böyle devam eder:nazar::KK50:
Eder eder yeter ki iste sen. İnsanın isteyince başaramayacağı hiç bir şey yok.

Menü güzelde sanki biraz karbonhidrat olsa... Bir dilim ekmek veya yulaf gibi..
Sırf protein diyetindeysen de akşam biraz daha protein alsan. .
Ya oyle protein dieti su bu diyetinde degilim ama ekmeksiz bi yol cizdim kendime diyim cokda aramiyorum acikcasi cok sukur

Gelelim benim tartıyla yüzleşme anıma :oops::oops:

Kutlamaları fazlasıyla abartınca tartıda berbat bir rakam gördüm.

Şu anki kilom 62.4 şükür mezun oldum listede değilim

Şimdi kısa sürede bu kadar kiloyu nasıl aldım anlatayım

Mezuniyetin akşamına fast food yedim hem de menü olarak bir hambuger, bir cheeseburgwr yanında kola patates sosları saymıyorum

Ertesi akşam kiremitte köfte ve çokça pide bir de bunları geç saatte yedim

Ertesi gün iş yerine tatlı sözüm vardı zayıflayınca size tatlı alacağım demiştim mezuniyeti baklavayla kutladık yaklaşık 9-10 dilim yedim

Ramazandan önceki gün kahvaltıda 1 simit yedim öğlene yine iş yerindekilerle son defa öğle yemeği yiyelim diye bol pide eşliğinde kiremitte köfte yedim yanında kola da vardı.

Orucun ilk günü sabah tartıda 63 ü gördüm ve iki günde şükür 600 gr gitti. Kutlamaları da bitirdim:KK70: Hatta daha ağzıma ramazan pidesi sürmedim düşünün artık. Eşim tatlı almış iftara. Elim gitti gitti geldi sonra yüksek sesle uyardım kendimi şeytana ıymayacağım diye veeeeee uymadım. Çok uzun oldu ama nasıl kilo aldım bilmenizi istedim. Vermek çok zor ama almak çok kolay

Mezuniyetin akşamına fast food yedim hem de menü olarak bir hambuger, bir cheeseburgwr yanında kola patates sosları saymıyorum

Ertesi gün iş yerine tatlı sözüm vardı zayıflayınca size tatlı alacağım demiştim mezuniyeti baklavayla kutladık yaklaşık 9-10 dilim yedim

Ramazandan önceki gün kahvaltıda 1 simit yedim öğlene yine iş yerindekilerle son defa öğle yemeği yiyelim diye bol pide eşliğinde kiremitte köfte yedim yanında kola da vardı.

Orucun ilk günü sabah tartıda 63 ü gördüm ve iki günde şükür 600 gr gitti. Kutlamaları da bitirdim:KK70: Hatta daha ağzıma ramazan pidesi sürmedim düşünün artık. Eşim tatlı almış iftara. Elim gitti gitti geldi sonra yüksek sesle uyardım kendimi şeytana ıymayacağım diye veeeeee uymadım. Çok uzun oldu ama nasıl kilo aldım bilmenizi istedim. Vermek çok zor ama almak çok kolay

Masallahhhh iyi yemissin
Sende dikkat et cnm yoksa geri kilo alirsin

Merhaba kızlar :KK54::halay::KK36:

ben burada yeniyim
yarış ne zaman başlıyor? kurallar için okuyacağım bir sayfa var mı?
bir yeşillendirirseniz sevinirim

ben menümü vereyim yine de

sabah:1 yumurta, 1 dilim tb ekmeği, 3 y zeytin
öğle: bulgur köfteli tavuk çorbası
ara: 1 salatalık, 8 yeşil erik
akşam: bir tabak kıymalı patlıcan güveç (ekmek yok)
ara: küçük bir kase yoğurt (2 saat sonra yerim, acıkmazsam yemem belki)

8 bardak su
sabah aç karnına kilom:62.4
oruç tutmadığım için kilo ölçümünü sabahları yapacağım

Merhaba kızlar :KK54::halay::KK36:

ben burada yeniyim
yarış ne zaman başlıyor? kurallar için okuyacağım bir sayfa var mı?
bir yeşillendirirseniz sevinirim

ben menümü vereyim yine de

sabah:1 yumurta, 1 dilim tb ekmeği, 3 y zeytin
öğle: bulgur köfteli tavuk çorbası
ara: 1 salatalık, 8 yeşil erik
akşam: bir tabak kıymalı patlıcan güveç (ekmek yok)
ara: küçük bir kase yoğurt (2 saat sonra yerim, acıkmazsam yemem belki)

8 bardak su
sabah aç karnına kilom:62.4
oruç tutmadığım için kilo ölçümünü sabahları yapacağım

Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Haftada bir gün cuma bildirim günümüz. Cuma günü mutlaka ama mutlaka bildirim yapıyoruz bu çok önemli. Yarışma için detaylı bilgiye de Cuma zayıflama yarışmaları karar sayfası topiği var ordan ulaşabilirsin. Menün gayet güzel. Diyetisyenle mi çalışıyorsun?

Baya güzel yemişsin kaptanım. Bu yeme esnasında kaç günde ne kadar aldın?

Baya güzel yemişsin kaptanım. Bu yeme esnasında kaç günde ne kadar aldın?
Ben yiyince güzel yiyorum canım ama nerde duracağımı biliyorum. Biraz saçmaladım bu kez ama çabuk toparladım şükür.
5 günde aldım toplamda ama sanırım günlük 500 600 geldi çünkü cuma sabah 59.8 dim. Bu arada spor yapmadım hiç omunda etkisi var.

Back
X