Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo bildirimi zamani
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.0
Fark 800 gram
Ben bazı insanlar neden zayıf belgeselini izlemiştim bir kere...Ben yiyince güzel yiyorum canım ama nerde duracağımı biliyorum. Biraz saçmaladım bu kez ama çabuk toparladım şükür.
5 günde aldım toplamda ama sanırım günlük 500 600 geldi çünkü cuma sabah 59.8 dim. Bu arada spor yapmadım hiç omunda etkisi var.
Güzel menü afiyet olsunMenum
sahur 02.00
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 hurma
2 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik
1.5 litre su 1 bardak kefir
Iftar 20.00
1 kase corba ve salata
1 but 2 3 dilim karpuz
4 kasik bulgur pilavi
1 litre su
Sagol canimGüzel menü afiyet olsun
Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Haftada bir gün cuma bildirim günümüz. Cuma günü mutlaka ama mutlaka bildirim yapıyoruz bu çok önemli. Yarışma için detaylı bilgiye de Cuma zayıflama yarışmaları karar sayfası topiği var ordan ulaşabilirsin. Menün gayet güzel. Diyetisyenle mi çalışıyorsun?
Kilo bildirimi zamani
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.0
Fark 800 gram
Benimde bir sürelik düşüncem bu yönde canım. Menülerimi sizlere de yazacağım ama nasıl kilo korunur onu da benimle birlikte öğreneceksiniz.Ben bazı insanlar neden zayıf belgeselini izlemiştim bir kere...
Bir adam ve kadın 1 hafta boyunca izliyorlar ve herkes çok yemek yediklerini söylüyordu.. Aslında yemek yiyorlar ama adam ve kadın bir öğünü fazla kaçırdıkları da ertesi gün kahvaltıyı çok az yapıyorlardı yada yapmıyorlardı ve bütün gün hafif yiyorlardı ama bunu tabi bilinçli yapımıyorlardı hayatların düzeni olmuş birde ikisi de asla yemek aralarında bir şey atıştırmıyordu...
Menum
sahur 02.00
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 hurma
2 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik
1.5 litre su 1 bardak kefir
Iftar 20.00
1 kase corba ve salata
1 but 2 3 dilim karpuz
4 kasik bulgur pilavi
1 litre su
Dünkü uyarımı tekrar ediyorum duymayan, görmeyen, bilmeyen kalmasın. Herkesten istisnasız listede olan olmayan herkesten güzel menüler bekliyorum. Tek lokma kaçamak istemiyorum kimseden.
Ben isteyen her insanın iradeli olduğuna inanıyorum. Ve senin de burdan mezun olacağına eminim. O isteği o hevesi gördüm sende. Başaracaksın inşallahilk sayfa 2007 (veya 2008) de açılmış, o yüzden emin olamadım geçerliliği konusunda
menümü beğendiğine sevindim, yarışma motivasyonu emin ol
ama benim için tehlikeli saatler şimdi başlıyor
yemekten sonra tatlıydı, pastaydı, kuruyemişti... tüm günü öldürüyor
bu yüzden balkona kaçtım
gözden ırak gönülden ırak
hiç diyetisyen desteği almadım
ama çok araştırma yaptım kitap okudum
yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum ama irade zayıf bende
motivasyon amaçlı aranızdayım
umarım 2 ay içinde en az 7 kilo verebilirim
desteğin için teşekkürler
Bende yazayım bugün ki menum
Sabah 10:00 kahvaltı
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates,salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:30
3 tane köfte ve bir bardak ayran
Ara 16:30
10 tane erik
Aksam 19:30
7 kaşık Semiz otu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
22:00 da bi ara daha var diyetisyenin yazdığı 1 galeta ve bir bardak ayran
Şeker hastası olmak istemiyorum demişsin yaaa benimde en büyük korkularımdan birisi. Çünkü ailemde herkes şeker hastası. Ve benimde genetik yatkınlığım var. Buraya ilk başladığımda birdenbire 3 ay içerisinde 11 kilo aldım. İlk işim tahlil yaptırmak oldu. Sağlıkçıyım bu arada. İlk görev yerimde AdanaMerhaba
Diyet sayfalarına aktif olarak dün katıldım
yarışmalara katılmak istiyorum
yardımcı olabilirseniz sevinirim
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Latiska
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Adana
Boyunuz :1,55
Kilonuz:62,4 (sabah tartıldım)
Hedef kilonuz :ilk hedef 56 sonraki hedef 52
Kilo alma hikayeniz :2.doğumdan sonra yeme alışkanlığında değişiklik ve
hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Şeker hastası olmak istemiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Neden 13. Takım? : Okuduğum mesajları samimim buldum.
Çünkü bu bir diyetisyen menüsü
maşallah diyorum başka da bir şey söylemiyorum
bütün besin grupları dengeli ve yeterli... kaçamak yok...
22 de galeta ayran yerine 1/2 elma-1 çay kaşığı tarçın (belki biraz da zerdeçal) -küçük bir kase yoğurt karışımına ne dersin?
çok daha lezzetli ve sağlıklı...üstelik tarçının yağ yakma ve şeker düzeyini dengeleme özelliği müthiş
tebrikler tekrar![]()
teşekkürlerBen isteyen her insanın iradeli olduğuna inanıyorum. Ve senin de burdan mezun olacağına eminim. O isteği o hevesi gördüm sende. Başaracaksın inşallah