Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum
sahur 02.00
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
2 hurma
2 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik
1.5 litre su 1 bardak kefir

Iftar 20.00
1 kase corba ve salata
1 but 2 3 dilim karpuz
4 kasik bulgur pilavi
1 litre su
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun.

İrade gerçekten önemli canım sakın pes etme veremem diye düşünme.bi hafta az verirsin bi hafta çok ama hiç bozma diyeti.ben 6 aydır burdayım ve şimdi geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. 6 ay boyunca bizim için güzel görünen zararlı şeyleri yemedim içmedim ne değişti yeseydim de zaman geçecekti yemeseydim de.ama bak geriye aynaya baktigimda süper dediğim kendimle gurur duyduğum halim kaldi elh.masallah barikallah diyeyim kendime ve Burdaki arkadaşlara..
Biz burası harici 5 arkadaşla grup kurduk başladık 70 tim onlar 85 90 civarı. biri ben yapamam dedi okadar ısrara rağmen çıktı yapmadı hala bakıyorum aynı kiloda.diğer 3 u yapıyoruz diyor güya ama hiç ilerleme yok hergün oturmalar pastalar börekler.83 oldu biri tekrar 86 ya çıktı mesela.okadar çok şey yazıyorum ki onlara motive olmaları için ama nafile.günlük liste yazın diyorum burda olduğu gibi yok.bunu niye anlattım irade çok önemli..ama ben dediğim gibi 6 ayda 70 ten 58 e indim hamdolsun ins.hedefe 3 kilo kaldı..bunun başarısını da bu gruba bağlıyorum yoksa bende çok iradesiz biriydim başlar başlar bırakırdım diyete.hatta ilk başlarda bile okadar irade sahibi değildim menulerim çok kötüydü ama zamanla düzeldi alıştım. Hele kilo verdiğini görünce insan daha da hirslaniyor..bu işin sırrı sabır istikrar ve dediğim gibi hepbirlkte güzel kilolara ulaşacağız ins.tam yerine geldi yeni gelen arkadaşlar...
Çok güzel kilo vermişsin maşallah. Darısı başımıza.

Şeker hastası olmak istemiyorum demişsin yaaa benimde en büyük korkularımdan birisi. Çünkü ailemde herkes şeker hastası. Ve benimde genetik yatkınlığım var. Buraya ilk başladığımda birdenbire 3 ay içerisinde 11 kilo aldım. İlk işim tahlil yaptırmak oldu. Sağlıkçıyım bu arada. İlk görev yerimde Adana :KK66: şükür tertemiz çıktı. Şimdi 36 yaşındayım ve uzun süre de sağlıklı yaşayacağıma inanıyorum

benim de annem, babam, anneleri babaları şeker hastası...
şekerim 100 civarı çıkıyor
eşim de şeker hastası bu arada
yani kaçarım yok :KK34:

endokrinoloğa gidip şeker yüklemesi ve HB A1C analizi yaptırmaya da korkuyorum
biliyorum ki bi 5 kilo versem düzelme ihtimali çok yüksek
umarım başarabilirim

İrade gerçekten önemli canım sakın pes etme veremem diye düşünme.bi hafta az verirsin bi hafta çok ama hiç bozma diyeti.ben 6 aydır burdayım ve şimdi geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. 6 ay boyunca bizim için güzel görünen zararlı şeyleri yemedim içmedim ne değişti yeseydim de zaman geçecekti yemeseydim de.ama bak geriye aynaya baktigimda süper dediğim kendimle gurur duyduğum halim kaldi elh.masallah barikallah diyeyim kendime ve Burdaki arkadaşlara..
Biz burası harici 5 arkadaşla grup kurduk başladık 70 tim onlar 85 90 civarı. biri ben yapamam dedi okadar ısrara rağmen çıktı yapmadı hala bakıyorum aynı kiloda.diğer 3 u yapıyoruz diyor güya ama hiç ilerleme yok hergün oturmalar pastalar börekler.83 oldu biri tekrar 86 ya çıktı mesela.okadar çok şey yazıyorum ki onlara motive olmaları için ama nafile.günlük liste yazın diyorum burda olduğu gibi yok.bunu niye anlattım irade çok önemli..ama ben dediğim gibi 6 ayda 70 ten 58 e indim hamdolsun ins.hedefe 3 kilo kaldı..bunun başarısını da bu gruba bağlıyorum yoksa bende çok iradesiz biriydim başlar başlar bırakırdım diyete.hatta ilk başlarda bile okadar irade sahibi değildim menulerim çok kötüydü ama zamanla düzeldi alıştım. Hele kilo verdiğini görünce insan daha da hirslaniyor..bu işin sırrı sabır istikrar ve dediğim gibi hepbirlkte güzel kilolara ulaşacağız ins.tam yerine geldi yeni gelen arkadaşlar...

Tebrik ederim öncelikle azminden dolayı
ben de inanıyorum kilo vereceğime

ben doğumları saymazsak en çok 63 kiloya çıktım

4 yıl önce yine 63 ten 55 e düştüm

sonra tekrar kilo aldım ve yeniden 63
bir kez daha 55 olacağım :rapci:

Son düzenleme:
17 mayıs menü
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
domates
salatalık
2 zeytin
yeşil çay

İftar
bir kase cacık
Yarım imam bayıldı ( Yağda kızartmadan, közleyerek yaptım patlıcanı )

Saat 10:00
filtre kahve sütlü

2,5 litre su

LAydLiNe LAydLiNe

İftar az gibi geldi canım afiyet olsun

Ben bu msj sayılarını özelden atmaya çalışıyorum herseferinde ama olmuyor bi türlü..bi kaptan kayıtlı özelde bi de zerra sadece size kayıtlı msj üzerinden atıyorum. Diğerlerini deniyorum olmuyor sanırım chentiq canım sana özelden geldi mi msjim bı bakarmisin gelmediyse burdan da yazdım zaten.

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 8 bucukta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 bardak süt

Saat 1 de
Omlet 2 yumurtadan
1 dilim pide
1 kase yogurt

Saat 7 de
1 kase havuç çorbası
1 tabak tavuklu mantarlı sote
2 kasik Kozlu biber patlıcan yoğurtlu
Karpuz

Şu 2lt
Spor leslie yapıcam şimdi ins.30 dk
Ve egzersiz hareketleri

LAydLiNe LAydLiNe

Pidenin açıklamasını yapmışsın ama hiç açıklama yapmak zorunda kalmasan daha iyiydi. Hedefe çok az kaldı artık daha dikkatli olman lazım. Mezun olunca koruma döneminde yavaş yavaş yersin

Dur simdi benim kafam karisti rakibim 59 muydun 69 muydun :-)
Allah söyletiyor
Kizlar cuma 67.1
Bugun 66.1
Fark -1 kg
Her hafta en az 1 kilo versem keskee..
Harika bir rakam demek ki neymiş verilebiliyormuş.
Menumu de yazayim

Sahur 2.30
1 dilim pide
Köy peyniri
Cay
Domates salatalık biber
Sahurda 1 bucuk litre su ictim.

İftar 20.21
1 kase sarimsakli tarhana çorbası
2 tane kurutulmuş biber dolmasi. bulgurlu
1 bucuk kase cacik
3 hurma
Iftarda 1 litre su
Ve malesef 2 bucuk dilim pide. Keske yemeseydim

10 dakika twister
Elime iki su siseli alip yanlara eğilme 200 tane. Ismi varsada bilmiyorum :-)
Simdi azicik leslie yapicam.
100 de ip atlama
Pide yok pide

Kilo bildirimi
Geçen hafta 76.1
Bu hafta 75.3
Fark 800 gr
LAydLiNe LAydLiNe
Maşallah canım çok güzel
17 mayıs

Sahur 03.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
Domates salatalık

İftar 20.15
1 kase tarhana
Yarım tabak et sote
Salata
Birkaç dilim fırınlanmış patates

2 buçuk litre su
Patates haricinde güzel menü

Kızlar bebişim durmuyor bugün huysuzluğu üzerinde. Bir iftar yaptık ki sormayın bağrış çığrış açlık başıma vurmuş zaten:110: Dün 6. Ay aşıları yapıldı ondan galiba huysuzluğu. Uyutabilirsem gelicem epey geçmiş birikmiş yine hiçbirine bakamadım
Geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
17 mayıs menü
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
domates
salatalık
2 zeytin
yeşil çay

İftar
bir kase cacık
Yarım imam bayıldı ( Yağda kızartmadan, közleyerek yaptım patlıcanı )

Saat 10:00
filtre kahve sütlü

2,5 litre su

LAydLiNe LAydLiNe
Akşamın az olmuş canım sahurda dikkat et
benim de annem, babam, anneleri babaları şeker hastası...
şekerim 100 civarı çıkıyor
eşim de şeker hastası bu arada
yani kaçarım yok :KK34:

endokrinoloğa gidip şeker yüklemesi ve HB A1C analizi yaptırmaya da korkuyorum
biliyorum ki bi 5 kilo versem düzelme ihtimali çok yüksek
umarım başarabilirim
Ama biliyosun ki insülün direncine baktırman lazım bence bu konuyu ihmal etme lütfen en kısa zamanda tahlillerini yaptır. Bence tertemiz çıkacak ama aklımızda kalmasın
Kilo bildirimi
Geçen cuma 71.5
Bu hafta 70.8
Fark 700 gr
Süpersin kaçak yine kaçtın arada uğra
Bugünkü menüm

Sahur
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Zeytin
Çok az reçel

İftar
1 kase cacık
1 tabak etli patates yemeği

1.5 lt su olmuştur
Patates tarlanız felan mı var sürekli patates yiyorsun canım patates yok patates yasak

Iyi ki katılmışım takıma mesajları okudum harika motive ediyorsunuz birbirinizi ve tabi ki okuyan olarak bende motive oldum LAydLiNe LAydLiNe diyetisyen listesinin resmini çekip attım ama istersen yazabilirim de, yazınca daha mı kolay olurdu bilemedim
yok canım uğraşma yazmak için ben bakarım. Sen listenin dışına çıkma yeter. Bence de iyi ki katılmışsın aramıza

Ben bu msj sayılarını özelden atmaya çalışıyorum herseferinde ama olmuyor bi türlü..bi kaptan kayıtlı özelde bi de zerra sadece size kayıtlı msj üzerinden atıyorum. Diğerlerini deniyorum olmuyor sanırım chentiq canım sana özelden geldi mi msjim bı bakarmisin gelmediyse burdan da yazdım zaten.
Direkt kullanıcı adını yazman gerekiyor canım

Sahurumu tam hatırlamıyorum iftarımı yazayım

20:02

1 kase mercimek çorbası
1 tane etli biber dolması (pirinçli yaptım ama az pirinçli)
Bol salata
2 yk yoğurt

Suyu saymadım çok çok içiyorum

Pide ve tatlı yemedim:halay:

Back
X