Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamm bende aranıza katılabilir myim?

Kullanıcı Adı :solmez
İsim (İsteğe Bağlı ):sinem
Mesleginiz:sosyolog/aile danışmanı
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:100.900
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum. hiç zayıf olmadım. son kiloları doğum sonrası aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :öncelikle sağlık için ve ikinci çocuk düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :katılmadım
Neden 13. Takım? :şuan sadece bu grupta boşluk olduğu için. ama zaten diğer gruplar hakkında da bir bilgim yok.
Hos geldin aramiza canim bende yeniyim insallah hep birlikte eriyip gitcez:halay:

Sahurumu tam hatırlamıyorum iftarımı yazayım

20:02

1 kase mercimek çorbası
1 tane etli biber dolması (pirinçli yaptım ama az pirinçli)
Bol salata
2 yk yoğurt

Suyu saymadım çok çok içiyorum

Pide ve tatlı yemedim:halay:
Cok iyi olmus kaptanim kacamakta yok harika

selamm bende aranıza katılabilir myim?

Kullanıcı Adı :solmez
İsim (İsteğe Bağlı ):sinem
Mesleginiz:sosyolog/aile danışmanı
Yaşınız :33
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:100.900
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum. hiç zayıf olmadım. son kiloları doğum sonrası aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :öncelikle sağlık için ve ikinci çocuk düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :katılmadım
Neden 13. Takım? :şuan sadece bu grupta boşluk olduğu için. ama zaten diğer gruplar hakkında da bir bilgim yok.
hoşgeldin canım aramıza

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : @Birprensess
İsim (İsteğe Bağlı ): :KK49:
Mesleginiz: Ev Hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz: 102.2
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, umursamazlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Istediğim kıyafetleri giymek, ileride sağlıklı gebelik geçirmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : @LAydLiNe nin bu takımda yer olduğunu söylemesi üzerine gelmiştim iyiki gelmişim Ilgi alaka süper ve motivasyon verici öncesi-sonrasi resimleri var maşallah :nazar:
hoşgeldin canım

En son 86 çıkmıştım cnm yarın tartılcam ama hiç veremedim bu hafta kesin
Herkes diyor cnm 104 kilo nerde 86 nerde :)
ne güzel cankız senin etrafın tepkileri :)
geçen bir teyze gördüm gebe misin diye sordu:deli: beynimden vurulmuşa döndüm :skandal: yeni doğum yaptım dedim. kaç aylık bebeğin dedi
6 aylık dedim
ne dese beğenirsin epey olmuş dedi.:KK57:
birisi özellikle moral bozmak için göndermiş gibiydi kadının yorumları:sinirli:
bir de annemin gıcık komşuları var o kadar kilo vermişim kilo mu aldın diye soruyorlar :işsiz: bir gün birine fena patlıycam ama bilemiyorum kime denk gelir:KK62:
Oruç tutuyor musun? Bebeğin kaç aylık
6 aylık canım oruç tutuyorum şükür. iftarla sahur arası suya yükleniyorum susuz kaldığım için. toparlıyor vücudum iftardan sonra.

Merhaba
Diyet sayfalarına aktif olarak dün katıldım
yarışmalara katılmak istiyorum
yardımcı olabilirseniz sevinirim

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Latiska
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :43
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Adana
Boyunuz :1,55
Kilonuz:62,4 (sabah tartıldım)
Hedef kilonuz :ilk hedef 56 sonraki hedef 52
Kilo alma hikayeniz :2.doğumdan sonra yeme alışkanlığında değişiklik ve
hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Şeker hastası olmak istemiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Neden 13. Takım? : Okuduğum mesajları samimim buldum.
hoşgeldin canım

Çok şükür yine 3 yıl az (tabi yaşayan bilir)
Kuzenim 8 sene sorna kavuştu mucizesine..
Oysa iki tüp bebek denedi olmadı olmadı..
Hem kadın da hem erkekte sorunları vardı..
Sonra kendi kendine oldu..
Rabbim herkese nasip etsin.
Hamile olunca bana öyle imrendi ki öyle mazlum bakıyordu ki doğum sancılarıömda ona dualar ettim ve elh. Benim doğummdan tam 9 ay sorna bebeğini kycagına aldı
doğumda edilen dualar kabul olurmuş ne güzel bak canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin.

İlk kilo bildirimini ben yapayım.
Geçen hafta : 74
Bugün : 73
tebrikler canım çok iyi vermişsin

Gelelim benim tartıyla yüzleşme anıma :oops::oops:

Kutlamaları fazlasıyla abartınca tartıda berbat bir rakam gördüm.

Şu anki kilom 62.4 şükür mezun oldum listede değilim

Şimdi kısa sürede bu kadar kiloyu nasıl aldım anlatayım

Mezuniyetin akşamına fast food yedim hem de menü olarak bir hambuger, bir cheeseburgwr yanında kola patates sosları saymıyorum

Ertesi akşam kiremitte köfte ve çokça pide bir de bunları geç saatte yedim

Ertesi gün iş yerine tatlı sözüm vardı zayıflayınca size tatlı alacağım demiştim mezuniyeti baklavayla kutladık yaklaşık 9-10 dilim yedim

Ramazandan önceki gün kahvaltıda 1 simit yedim öğlene yine iş yerindekilerle son defa öğle yemeği yiyelim diye bol pide eşliğinde kiremitte köfte yedim yanında kola da vardı.

Orucun ilk günü sabah tartıda 63 ü gördüm ve iki günde şükür 600 gr gitti. Kutlamaları da bitirdim:KK70: Hatta daha ağzıma ramazan pidesi sürmedim düşünün artık. Eşim tatlı almış iftara. Elim gitti gitti geldi sonra yüksek sesle uyardım kendimi şeytana ıymayacağım diye veeeeee uymadım. Çok uzun oldu ama nasıl kilo aldım bilmenizi istedim. Vermek çok zor ama almak çok kolay
çok kaçırmışsın kaptanım ama ben mezun olsam ben de yerdim ne yalan söyliim :) bir an önce toparlanmak lazım. sen bu işi çözmüşsün zaten bayrama yine 59 olursun

Ne güzel hareketlendik canlandık maşallah 41 kere :nazar::nazar::nazar:

:KK200::KK200::KK200:
o kadar hareketlenmiş ki takım bir sürü mesaj birikmiş alışık değilim oku oku bitmiyor:KK6:

Kilo bildirimi zamani
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.0
Fark 800 gram
tebrikler canım
ilk sayfa 2007 (veya 2008) de açılmış, o yüzden emin olamadım geçerliliği konusunda :KK48:
menümü beğendiğine sevindim, yarışma motivasyonu emin ol
ama benim için tehlikeli saatler şimdi başlıyor
yemekten sonra tatlıydı, pastaydı, kuruyemişti... tüm günü öldürüyor
bu yüzden balkona kaçtım
gözden ırak gönülden ırak

hiç diyetisyen desteği almadım
ama çok araştırma yaptım kitap okudum
yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum ama irade zayıf bende :kızgın:
motivasyon amaçlı aranızdayım
umarım 2 ay içinde en az 7 kilo verebilirim

desteğin için teşekkürler
canım yeme konusunda benim iradem de zayıf ama bu takıma geldiğimden beri bir şeyleri başarıyorum çok şükür. hepimiz birbirimize destek oluyoruz zaman zaman bıraktığımız yorulduğumuz oluyor ama (arkadaşlara teşekkür ederim) destekle beraber tekrardan başlayıp devam ediyoruz. 19 ocakta girdim ben takıma 85 kiloyla başladım şu an 75.3 kiloyum. 10 kilo gitti şükür. bizlerle birlikte olursan beraber başarabiliriz:KK71:

Kizlar cuma 67.1
Bugun 66.1
Fark -1 kg
Her hafta en az 1 kilo versem keskee..
tebrikler canım çok iyi

Tebrikler canim 10 kiloyu verdin başladığından beri masallah
evet ya geriye dönüp baktığımda kocaman 10 kilo uçtu gitti:KK73: daha çok var ama :KK75::KK75::KK75: tey tey tey

teşekkür ederim cankız

Tebrik ederim öncelikle azminden dolayı
ben de inanıyorum kilo vereceğime

ben doğumları saymazsak en çok 63 kiloya çıktım

4 yıl önce yine 63 ten 55 e düştüm

sonra tekrar kilo aldım ve yeniden 63
bir kez daha 55 olacağım :rapci:
fazlalığın çok yok canım en kısa zamanda halledersin
Kilo bildirimi
Geçen cuma 71.5
Bu hafta 70.8
Fark 700 gr
tebrikler canım
Pidenin açıklamasını yapmışsın ama hiç açıklama yapmak zorunda kalmasan daha iyiydi. Hedefe çok az kaldı artık daha dikkatli olman lazım. Mezun olunca koruma döneminde yavaş yavaş yersin

Allah söyletiyor

Harika bir rakam demek ki neymiş verilebiliyormuş.
Pide yok pide

Maşallah canım çok güzel
Patates haricinde güzel menü

Geçmiş olsun canım allah kolaylık versin

Akşamın az olmuş canım sahurda dikkat et

Ama biliyosun ki insülün direncine baktırman lazım bence bu konuyu ihmal etme lütfen en kısa zamanda tahlillerini yaptır. Bence tertemiz çıkacak ama aklımızda kalmasın

Süpersin kaçak yine kaçtın arada uğra
Patates tarlanız felan mı var sürekli patates yiyorsun canım patates yok patates yasak

yok canım uğraşma yazmak için ben bakarım. Sen listenin dışına çıkma yeter. Bence de iyi ki katılmışsın aramıza
teşekkür ederim canım

LAydLiNe LAydLiNe
Kaptanım yediklerini okudum da neler yemişsin sen öyle. 10 dilim baklava ne demek şaşkınım şuan.nasıl yiyebildinki okadar.hiç koruma dönemi yapmadan direk bırakmışsın kendini.şaka bi yana sen iradeli sin bak hemen toparlamaya geçtin masallah.toparlayınca azar azar ye yine abartmadan haftada bi kaçamak falan.ozaman bişey olmaz...bakalim ben mezun olunca napicam merak ediyorum şimdiden.

Bedenim benimle dalga gecio kizlar 100 gram eksideyim ya cildircm o kadar dikkat ettim sporumu yaptim kacamak yapmadin 100 gr 63 u gormrk nasip.olmayacak
Sakın pes etme 63 ü görmeden 62 olucak sın tatlım.. Vücud belli bir kilodan sonra duruyor zaten hep bu dönemde bırakılıyor ve salınıyor tecrübeye ile biliyorum...

Sen hemenden mezun oldun canim :-) :-) benide sasirttin. Haftaya cok cok guzel kilolar verirsin dedimde 10 kilo demedim kizzz :KK70::KK70::KK70:
Gonlumden geceni yazmisim demekki hrmen mezun olayim diye cok guldum bende :KK49::olamaz:gerci 1 haftada 8 kilo vermistim ama ilk ve sondu sanirim

59 lari da görürsün ins.canım. bende geçen eşime 58 im diyeceğime 68 kiloyum diyorum o da hani zayıflamıştın o nasıl kilo diyor ay dedim dil alışkanlığı 58 im.hala alışamadım 5 li rakamlara.sende böyle olacaksın ins.
Ay canim insallah ya bir gun gormeyi cok isterim de bakalim ne zamana:KK51:

çok kaçırmışsın kaptanım ama ben mezun olsam ben de yerdim ne yalan söyliim :) bir an önce toparlanmak lazım. sen bu işi çözmüşsün zaten bayrama yine 59 olursun

o kadar hareketlenmiş ki takım bir sürü mesaj birikmiş alışık değilim oku oku bitmiyor:KK6:

tebrikler canım
canım yeme konusunda benim iradem de zayıf ama bu takıma geldiğimden beri bir şeyleri başarıyorum çok şükür. hepimiz birbirimize destek oluyoruz zaman zaman bıraktığımız yorulduğumuz oluyor ama (arkadaşlara teşekkür ederim) destekle beraber tekrardan başlayıp devam ediyoruz. 19 ocakta girdim ben takıma 85 kiloyla başladım şu an 75.3 kiloyum. 10 kilo gitti şükür. bizlerle birlikte olursan beraber başarabiliriz:KK71:

tebrikler canım çok iyi

evet ya geriye dönüp baktığımda kocaman 10 kilo uçtu gitti:KK73: daha çok var ama :KK75::KK75::KK75: tey tey tey

teşekkür ederim cankız

fazlalığın çok yok canım en kısa zamanda halledersin

tebrikler canım
teşekkür ederim canım
Tesekkur ederim canim

Back
X