- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Te
Teşekkür ederimAfiyet olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAfiyet olsun cnm
Ay bu yazılar neden böyle oldu kimin ne yazdığı belli değil cevapla diyoruz kutucukta değilde bizim metinle beraber çıkıyor![]()
Eline sağlık kolay gelsinBende kışlıkları ayırdım ev temizlik balkon çamaşır market derken çok yoruldum biran önce yatmak istiyorum
![]()
Çok iyi yapmışsın canım. Bizde çıktık geldik şimdi.pazar vardi esim arabayla gidelim dedi yok dedim yuruyelim.zaten firsat yok yurumeye.çocukları koydum bebek arabasına yürüyerek pazara gittik geldik gelirken de çocukları parka goturduk oynattik benim sporda aradan çıkmış oldu.Bizde dışarı çıktık eşimle kızı parka goturduk dolaştık biraz geldik. Yuruyusumu de yapmış oldum ama çoook sıcak
Evet işler bitermi günlük isler bitti şükür benimde ütüm var yapilcak artık yarın yaparım böyle bölünce sevmiyorum aslında hepsini bir günde yapmak istiyorum ama yok yokMaşallah canım..yorulmussundur dinlen tabi.bende aynılarını yapınca yorgunluğunu hissettim bir an.benim de bitti şükür temizlik bi tek utüm kaldı bakalım. 4 kişilik yaz utusu bursunu eşya var artık gece gece azar azar yaparım onları da temizlik bitti ya şükür insanın aklında kalınca bunalıyor.
Evet işler bitermi günlük isler bitti şükür benimde ütüm var yapilcak artık yarın yaparım böyle bölünce sevmiyorum aslında hepsini bir günde yapmak istiyorum ama yok yok
Sabah tartılmadım çok kilo almamışımdır gerçi baya bir göbiş oldu..Kilo mu aldin kaç kilosunki
Tamam bu akşam yazacağım.... Çok teşekkür ederimTek kurtuluşun menü yazmak. Hadi yüzleş kendinle ne yediysen yaz. Boyoz yediysen döverim seni
Ben bir oturuşta ne kadar boyoz yediğimi sayamıyorum![]()
Bol sıvı alın sıcaklarda çok önemliBen oruç oruç sadece markete gidiyorum onun haricinde mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ama bugün bizim burası berbattı. Önce Ankara ya yağdı arkasından buraya geldi. Nasıl yağdı anlatamam bardaktan boşalırcasına
Çok iyi yapmışsın canım. Bizde çıktık geldik şimdi.pazar vardi esim arabayla gidelim dedi yok dedim yuruyelim.zaten firsat yok yurumeye.çocukları koydum bebek arabasına yürüyerek pazara gittik geldik gelirken de çocukları parka goturduk oynattik benim sporda aradan çıkmış oldu.
Benim de annem sevmez pazara gitmeyi.hep babam alir..ama ben severim bazen eşim alır ama çoğu kez birlikte gideriz.Takip ettiğim bir hava durumu sayfası var ankara nin videolarini paylaşmislar baya kötü yağış hatta bi foto da ankara deniz yok derler bi de yazıyordu.
Aynı bizde attık arabaya hem bişeyler aldık hem parka goturduk iyi oldu. Ben pazara gitmeyi hiç sevmem. Bekarken annemle kavga ederdim gitmicem pazara diye. Cep telefonu sağolsun hayatımıza girdi de kurtuldum. Alışverişi bitince arıyordu taşımak için gidiyordum
Dolayısıyla pazara kocacigim gidiyor![]()
Menünün güzel canım maşallah hiç kaçamak yok.Bugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 13de
Balık
Salata
Akşam 17de
Balık
Salata
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
1fincan kahve
LAydLiNe
Benim de annem sevmez pazara gitmeyi.hep babam alir..ama ben severim bazen eşim alır ama çoğu kez birlikte gideriz.
Bugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 13de
Balık
Salata
Akşam 17de
Balık
Salata
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
1fincan kahve
LAydLiNe
Bugünkü menum
Sahur 2 buçukta
1 kaşe sehriye çorbasi
Bikac çatal akşamdan kalan mantardan
1 haşlanmış yumurta
Çay
İftar 8 buçukta
1 kaşe mercimek corbasi
1 but tavuk yemeği
Salata
2 dilim karpuz
Şu 2 buçuk lt.olur inş.
Spor 30dk.yürüyüş
LAydLiNe
LAydLiNe
Bugün ki listem(diyetisyen listesi)
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 dilim peynir
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle yemeği 13:30
2 tane tavuk budu derisiz
4 kaşık yoğurt
1 tane biber
Ara 16:30
10 adet kiraz
Aksam 19:00
7 kaşık türlü
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 22:00
1 tane kepekli galeta
1 bardak süt
3,5 litre su içtim daha içerim inşallah
1 saat yürüyüş
06.30
2 yeşil erik 2 bardak su kahvaltı için erken diye Emzirme sonrası karnım açıkınca böyle yaptım.
10.00
2 küçük yumurtalı sucuklu az zeytinyağlı omlet
2 küçük domates
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 zeytin
13.00
1 kupa tarçınlı süt
17 adet kiraz 1 avuç kadar
15.30
2 kepçe kelle çorba
1 dilim kuru ekmek
2 küçük yumurtadan çılbır
5 yeşil erik
18.30
3 malta eriği
1 kutu süt
20.00
1 kepçe tarhana çrb
6 yk tavuk sote.
4 köfte
4 sarma
Yoğurt
Salata
1 tane vezir parmağı
Canim sahursuz nasil.yapiyorsun ya bence 1 parcada olsa bisi ye iftarin guzelBugun menu
Sahur yok
Iftar
Yarim kase tarhana corbasi
Yarim tabak kiymali menemen
1 dilim pide
Semizotlu cacik
2 adet karpuz
1.5 lt oldu su yatana kadar icerim dahaLAydLiNe
Spor yok ama manava markete gittim.. evde kosusturma halindeydim....