Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Sahur 23.00
Semizotlu salata
1 parca pide

Aksam iftar
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim pide
2 yk patlican yemegi
Salata

2 lt su icerim LAydLiNe LAydLiNe
Afiyet olsun canim su semizotu salatasini cok gorur oldum grupta vallahi canim cekti bende yapacagim en kisa zamanda

Kızlar malesef ben bu akşam menumu yazdıktan sonra epey cisslar yedim cips çekirdek çikolata gibi.kardeşlerimle bıraraya geldik böyle oldu.yazmasam vicdan azabı çekecektim cumadan bu güne verdiğim kilo geri gelecek şimdi sanırım 55 ı ucundan görmenin bi rahatlığı oldu.tabi geriye kalan pişmanlık.
Bizde yapiyoruz inan ayni hatalari bende hemen rehavete kapilip gidiyorum ardima baktigimda bombos paketler ve dopdolu bir pismanlik kaliyor neyse yarin sende hemen telafi edersen sıkıntı olmaz ne demisler cabuk gelen cabuk gider

Kızlar malesef ben bu akşam menumu yazdıktan sonra epey cisslar yedim cips çekirdek çikolata gibi.kardeşlerimle bıraraya geldik böyle oldu.yazmasam vicdan azabı çekecektim cumadan bu güne verdiğim kilo geri gelecek şimdi sanırım 55 ı ucundan görmenin bi rahatlığı oldu.tabi geriye kalan pişmanlık.

Yarın Bunu nasıl telafi edeceğini düşün bence.
Olmuşla ölmüşe çare yok ama diyetten sapmanın var. 1 saat ekstra yürüyüş yap veya akşam yemeğini çooook hafif geçiştir

O.kotu oluyo cnm bende ucundan istedigim kiloyu gorunce abartiyorum o yuzden kac aydir surunuyorum ya sabit ya arti o yuzden hic kacirmamak lazim dun cnm tatli istedi mesela ebru izin vermedi valla bi dovmedigi kaldi telde

Günaydın kızlar bugün oruçluyum sahur için alarmımı kurmuştum ama kalkamadım yataktan niyet edip yattım :işsiz:

Canım hem çorba hem pide bence fazla çorbayı içtiysen pideyi yarıya indirmeliydin yada sadece pideyi yemeliydin ben öyle yaptım mesela ki aslında pide hiç olmamalıydı kaçamak sayılır malesef diyete uygun bi menü olmadı bizimkisi baksam.
Haklısın canım bu ara hep iftarlar gidiyorum. Son 5 yıldır ne ramazanda ne bayramlarda burada değildim ondan bütün davetlere gidiyorum bir dahakine dediğin gibi yapabilirim. Yinevçorbalı pide menü denk gelirse :))

Günaydın kızlar :KK200::KK200::KK200:

Dün bütün gün hastanedeydim. Arkadaşım geldi şehir dışından muayene için. Kendim sağlıkçı olduğum halde akşama kadar çıkamadık hastaneden. İnternet sıkıntısı vardı haber de veremedim size. Hatta yazdığım mesajım gitmemiş. Neyse şükür hallettik. Akşamda saat 21:30 da salonda uyuyakalmışım. İnşallah ben yokken hiç bir sıkıntı olmamıştır. Özledim sizi :KK36:

Kızlar Dün oğlumun okulunun önünde bi düştüm anlatamam 1 80 yere uzanmakla kalmadım yuvarlandım resmen.nazara mı geldim ne :)) tam spor yapıcam derken kaldı yine:KK43:

Geçmiş olsun canım yaaaa. Umarım hiç bir yerinde bir şey yoktur :KK36:

Back
X