Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay bilmiyorum moralim bozuldu bakalım cuma günü nasıl olacak

Aç kalıyorum doğal olarak birşeyler artık olsun istiyorum herkes gibi kilom fazla olduğu için fazla fazla gitmesi lazım değil mi daha 2nci haftam bile dolmadı birşeyleri yanlış yapıyorum ama yarından itibaren daha düzenli yapicam
Canım ısrarla biz de sana nerede yanlış yaptığını göstermeye çalışıyoruz. Yapman gereken tek şey diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uyman. O zaman her hafta en az bir kilo vereceksin. Ama sen az ve düzensiz yemeye başladın. Biran önce düzelt lütfen menülerini.
Senin hatan aç kalmak canım. Listene uy düzenli ara ogunlerini yap açlık duymayacaksin. Sen bu kiloları 3 er 5 er almadin doğal olarak öyle gitmeyecek. Hafta da 1 kilo gitmesi yeterli. Sen listene düzenli uy 1 den fazla da gider. Zaman ilerledikçe azaltacaksin yediklerini ama bünyen alıştığı için açlik yine hissetmeyeceksin. Kilo vermek aç kalmak değil. Sağlıklı beslenerek aç kalmadan kilo vereceğiz. Sabırlı ol sakin vazgeçme. Gidecek bu kilolar
O kadar güzel anlatmışsın ki ağzına sağlık.

Aslında kiloları ben çok kafaya takan insan değilim bunun tartılmaklada alakası yok daha çok dikkat ediyorum verdiğimde mutlu oluyorum motive için tartılıyorum. Ama bu ara ne olduysa çok bunaldim biran önce gitsin istiyorum şu 8leri bir görebilsem daha mutlu olucam şimdilik hedefim temmuza kadar 85 olmak 15sine kadar inşallah olurum aslında hemen 1 haftada 20 kg vereyim diye düşünmüyorum ki olacak birşey düşünüyorum istiyorum ayda 7 kg olamicak hedef degilki inşallah başarabilirim
Bir ayda 7 kilo çok. Olmayacak şey. Neden o kadar sözümüze rağmen olmayacak bir şey için uğraşıyorsun. Bu şekilde aç bırakırsan kendini hem çok zor kilo vereceksin hem de bir süre sonra pes edeceksin. Pes etmeni istemiyorum. Bu konuda anlaşalım. Sözümden çıkmanı istemiyorum. Yapman gereken tek şey düzenli ve dengeli beslenmek. Kilolar kendiliğinden gidecek ondan sonra. Diyetisyene ne zaman gideceksin tekrardan? Eğer imkanın var ise diyetisyenini değiştir ve özel bir diyetisyenle çalış. Daha faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü bize direniyorsun. Fotoğraflarımı gördün, daha önce ben bu işi başardım ve bütün tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum. Sizlerinde başaracağına inanıyorum. Ama lütfen arrtık söylediklerimize güven.

Kaptan ben kendimi bayağı saldım diyet moduna giremiyorum bayramda da tatile gideceğim için orda uymam biraz zor olacak listede değilim ama izin istesem bayramdan sonra tekrar aranıza dönsem daha iyi olacak benim için LAydLiNe LAydLiNe
Tamam canım ama çok bırakma kendini. Ara ara uğra

30.05.2018/Çarşamba - diyetisyen

09:30 - 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

14:00 = 4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
15:00 6-7 minik girrissini
16:00 = Domates, salatalık 1 yk zeytinyağ pul biber ve kekik ile salata yapıp yedim 2 dilim çavdar (metabolizmam için yağ koydum normalde kullanmiyorum)

Şimdi yarim minik elma ve yarim ayva minik yiyecegim.
2.5 lt su LAydLiNe LAydLiNe
Ara öğünlerin yok yine canım. Yediklerin çok güzel ama az yemişsin yine. Akşam yemeğinde protein olsa çok güzel olurdu. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden.

1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

1 kase cacık
16:00 = Domates, salatalık 1 yk zeytinyağ pul biber ve kekik ile salata yapıp yedim 2 dilim çavdar (metabolizmam için yağ koydum normalde kullanmiyorum)

Gayet iyi bir menü olmuş canım bence afiyet olsun.

Sahur yok

Iftar
Yarim kase mercimek corba
Yarim kase karalahana corbasi
1 tane biber dolmasi
Salata

1.5 litre su
30+30 dk yuruyus
Sahur yapsan daha iyi olur sanki canım.

Canım ısrarla biz de sana nerede yanlış yaptığını göstermeye çalışıyoruz. Yapman gereken tek şey diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uyman. O zaman her hafta en az bir kilo vereceksin. Ama sen az ve düzensiz yemeye başladın. Biran önce düzelt lütfen menülerini.
O kadar güzel anlatmışsın ki ağzına sağlık.

Bir ayda 7 kilo çok. Olmayacak şey. Neden o kadar sözümüze rağmen olmayacak bir şey için uğraşıyorsun. Bu şekilde aç bırakırsan kendini hem çok zor kilo vereceksin hem de bir süre sonra pes edeceksin. Pes etmeni istemiyorum. Bu konuda anlaşalım. Sözümden çıkmanı istemiyorum. Yapman gereken tek şey düzenli ve dengeli beslenmek. Kilolar kendiliğinden gidecek ondan sonra. Diyetisyene ne zaman gideceksin tekrardan? Eğer imkanın var ise diyetisyenini değiştir ve özel bir diyetisyenle çalış. Daha faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü bize direniyorsun. Fotoğraflarımı gördün, daha önce ben bu işi başardım ve bütün tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum. Sizlerinde başaracağına inanıyorum. Ama lütfen arrtık söylediklerimize güven.

Tamam canım ama çok bırakma kendini. Ara ara uğra

Ara öğünlerin yok yine canım. Yediklerin çok güzel ama az yemişsin yine. Akşam yemeğinde protein olsa çok güzel olurdu. Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden.
Aslında direnmiyorum söylediklerinizi dikkate aldığım için aklımdan geçenleri yazıyorum ki içimde birşey kalmasın daha dikkat edeyim tecrübeli bir sürü insan var diye. Yarından itibaren daha güzel olucak inşallah. Teşekkür ederim

1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

1 kase cacık

kahvaltı güzel ama öğle ile arasında bi ara öğün olmalı. ara öğün yapmayacaksan öğle yemeği saatini az daha öne alabilirsin

öğlen sadece pilav olmaz. 2 kaşık pilav yanına sebze ya da et yemeği ve cacık daha uygun olabilirdi

öğle yemeğinden sonra ara yapmışsın ama çok yakın olmuş arası. öğün aralarını 3 saat gibi ayarlamaya çalışırsan daha uygun olabilir. ve grisini yanında yoğurt,ayran süt birini tercih edebilirsin. 1 bardak

akşam yemeğini erken yemek mantıklı ama ara öğünün hemen ardından olmuş. ara olmalı. ve sadece salata olmaz yanında bi kase corba ya da bi çeşit yemek olsa daha uygun olur

bir düzen oluşturmaya çalıştığın için tek tek yazdım canım. yarın çok güzel ara öğünlü dengeli bir menü bekliyorum senden.

beraber çıktık yola peşini bırakmam kaytarmak yok ona göre:sinirli::sinirli::sinirli:
ve Ebru ya katılıyorum imkanın varsa özel diyetisyene gidersen daha iyi olur. her hafta kontrol olması seni daha motive edecek gibi.

ben ist-avcılar dayım 60tl muayenesi. bir hafta muayene bir hafta kontrol şeklinde gidiyoruz.

Sahur yok

Iftar
Yarim kase mercimek corba
Yarim kase karalahana corbasi
1 tane biber dolmasi
Salata

1.5 litre su
30+30 dk yuruyus

afiyet olsun canım

30 mayıs menü
Saat 09:30
Bir domates
Bir salatalık
Kaşar peyniri
Bir dilim tb ekmeği
Yeşil çay

Saat 13:30
Filtre kahve sütlü

Saat 18:30
Bir kase cacık
5 ızgara köfte
1 yemek kaşığı pilav

2 litre su

afiyet olsun canım

Bugun ki menüm
Sahur
Yarım tabak yaprak sarması bulgurlu
1 küçük simit

İftar
Çeyrek tavuk döner

Su 3 lt

afiyet olsun canım

kahvaltı güzel ama öğle ile arasında bi ara öğün olmalı. ara öğün yapmayacaksan öğle yemeği saatini az daha öne alabilirsin

öğlen sadece pilav olmaz. 2 kaşık pilav yanına sebze ya da et yemeği ve cacık daha uygun olabilirdi

öğle yemeğinden sonra ara yapmışsın ama çok yakın olmuş arası. öğün aralarını 3 saat gibi ayarlamaya çalışırsan daha uygun olabilir. ve grisini yanında yoğurt,ayran süt birini tercih edebilirsin. 1 bardak

akşam yemeğini erken yemek mantıklı ama ara öğünün hemen ardından olmuş. ara olmalı. ve sadece salata olmaz yanında bi kase corba ya da bi çeşit yemek olsa daha uygun olur

bir düzen oluşturmaya çalıştığın için tek tek yazdım canım. yarın çok güzel ara öğünlü dengeli bir menü bekliyorum senden.

beraber çıktık yola peşini bırakmam kaytarmak yok ona göre:sinirli::sinirli::sinirli:
ve Ebru ya katılıyorum imkanın varsa özel diyetisyene gidersen daha iyi olur. her hafta kontrol olması seni daha motive edecek gibi.

ben ist-avcılar dayım 60tl muayenesi. bir hafta muayene bir hafta kontrol şeklinde gidiyoruz.

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım
Yok kız yokk birakmicam merak etme inşallah aslında akşam yemeği niyetine yememiştim o salatayı ya benim gorumcem dün akşam doğum yaptı riski var da bir kaç gündür hep orda burdayım o yüzden menülerim çok aceleye saatsiz geliyor bu hafta. Kaynanam ust katımda oturuyor ona çıkıp temizlik falan yaptım hastaneden çıkınca gelen giden olur diye gorumcem kaynanamda kalıcak biraz sürekli bir koşturmaca var yani bu aralar o yüzden böyle oldu bakalım yarın daha düzenli yapmaya çalışacağım

bugün ki menü (diyetisyen listesi)

01:30 maydonoz ve taze zencefil suıyu limonlu birbardak

sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
maydonoz ve dereotu limonlu
3-4 kiraz (liste dışı canım çekti)

iftar 20:35
2 hurma(liste dışı canım çekti :) )
8 kaşık kıymalı semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara 22:30
10 adet kiraz saplarını da kaynatip içeceğim

2,5 lt su
1 saat tempolu 2 saat yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe

Yok kız yokk birakmicam merak etme inşallah aslında akşam yemeği niyetine yememiştim o salatayı ya benim gorumcem dün akşam doğum yaptı riski var da bir kaç gündür hep orda burdayım o yüzden menülerim çok aceleye saatsiz geliyor bu hafta. Kaynanam ust katımda oturuyor ona çıkıp temizlik falan yaptım hastaneden çıkınca gelen giden olur diye gorumcem kaynanamda kalıcak biraz sürekli bir koşturmaca var yani bu aralar o yüzden böyle oldu bakalım yarın daha düzenli yapmaya çalışacağım

Koşturmaca içinde tabi aksamalar olabilir ama sen tartı da eksi görmüyorum diye kafana takma. göreceksin inşallah
hayırlı olsun o zaman yeni bebiş. Allah analı babalı büyütsün.

Koşturmaca içinde tabi aksamalar olabilir ama sen tartı da eksi görmüyorum diye kafana takma. göreceksin inşallah
hayırlı olsun o zaman yeni bebiş. Allah analı babalı büyütsün.
Amin canım çok sağol teşekkür ederiz artık bende zayıflayayım da seneye bu günler bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse :anne:

30 mayıs 2018 çarşamba

9.00
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

12.00
Zy kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı

20.00 (yine yine çok geç)
Eve geç gelince kahvaltı yaptık

2 haş yımırta
1 kk peynir
1 dilim pide :KK23:
5 siyah zeytin
Söğüş domates salatalık
3 dilim karpuz
Şekersiz. Çaylar

Amin canım çok sağol teşekkür ederiz artık bende zayıflayayım da seneye bu günler bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse :anne:

hayırlısı olsun canım. bende istiyorum 2.bebeği bakalım Allah ne zaman nasip ederse.

30 mayıs 2018 çarşamba

9.00
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

12.00
Zy kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı

20.00 (yine yine çok geç)
Eve geç gelince kahvaltı yaptık

2 haş yımırta
1 kk peynir