Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pide tek kaçamağımdı
bugün tarı da sevidirdi beni

geçen cuma 62.2 idim
bugün 61.5 :halay:

bugün bol sebze ağırlıklı beslenerek 61.2 görmeyi hedefliyorum yarın
böylece 1 kg vermiş olacağım :KK73:

teşekkürler desteğin için

karpuzların her dilimi 2 yumurta kadardı
büyük mü :oops:
Evet büyük olmuş daha az karpuz yemen lazım biliyorsun şeker oranı çok yüksek :KK39:

latiska latiska kaçamaklar konusunda anlaşabilirsek eğer yarın seni listede görmek isterim, baştan pazarlığını yapalım :KK53:

Kızlar yaaaa modumuz çok düştü farkında mısınız ramazan dolayısıyla. Menüler yine güzel bir şekilde idare ediliyor da spor yapan yok. Biran önce toparlanmamız lazım ramazan sonunda kötü etkilenmemek için. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Bir de merak ediyorum iftardan sonra ne yapıyorsunuz? Herkes bi yazsın bakalım :KK53:

Bu arada ben bu gün yine niyetlendim çok şükür. Ramazanda oruç tutmamaktan nefret ediyorum. Ne yediğimi biliyorum ne yemediğimi. Bu gün zorlanırım sanmıştım ama sanırım bünye seviyor oruç tutmayı şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım inşallah akşama kadar böyle devam eder.

Evet büyük olmuş daha az karpuz yemen lazım biliyorsun şeker oranı çok yüksek :KK39:

benim masayı hemen toplamam lazım yemek bitince
dün yemek hazırlamaya vakit yoktu diye kahvaltı yapmaya karar verdik, eşimin vazgeçilmezidir kahvaltı sofrasında karpuz. akşam yapılan kahvaltılarda bile. yemek bitimi muhabbet edince sofrada ister istemez yemeye devam etmişim ki karpuzlar o arada gitmiş :olamaz:
latiska latiska kaçamaklar konusunda anlaşabilirsek eğer yarın seni listede görmek isterim, baştan pazarlığını yapalım :KK53:

ana listeyi mi kastediyorsun
gruplarla yarışacaksak her türlü frenlerim. :KK71:
sizi yarı yolda bırakmam :sampiyon:

Kızlar yaaaa modumuz çok düştü farkında mısınız ramazan dolayısıyla. Menüler yine güzel bir şekilde idare ediliyor da spor yapan yok. Biran önce toparlanmamız lazım ramazan sonunda kötü etkilenmemek için. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Bir de merak ediyorum iftardan sonra ne yapıyorsunuz? Herkes bi yazsın bakalım :KK53:

çok haklısın,ben her gün eve gidince akşam yürüyüş yapacağım diyorum
ama yemek de geç yendiği için, tok karnına yürüyemediğim için, sonra da saat 10 u geçtiği için yürüyemiyorum. :-)
gündüz ne yürüdüysem o... çok tembelleşmişim. bu konuda ne yapalım
en kötü evde zumba mı yapsak :KK71::KK6:
en az 10 dk
ne dersin yavri
hem kilolara hem de psikolojiye süper iyi gelir
ohhh yandan yandan :spor:

Bu arada ben bu gün yine niyetlendim çok şükür. Ramazanda oruç tutmamaktan nefret ediyorum. Ne yediğimi biliyorum ne yemediğimi. Bu gün zorlanırım sanmıştım ama sanırım bünye seviyor oruç tutmayı şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım inşallah akşama kadar böyle devam eder.
Allah kabul etsin

benim bünye orucu kaldıramıyor
hoooop hipoglisemik atak hoooop bayılmaca :KK57:

benim masayı hemen toplamam lazım yemek bitince
dün yemek hazırlamaya vakit yoktu diye kahvaltı yapmaya karar verdik, eşimin vazgeçilmezidir kahvaltı sofrasında karpuz. akşam yapılan kahvaltılarda bile. yemek bitimi muhabbet edince sofrada ister istemez yemeye devam etmişim ki karpuzlar o arada gitmiş :olamaz:

ana listeyi mi kastediyorsun
gruplarla yarışacaksak her türlü frenlerim. :KK71:
sizi yarı yolda bırakmam :sampiyon:
Evet canım ana liste o zaman bunu söz olarak alıyorum :KK39:

çok haklısın,ben her gün eve gidince akşam yürüyüş yapacağım diyorum
ama yemek de geç yendiği için, tok karnına yürüyemediğim için, sonra da saat 10 u geçtiği için yürüyemiyorum. :-)
gündüz ne yürüdüysem o... çok tembelleşmişim. bu konuda ne yapalım
en kötü evde zumba mı yapsak :KK71::KK6:
en az 10 dk
ne dersin yavri
hem kilolara hem de psikolojiye süper iyi gelir
ohhh yandan yandan :spor:
Evet yaaaaa bir şeyler yapmamız lazım çünkü modumuz düştü iyice.

Allah kabul etsin

benim bünye orucu kaldıramıyor
hoooop hipoglisemik atak hoooop bayılmaca :KK57:
Amin canım çok teşekkürler :KK36:

merhaba kızlar ,
babam yarın gelecekmiş o yüzden pek telaşlı ev temizledim toparladım yarın yemeğimi dolma sarmamı halledecem dolaba koyacam hazır olsun .. çook gelemiyorum haberiniz olsun :KK66:
Kolay gelsin canımmmm :KK36:

Bende seviyorum oruç tutmayı. Daha düzenli oluyorum oruç tutarken. İnşallah bende yarın başlayacağım.

30 mayıs

03.15 sahur

3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
domates salatalık

20.30 iftar

1 kase yoğurtlu çorba
1 tabak körili tavuk
1 dilim ekmek
salata

2.5 litre su

Afiyet olsun canım

Gunaydin kizlar sukur bugun sahur yaptim sabah yuruyus de yaptim artik aksama kismet bakalim.tarti ne dicek bi 2 gun once tartildim o yuzden sonuc umarim supriz olur sole buyuk bir miktar

Hadi inşallah canim

Günaydın kızlar boool eksili bol mutlu bol sabırlı boool huzurlu bir gün olsunn:KK75:

Aminn canım

Iftar dan sonra kizimla eşimle oturuyorum az. Zaten geç vakit. Onlar yatıyor ben uyumuyorum sahura kadar. Onlar yattıktan sonra topluyorum mutfağı. Yapılacak başka isim varsa yapıyorum. Bol bol su içiyorum. Sahuru yapıp mutfağı toplayıp yatıyorum.

Ben hem sabah hem ogleden sonra dışarı çıkıyorum. Ikisinden birinde tempolu yürüyüş yapıyorum. Bi de fırsat olursa evde zumba horon oryantal oynuyorum.

Inşallah canım Allah kabul etsin

Afiyet olsun canım

Hadi inşallah canim

Aminn canım

Iftar dan sonra kizimla eşimle oturuyorum az. Zaten geç vakit. Onlar yatıyor ben uyumuyorum sahura kadar. Onlar yattıktan sonra topluyorum mutfağı. Yapılacak başka isim varsa yapıyorum. Bol bol su içiyorum. Sahuru yapıp mutfağı toplayıp yatıyorum.

Ben hem sabah hem ogleden sonra dışarı çıkıyorum. Ikisinden birinde tempolu yürüyüş yapıyorum. Bi de fırsat olursa evde zumba horon oryantal oynuyorum.

Inşallah canım Allah kabul etsin

Harikasın canım maşallah. Yürümek en güzel spor bence :KK9::KK39:

Sabah kahvaltı sonrası parka gittik geldik. Kizicik uyuyor bende yemek yapıyorum. Uyaninca tekrar çıkacağız

Back
X